Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo tam jsem tipoval srdcem a prohral na co jsem koukl.

Ta Jihlava mi lezi sakra hluboko v zaludku.

Já bych tam taky měl radši Budějice...

Odesláno

Co proti Jihlave mate? Ti drou asi nejvic.

Mozna drou a davaj do toho srdce, ale stadion, zazemi a kadr na to nemaj, spis je to ostuda. Navic ta lonska habadura v barazi, to bylo svinstvo, ktery jsem dlouho nevidel a nezkousl doted.

Tot asi v kostce vse, co proti nim mam ja.

Odesláno

Kometa, to není žádná popleta! Vzhůru Brno, Brno Kometa! To je sezóna snů, totok, my sme mistři, skoro, Jihlava je v extralize, skoro...co víc si přát!

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Jo, přesně tak. Vypadá to s Jihlavou na derby po XX letech !

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno

Mozna drou a davaj do toho srdce, ale stadion, zazemi a kadr na to nemaj, spis je to ostuda. Navic ta lonska habadura v barazi, to bylo svinstvo, ktery jsem dlouho nevidel a nezkousl doted.

Tot asi v kostce vse, co proti nim mam ja.

Kadr na to nemaj, ale Motor porazili 8x v rade :-) I ta tabulka baraze o necem svedci :-)

Odesláno

Když se Kometa "dostala" do ELH, na moje sedadlo v Rondu kapala ze stropu voda, ikdyž bylo venku 30°C ve stínu, ale tehdejší stav stadionu si, Sašo, určitě pamatuješ mnohem líp, jako já, žádná sláva to nebyla...Přišla ale Extraliga, přišly love, Rondo se opravilo, obměnil se kádr a dneska je Kometa tam, kde je... to stejný bych přál Jihlavě, protože dle mě prostě do extraligy patří, už jen kvůli minulosti...zákulisí moc neznám, snad se zapojí město, nalákají se sponzoři a ono to půjde ... Nejpekelnější stadion měl v první lize Olomouc, tam na mě spadl podhled stropu i s lampou a izolací :-D

Odesláno

Ja si teda myslim, ze jestli postoupi, tak to prodaji, protoze na to v Jihlave opravdu nejsou prachy. Ted stadak potrebuje zbourat a postavit znovu a mesto nema na to, aby vydrzovalo prvni ligu ve fotbale a extraligu v hokeji. Zejmena, kdyz potrebuji prachy uplne jinde.

Odesláno

Právě já se bojím, že to dopadne jak v Olomouci- ten stadion je prostě děsivej a za ty tři roky se s ním moc neudělalo. A naprosto to chápu, prostě na to nejsou prachy. Zkrátka nevěřím tomu, že v Jihlavě splašej takovej ranec, aby hráli v extralize nějakou aspoň trochu významnou roli a ještě aby něco udělali ze zimákem. Brno bylo a je úplně v jiný pozici- tam ten finanční potenciál byl, je a bude. Chtělo to jen lidi, co s tím něco udělaj. Navíc fotbal poslední roky tak nějak přežívá a tudíž o to víc se rve do Komety. Na vysočině takovej kapitál nikdy neseženou a historií to prostě neuhraješ. Zkrátka Budějky by pro extraligu byly po všech stránkách lepším lákadlem a kdoví, za rok si to s Jihlavou třeba prohoděj...

Odesláno

Vsak fotbal mit snad na dlouho taky nebudete mit. Navstevnost a ze jednou porazite Spartu jeste jaro nedela.

A 8x porazit budejice, parada, poplacejte se po ramenou a jdete si opravit tu zrezlou barabiznu jmenem stadion. Jo a cca 80% tymu reknete, ze na to nemaji a ze si extra stejne nezahrajou.

No nic, nepreju vam to, uzijte si to a doufam, ze tam neudelate ostudu a ze ve 30 kole nekdo prijde na zapas.

Odesláno

Saso, fotbal v brne se placa tam kde je jen proto, protoze se odstehoval z Luzanek. Kdyby tam zustal a neco se delo s tim stadakem ( viz. loni Svancara ), tak by tam i ted, kdy hrajou dole, chodilo 12-15 tis.divaku. Byl jsem pomahat pred tou rozluckou a pripominalo to zachranu Bohemky (jen zajem byl 2x takovej, az jsem cumel ).

Odesláno

Kuncáku, hokej už ale taky dávno není za Lužánkama (a dle mě ani nebude, na tom si furt jen někdo honí triko a politický body, viz teď Andrejko). Saša má na věc zcela realistickej pohled, já to vidím jen jako lajk a navíc lidi kolem jihlavskýho hokeje a jejich potenciál neznám, ale furt si říkám, že když se to povedlo třeba v Havlbrodě, proč by to nešlo i tady. Případ Olomouce je druhá varianta, uvidíme, snad to tak mizerně nedopadne.

Odesláno

Já vím, ten včerejšek mně lidově řečeno - nas..l. Za to se všem a hlavně Baldicovi omlouvám- Jihlava má prostě nejvíc bodů a tak postoupí a já se z toho max. můžu víte co? :-)) :cheers:.

Jsem též laik a vidím jen do jednoho jihlavského menšího sportu a bohužel tam potenciál nevidím ( myslím finanční, hráčsky si myslím, že Vlk sestavil partu, která prostě šlapala- což zároveň obdivuju a zároveň mi to  vadí ).

Nakonec jim k postupu pogratuluju též a budu zvědav, zda to budou hrát.

Odesláno (upraveno)

Me ten včerejšek taky pěkně naštval.Jihlava má postup jistý, jakou roli bude v extralize hrát, to si myslím, ze všichni tušíme, ale třeba překvapí. Nebo se ohřeje rok dva jako v Ústí a pojede zpátky do WSM ligy,kam podle me momentálně patří. Jako Jihocech me je ale tuze líto Motoru. Postup bude těžký.

A po precteni komentářů pánů Pesana a Lasaka mám pocit,ze sem se včera díval na jiný hokej.Jako prohrávat 3:0 na zápasy a tvrdit,ze za vším je smůla a jeden gól negol.... hmmm

Upraveno uživatelem kral083
Odesláno

Tak je jasny, ze z nich mluvi frustrace.

Kometa to valcuje a bylo by hezky, kdyby ten posledni krok dokazali udelat pred vlastnimi fanousky. Urcite nic nepodcenej, protoze je jim jasny, ze jim to Liberec neodevzda.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...