Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci, ja tomu prd rozumim, ale kdyby byl ten trener Liberce takovej moula, jakyho z nej uz vloni spousta lidi delala, tak by ten tym nemohl byt tam, kde je.

Proc lezi tolika lidem v zaludku ?

viz Jirka 19, lépe bych to nenapsal

Odesláno

Jo

To si Číňani dělají trochu prdel, ne? V LBC to stojí polovic pro nás...

Odesláno

Pešán je pouze výplod moderní doby- sebevědomej floutek, co to umí a netají se tím ( naopak to vykřikuje do světa ). Též ho nemám rád, ale kdyby to chtěl vzít jinde než v Liberci, tak to dotáhne s podporou peněz daleko kdekoliv, protože ví, koho chce a koho naopak ne ( a zapadá mu to- viz. Liberec a poslední 2 sezony ).

450 za lupen, hm, žádná láce.

Odesláno

Ja si teda myslim, ze Pesan umí a jeho taktika je platna. To, ze je arogantni floutek je mozne, ale výsledky ma a ten jeho styl budovani teamu a treninku bude platnej i do budoucna. Jasne, zatím se mu dari, uvidíme, az bude krize, ale trenér je to dobrej. To, ze je tak mladej, je jen plus.

Odesláno

Ja si teda myslim, ze Pesan umí a jeho taktika je platna. To, ze je arogantni floutek je mozne, ale výsledky ma a ten jeho styl budovani teamu a treninku bude platnej i do budoucna. Jasne, zatím se mu dari, uvidíme, az bude krize, ale trenér je to dobrej. To, ze je tak mladej, je jen plus.

Snazil jsem se napsat totez. A hlavne uz i neco dokazal loni ne jako jini ( jak mne lezi v zaludku ten Lener :-)).

Odesláno

A co ti provedl Lener? Ja ho mam za sympataka. Teda asi nikdy nic jako hlavni trener nevyhral (mozna se pletu, moc to nesleduju), ale jinak dobry, nebo ne ?:-D

Odesláno

Lener by mi byl sympatičtější, kdyby ho třeba angažoval Mountfield (teď nemyslím hokejový klub z Hradce, ale přímo prodejce zahradní techniky) jakožto nového živého maskota a představitele Bédy Trávníčka(myslim, že by se na to hodil), jako šéftrenér svazu ledního hokeje mi pro svoji činnost taky moc sympatický není:-)

Odesláno (upraveno)

Tak pro teoretika jako on je preci funkce seftrenera jako delana, ne ? :-D

Nikoho primo netrenujes, proto za blby vysledky nemuzes, ale kecat o vsem a do vseho uz z naplne funkce proste musis :-D

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno (upraveno)

Liberec je trochu nasračky,hrajou úplně něco jiného. A už je tam góól.

Copak jim asi Filípek naordinoval?

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Hezký kickbox za asistence Prostenalů předvádějí ti Peshanovi hoši, jen co je pravda...

Odesláno

A co ti provedl Lener? Ja ho mam za sympataka. Teda asi nikdy nic jako hlavni trener nevyhral (mozna se pletu, moc to nesleduju), ale jinak dobry, nebo ne ?:-D

Delal podrztasku v Naganu a ted casto ctu, jak jim zvedal mandle ( ruza ani jagr a spol to nikdy nekomentujou ), nikdy nic nevyhral, ale mluvit a kreslit umi, to je pravda, proto je ted seftrener niceho ( neco jako Hrebik ve Sparte ), pripomina mne fotbaloveho Czaplara.

Bojim se, ze za 5 let vyhraje kecama Nagano on.

A ted k soucasnosti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...