Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Odpovědi 789
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zdar. Spešl vlakno nevidim, tak to zkusim tady. Zadani: cerna zahradni solarni sprcha - ne v plastu. Typek od nas to dela za cca 16 tis, nerez, striknutej na cerno. Predpokladam, ze v krame nic zasadne lespiho v tyhle relaci neobjevim. Nebo …. ??? 
Dikes. 

Odesláno
před 4 hodinami, warann napsal:

@P_P hele to nevypada zle, ale je to na me moc moderni. Teda na me, spis na ten prostor. Zijeme na chalupe - statku, tak bych radsi neco z kulatejch trubek. Tohle sice taky neni kulaty, ale uz by to asi slo. Nicmene dalsi tipy i rady jeste rad uvitam. 
https://www.bazenyshop.cz/solarni-sprchy/solarni-sprcha-gre-oval-black-32l

Riesil som podobny problem. Vsetko s dobrym pomerom cena/vykon vyzeralo moc moderne a to co sa hodilo do zahrady a k domu zase bolo velmi drahe (2000-3000 Eur). Nakoniec som zobral sprchu EMI Sined. Vizualne nie uplne 100%  to co som na vidiecku usadlost hladal, ale past na oko to tiez nie je. Uz sluzi 4 sezonu a myslim ze este par rokov vydrzi. Ak si dobre spominam stala nejakych 700 Eur.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 1
  • Díky 1
Odesláno
před 2 minutami, Spongebob napsal:

Krásný to máš! Ten trávník je neskutečnej 🫠

Dik… schvalne som fotil z lepsej strany…. miesta vystate od psa su mimo zaberu 😂

• Haha 2
Odesláno

@warann ja som minuly rok kupil toto (vlastne na skusku, ci sa nam to osvedci a kam to vobec postavit a tak, takze som nechcel za to davat balik, ale zase som tiez nechcel plast). Cierna, hlinik, gulata 😉 . Skusenosti zatial takmer ziadne, namontoval som to len koncom minulej sezony. 

https://www.alza.sk/hobby/hawaj-sprcha-solarna-alu-40-l-cierna-d5304142.htm

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...