milda21 Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Zábranský nebude mít na Kometu čas, tak hledal náhradu.https://hokej.cz/zabransky-hleda-misto-pro-druhou-duklu-zacne-v-hodonine/5037356 Růža půjde do Brna i se synem, už jsem to slyšel z více stran, tak bych tomu věřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 V 5. 4. 2019 v 22:22, Roman I. napsal: Mam listky na celou baraz. Za ty sracky v sezone jsem rad, ze se Dynamu dari a pokud nic neposerou, tak by se meli zachranit. K dnesku tolik. Chomutov je daleko od Pardubic. Nezijou v nem asi takovi magori do hokeje jako u nas. Nejezdí jich tolik na vyjezdy. Ale vyjimky se najdou. V sektoru hosti bylo asi 6 lidi. A dva z nich byl tata s malym klukem. Potkal jsen je na chodbe o prestavce pri uprku na pivo. Ten kluk byl hrozne smutnej. Kazdyho z Chomoutu bych pred toho kluka postavil s jedinou otazkou: ? Proc jsi se na to vysral?? Co by mu řekli? A pan Žvejkal na střídačce byl už asi v palici na lavičce Komety, kam prý po sezoně jde. Bylo mi toho kluka líto. Chomutov si ligu nezaslouží. Jedině kdyby byli dojebanÝ po tom tataráku, a zázračně se probrali, ale to je ve hvězdáchA proč každýho z Chomoutu??? Myslím, že celá věc je o Veverkách a jejich nezodpovědnosti. Sral bych na to možná víc, než ti kluci, kdyby mi několik měsíců nechodily peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Je mi to jedno. Mame svych starosti dost. Mne bylo jen lito toho prcka, co se k nam tahnul, aby videl svuj tym a misto toho tam bylo verejny brusleni a jeden debil Štich, co po lede nahanel drobnyho Jordana Peretta, aby ho sejmul. Zrejme mu v ty kebuli strasilo, ze z nej ten frantik udelal pri prvnim golu snehulaka. Nastesti ho nedohonil. Jinak proti Chomutovu osobne bic nemam, schytavate to stejne jako my. Pro prdel cele lize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 V 6. 4. 2019 v 10:09, Roman I. napsal: .... Mne bylo jen lito toho prcka, co se k nam tahnul ....Njn, rodice si nevybirame Zas ale bude mozna dobre pripravenej do zivota. Prijde vcas na to, co je fakt dulezity, a co ne. Kazdy slovo napsany na tema Pardubice nebo Chomutov je zbytecny. Jsem ch.j, ze se toho ucastnim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 (upraveno) Stich je ten frajer, co v rozhovoru řekl, že když kvůli salmonele shodil 9 kg, že by skočil z okna, jaká je to tragédie? Pak chápu, že si vybral "sobě rovného".Před baráži jsem Chomutovu věřil, teď nějak pohybuju. Ale ještě zbývá dost zápasu. Upraveno 6. dubna 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Jestli Chomutov nemá v exlize co dělat prosím,ale aby rozhodčí hráli s Kladnem? ......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Sleduju tu baráž a vypadá to, že ten Chomutov se s extraligou loučí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 V 16. 4. 2019 v 17:51, kuncák7 napsal: Sleduju tu baráž a vypadá to, že ten Chomutov se s extraligou loučí.Po dnešku už se asi rozloučil. Ztrácíme osm bodů na Kladno a zbývají tři kola... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 V 16. 4. 2019 v 18:36, Frostie napsal: Po dnešku už se asi rozloučil. Ztrácíme osm bodů na Kladno a zbývají tři kola...Jo sleduju je, je tam plno slávistu a tak jsem jim přál záchranu. Asi je to už jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Mno, nam zacina dalsi baraz v zari. Ted vyprat ven vedeni, sehnat tri hrace do utoku, nekoho rozdiloveho a doufat, ze uplacame treba Vary nebo nekoho jineho dole. Ale spis trojice Legenda Salfa, Ondrej VI. Sebek sportovni manazer a jejich pejsek Honzik Hrabal marketer pod dohledem gumovyho ksiftu primatora Charvata na radnici nas pristi rok poslou do pralesa. Baraz byla soutez mezi pralesem a zoufalci z extraligy, normalni tymy z ELH si s nami kdykoli vytrou s odpustenim prdel. Ale jinak baraz celkem gut zabava takhle v dubnu. Na zimaku veselo, pijeme pivo, pekny goly padaj, na chvilku parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 V 6. 4. 2019 v 7:00, milda21 napsal: Zábranský nebude mít na Kometu čas, tak hledal náhradu.https://hokej.cz/zabransky-hleda-misto-pro-druhou-duklu-zacne-v-hodonine/5037356 Růža půjde do Brna i se synem, už jsem to slyšel z více stran, tak bych tomu věřil. Mladý Růža má podepsanou smlouvu do Sparty.U tatíka se čeká překvapení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shamway Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 V 17. 4. 2019 v 3:43, vaba napsal: Mladý Růža má podepsanou smlouvu do Sparty. U tatíka se čeká překvapení - končí s hokejem? )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 V 17. 4. 2019 v 4:52, Shamway napsal: - končí s hokejem? ))Né, bohužel..Jeho další štace- lajna...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shamway Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 V 17. 4. 2019 v 6:17, vaba napsal: Né, bohužel..Jeho další štace- lajna......tak to muze byt jen Havirov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Co návrat domů? Se Slegrem se znají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 V 17. 4. 2019 v 3:43, vaba napsal: Mladý Růža má podepsanou smlouvu do Sparty.U tatíka se čeká překvapení Bez překvapení. Podepsáno s Kometou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Roman I.nebreč dopředu, buď rád, že to tak dopadlo a zase je nějaká šance. Hrát na krev se musí a furt se de. Tvl co by za to dali v Budějkách nebo Jihlavě, o Chomutovu ani nemluvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 V 18. 4. 2019 v 8:50, eloga napsal: Roman I.nebreč dopředu, buď rád, že to tak dopadlo a zase je nějaká šance. Hrát na krev se musí a furt se de. Tvl co by za to dali v Budějkách nebo Jihlavě, o Chomutovu ani nemluvě. Hele, tohle je normální :-)). Kdo si myslíš, že bude stát frontu na permici, až je Pardubky zase hoděj do prodeje? No přece Roman- jasně ho vidím, na sobě starej dres a šálu a přešlapuje ve frontě a tetelí se radostí na novou sezonu . Tohle k tomu prostě patří. Teď si ještě zanadává a zapřísáhne se, že tam nepáchne, ale za 2 měsíce ho budou svrbět prsty.Vždyť to znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Ten Jágr je v ty baráži neuvěřitelnej, dnes zatím 3+0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Tak snad to uz klapne a pak najde Jagr silu odejit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se