Frostie Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Tak zajimave je, ze kdyz sem dal RZ nakladaku do vyhledavani, tak neni zaznam o pojisteni...Tak to mozna fakt posty nebude.Timto se omlouvam...JJ, díky za rešerši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Dnesni zkusenost - DPD, balik na dobirku, i na bilkuje napsano, ze bude dobirka hrazena kartou. Ok... jdu k autu s kartou. Jejich terminal pise - transakce nepovolena - tak se ridice ptam, co to je? A on, ze musim jen hotovostne, nebo kartou pod pokutou 50Kc, kterou mu dam hned, ze ji ze svyho hradit nebude. Zaplaceno, nicmene nemam ani doklad, jen co jsem platil tou kartou, jsem z toho mirne zmaten. Stalo se vam to? Takze.... DPD melo dohru. Voalal mi dispecerka, ze se mi jmenem DPD a Fotoskody omlouva za vzniklou situaci. I ze ridic dostal pokarani, ze nesmi vybirat nic nad konecnou cenu stanovenou eshopem. Pry mi padesat kacek prijede vratit. :-D :-D Mam pocit, ze s DPD jsem skoncil, protoze mi bude rozkopavat pan ridic baliky.... a to nepocitam, ze misto castky 19990Kc si dobirkou ode me vzal 1990Kc (uklikl se na terminalu) ja to v nasranosti nejak nehlidal, tak vcera u me byl jeste jednou s tim, ze po me chtel zbytek. :-D No, celkem sranda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Dnes velmi pozitivní zkušenost s novou doručovací službou Messenger.cz. Včera kolem poledne mi z obchodu přišla zpráva, že bylo zboží odesláno a bude z Prahy do Brna doručováno touto službou. Dnes ráno po osmé telefonát, v rámci kterého se mě slečna zeptala, zda-li budu do deváté doma, zda se jedná o firemní či soukromou adresu a jestli mám své jméno na zvonku. Kolem 8.40 zvonil zvonek a než jsem stihl sejít dolů, tak vyběhla i s balíčkem takřka až k mému bytu, poněvadž dole bylo díky řemeslníkům otevřeno. Podepsáno, zaplaceno, předáno. Suma sumárum, spokojenost. Takhle nějak bych si to představoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Balik na postu podle oficialniho webu garantujou do druhyho pracovniho dne. Realita: Podano ve stredu a prej bude v pondeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Přesně stejně ten můj. Táhnou to už ne od desíti k pěti, ale od čtyř k nule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 U nás na Praze 14 už ani nedoručují balíčky. Zde nakoupeno a v uterý odesláno místním členem. Upozornuji že šlo o cenný balík, tedy rozvoz na adresu. V pátek píši prodejci o číslo balíčku. Kouknu na jejiich sledování zásilek a vidím, že balíček byl uložena na mou poštu. Bez rozvozu a bez oznámení do schránky. Mazal jsem na poštu a těšil se jak si zanadávám. Když jsem viděl ty strhané lidi za přepážkou, pouze jsem se zeptal proč nešel balík na rozvoz. Pane to si musíte zavolat na balíkové depo, sem to jenom přivezou. Poděkoval jsem a nikam nevolal. Je to marné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) Ve čtvrtek první doručení z Amazon.de do ČR. Na webu svítí, že zásilka bude doručena v pondělí. Přišla ale už ve středu, skoro o týden dříve. Když jsem večer přijel domů, ležel balík za brankou na trávníku a vesele na něj sněžilo. Krabice rozlepená a na půl promočená. Naštěstí ty tři věci, které v ní byly se nepoškodily. Poslal jsem jim dost ostrou reakci, za pár hodin přišla predpripravena odpověď, že je jim to hrozně líto, omlouvaji se a že můžu zboží vrátit. No, příště objednám doručení do Zittau jako vždycky. Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem vladacr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Dva baliky, jeden odeslan ve stredu z Tokia, druhej ve ctvrtek z Brna... hadejte kterej dneska prisel.... samozrejme ten z Japonska. :-) Paradoxne se oba sesly dneska rano na stejny poste, ale o vikendu se prej rozvazi jen EMS, takze ten z Brna jako balik do ruky tam musel zustat lezet a povezou ho teprve v pondeli... :-)Jinak si teda nestezuju, to EMS je uzasny, ve stredu odlet, v patek vecer to bylo v Praze na celnici, ihned procleno a jeste v noci dovezeno na postu, dnes kolem devaty doruceno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Dnes dopoledne mi přišla SMS, že chrono zásilka je na Poště, ale dle trackingu je stále přepravována k dodací Poště, no a teď si vyber. Už jsem se takhle jednou nechal nachytat a po vystání fronty odcházel s prázdnou, dneska si den zkazit nenechám, radši tam půjdu až v pondělí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Ten můj se válí v depu. A to odesílatel strašně spěchal, poslal to ve čtvrtek ráno, aby ,,dnes podáte kecyprdybeďary zítra blablabla " fakt pojistil. Se z nich fakt zblázním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Ve čtvrtek první doručení z Amazon.de do ČR. Na webu svítí, že zásilka bude doručena v pondělí. Přišla ale už ve středu, skoro o týden dříve. Když jsem večer přijel domů, ležel balík za brankou na trávníku a vesele na něj sněžilo. Krabice rozlepená a na půl promočená. Naštěstí ty tři věci, které v ní byly se nepoškodily. Poslal jsem jim dost ostrou reakci, za pár hodin přišla predpripravena odpověď, že je jim to hrozně líto, omlouvaji se a že můžu zboží vrátit. No, příště objednám doručení do Zittau jako vždycky.Zásilky z Amazonu.de až na vyjímky doručuje InTime, jen někdy GLS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Sice bez dovoleni, ale dovolim si tady postnout (at je to v jednom vlakne) zkusenosti od "tommas4" S těmi balíky, přidám zkušenost s posláním (patří spíš do vlákna co mě potěšilo ale),krabice do Německa, to posílám asi 1x za pět let Takže mrknu na netu co to bude stát, první zkoumám poštu že bych to poslal po cestěpo někom kdo jezdí pod kopec poštu vyzvednout, aha, 823,- korun. Tak to je docela dost.Když uvažím že se poště docela často nedaří doručit / najít balík . . .No nic, pojedu za pár dní přes Olomouc, viděl jsem na benzínce reklamu partner DHL,pošlu to DHL, kalkulace 3900,- korun, asi privátní letadlo nebo co to, za to už totam snad zavezu sám PPL má po cestě parcel shop, jednou jsem si tam nechal poslat balík a dá se od tamtud i odeslat,kalkulace na webu říká 429,- korun, vyřešeno. PPL nelze objednat svoz jako soukromě totiž.Dojel jsem na parcel shop. Za pultíkem sedí starší pán, kouká na počítač, za ním je sklo,tak to jde vidět v odrazu, posune ještě dvě karty (hraje pasiáns) a co bych rád jako.Položím balík a říkám šup s tím do němec.Kouká na mě a říká že to ještě nikdy neposílal mimo ČR a že to nende.Nahodil jsem nejzoufalejší výraz co umím.Zkusí se zeptat.Vytáhne modro šedou Nokii 3310 a volá.Ne je z toho reproduktoru slyšet až ke mě. Zamáčkne to, otočí se zpátky na mě a říká,slyšel ste, naschle.Tak sedím v kanclu a z rádia reklama na nějakou službu co jako že srovnává zásilkové služby.Hm. Vyťukám to, zadám balík, váhu, rozměry, nabídne to asi tři společnosti, GLS za 339,- korun,zaplaceno od kompu, druhý den to kurýr sám vyzvedl a balík je na cestě za kopečky.3x hurá bude až to dorazí. Ale jinak super, příště to využiju zase. Zaslat tečka cz to bylo.Není zač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Tak za mě na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 S GLS mám zatím taky chvályhodné zkušenosti - může to být samozřejmě jenom štěstí na lidi na které padl svoz a rozvoz, ale (na rozdíl od celoročně stávkující pošty a nekomunikujících otloukačů z PPL) i 4 dny před vánoci zvládali doručovat do 24 hodin, zavolání ráno i před příjezdem samozřejmost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 ja ted posilam pres CP, PPL, GLS a DPD, prevazne do zahr. a zatim vse OK. mimo evropu bud CP, DHL nebo TNT a taky gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackIn Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Všechny doručovací společnosti mi přijdou děsný. Zrovna minulý týden žádná zpráva o tom, kdo kdy v kolik přijede, ale ozvali se mi půl hodiny předem, že už jsou skoro před barákem a skoro mi přišli naštvaný, že na ně nečekám doma.. Normální lidi přes den pracují.. Ještě ty jejich časy, že přijedou mezi 9 ráno až 9 večer.. No, někdy jsou i světlejší chvíle, ale zrovna včera mi nejspíš ztratili na poště dopis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 (upraveno) Chci se podělit o zkušenost s německou/rakouskou DHL. Koupil jsem na Uhrforu v Německu Astromastery, zaplatil jsem je v pondělí, týpek je donesl v úterý na filiálku a ve čtvrtek už byly doma v Rakousku. Neuvěřitelná rychlost, to není jak když mi kamarádka z Malty předala o dovolené dopis, ať ho v ČR pošlu, že to bude asi rychlejší, protože jí běžela nějaká lhůta a doporučeně poslanej dopis od léta dodnes nedošel. :D Upraveno 20. ledna 2017 uživatelem cuborg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mornix Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Balíček z Alzy, placený předem. 16.1. ho odeslali s tím, že očekávaný temín doručení je 17.1. Dnes jsem byl na poště a balíček pořád nikde. Podle záznamů je prý pořád na depu na Praze 2, už od pondělka. Předpokládám, že ho ztratili, protože v rámci Prahy to přece nemůže trvat takhle dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Česká pošta většinou asi takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Řekl bych Vám vtip o České Poště, ale nevím, jestli by Vám došel. Asi tak, me zkusenosti s postou jsou katastrofalni. Tomu se muze vyrovnat jen jina sluzba - Intime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se