Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uz se koukám na zprávy na ct1 a začala reportáž o tom, jak některé rodičky si odnášejí z porodnice v piksle svoji placentu. Protoze jsem u televize vecerel, zvedl se mi kufr. Zkusmo jsem prepnul program na hokej a videl 6:0. Premyslim, ktery z programu mi přinesl vetsi fyzickou a psychickou ujmu

Odesláno

Uz se koukám na zprávy na ct1 a začala reportáž o tom, jak některé rodičky si odnášejí z porodnice v piksle svoji placentu. Protoze jsem u televize vecerel, zvedl se mi kufr. Zkusmo jsem prepnul program na hokej a videl 6:0. Premyslim, ktery z programu mi přinesl vetsi fyzickou a psychickou ujmu

:-))

Odesláno

Fair by bylo, kdyby šli z toho Třince domů pěšky. Času na přemýšlení mají do podzimu dost. Ale co, na to, v jakém stavu a s jakým cílem ten mačaft vstupoval do ligy, krásný rok. Užili jsme si to. Ten dnešní výbuch to nezmění.

Odesláno

Fair by bylo, kdyby šli z toho Třince domů pěšky. Času na přemýšlení mají do podzimu dost. Ale co, na to, v jakém stavu a s jakým cílem ten mačaft vstupoval do ligy, krásný rok. Užili jsme si to. Ten dnešní výbuch to nezmění.

Presne, s tou posledni casti souhlasim. Dnes uz mi to prislo jak tahani nohou a mladi najednou nevi co hrat. A Trinec se dostal ke sve technicke hre mensich, ale sikovnych hracu ( tohle hrajou ve vsech kategoriich).

Tak snad priste.

Odesláno

No jo no. Tak každý den není posvícení. Rozebrali nás jak igráčky. Zasloužený postup Třince. Já jsem ale víc napnutý, co udělají s hokejem radní. Furt jsme bez sponzora. Rolinek,čáslava a Sýkora pomalu končí, Tomáška a Kauta podle mě neudrží ani párem volů, potřebují rychlejší beky, hlavně se v Patdubicích musí ten bordel kolem hokeje uklidnit. Pak si myslím, že můžou koukat na špici ligy.

Odesláno

Není nutno být napnut. Koupí si to mladej Strnad, již vydal tiskové prohlášení.

Odesláno

Není nutno být napnut. Koupí si to mladej Strnad, již vydal tiskové prohlášení.

To nevim, kde to je?

Odesláno (upraveno)

To nevim, kde to je?

Tady je část, ten článek o navýšení podílu, resp. kompletním převzetí zkusím ještě dohledat.

http://www.hcdynamo.cz/clanek.asp?id=Holding-CSG-se-stal-partnerem-klubu-HC-Dynamo-Pardubice-9240

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

Málem me dnes neobsloužili u Zelené žaby v Pernikove :) mazec...

Asi ses prozradil hradeckym narecim (nevim vubec, jestli neco takovyho existuje, kdyz jste od sebe takovej kousek) :-)).

Odesláno

To bylo tak trochu z hecu. Znam se tam s klukama a docela se tim bavime. Dnes jsem se je zeptal jestli nevedi jak hráli vcera Pardubice...a uz to bylo :) Sranda musi být.

Za dve hodiny už budeme v?d?t vic.

Odesláno

To bylo tak trochu z hecu. Znam se tam s klukama a docela se tim bavime. Dnes jsem se je zeptal jestli nevedi jak hráli vcera Pardubice...a uz to bylo :) Sranda musi být.

Za dve hodiny už budeme v?d?t vic.

Jo tak jestli ses jich optal na tohle, tak to chapu :-)).

Na vas zapas jsem zvedavej a fandim vam (proste Bednar, no).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...