siska Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Odesláno 29. června 2008 Ahoj, rozhoduji se už pěkně dlouho mezi Stowa Seatime a Archimede Sport Taucher. Na netu už jsem prolezl všechno možný, ale stále se nemohu rozhodnout. Navíc jsou všude jen profi fotky, a žádný reálný.Pokud náhodou někdo tyto hodinky má,tak bych chtěl poprosit, jestli by sem nějaký fotky na ruce nedal. A pokud Vás napadne nějaká jiná varianta divers hodinek do 700 euro, tak si rád nechám poradit. Díky Petr Stowa Seatime Archimede Sport Taucher
Andreas.ks Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Odesláno 29. června 2008 Rovněž hlasuji za Stowu! Kup poctivý kus kovu!
Peta-Biker Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Odesláno 29. června 2008 (upraveno) Stowa rules, pokud chceš těžké, masivní hodinky, jedině Stowa Kolem 700 euro bych se poohídl ještě po Orisech TT1 nebo i Fortisech B42... Pokud toužíš opravdu po hodně originálních hodinkách a nechceš mít " tuctové " hodinky, vzal bych ty Stowy a nebo ještě bych uvažoval nad tímhle : Orient Star 300 m diver, cena je dost vysoká, ale ukazují rezervu chodu, jsou poměrně velké, tah je údajně velmi kvalitní EDIT: Nevím, zda 700 euro bude na ty Orienty stačit, možná to bude lehce nad... Upraveno 29. června 2008 uživatelem Peta-Biker
Peta-Biker Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Odesláno 29. června 2008 Tak tady nějaké fotky pro inspiraci
Peta-Biker Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Odesláno 29. června 2008 kibi:Živě??? Víš o někom, kdo je má???Ty bych totiž moc chtěl vidět...
cali Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 (upraveno) Uz som tu o tom niekde pisal ze Stowa a Archimede sport taucher si (aspon podla mna) moc nekonkuruju... resp nedaju sa porovnavat. Stowa je samozrejme lepsia, ale je aj adekvatne drahsia, takze je to len o tom, kolko chces za tie hodinky vyvalit. Pokial si to mozes dovolit, chod jednozacne do Stowy, pokial nie tak ani A. ti hanbu neurobia (ani na chronomagu ) a este usetris. K tym Orientom... podla mna nie su hodne tej ceny... tolko penazi je uz proste za Orient moc,... navyse su uz naozaj trochu velke, takze ak nie si ziadny medved mohli by vyzerat smiesne ...ten chlpac na obrazku ma podla mna urcite cez 19cm(myslim okolo zapastia) a este stale na nom vyzeraju trochu velke. ... inak tie orientky maju este lacnejsiu a mensiu variantu bez helioveho ventilu, ktora mi prijde milsia... Ale celkovo ani jeden model nie je urceny pre Europu a musel by si ich zhanat niekde na seiya alebo u higu... a s pripadnym servisom by mohli byt kus problemy. Pokial ide o dalsie navrhy tak snad uz len Sumo ale to nema safir.... diverov do 700EUR je samozrejme viac, ale vacsinou su to nejake submarinery pre chudbnych ....celkovo myslim ze si vybral dobre a este raz hlasujem za Stowu Upraveno 27. října 2008 uživatelem cali
japa Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 cody napsal: Stowa ma heliak???? verzia Prodiver ho má
cody Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 4 japa: Diky, z nazvu vlakna a z diskuze jsem si pak nevsiml ze postovana fotka nejsou Saetime ale Prodiver. Uz jsem se leknul, ze bych u sveho casu dreamwatch (Seatime) prehledl tak dulezitou zbytecnost:-)
siska Odesláno 29. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2008 Jak to dopadlo ? Koupil jsem hodinky Stowa-jsou fakt moc pěkný. Hodinky posloužily jako dárek, a udělaly bratrovi obrovskou radost.
Návštěvník kaktusss Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 siska napsal: Jak to dopadlo ? Koupil jsem hodinky Stowa-jsou fakt moc pěkný. Hodinky posloužily jako dárek, a udělaly bratrovi obrovskou radost. Zajímalo by mě, kdes je koupil. Dík
CzechJoker Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 (upraveno) kaktusss napsal: Zajímalo by mě, kdes je koupil. Dík Že by tady??? No, vzhledem k tomu, že jsi ve 13:19 místního času opustil toto fórum, tak je ten link asi zbytečnej... Upraveno 3. října 2009 uživatelem CzechJoker
Hasňa Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 Stowa je, na rozdil od jinych zde uvadenych napodobenin Rolad, svebytny original rozpoznatelny i z ISS. Ze zde zninenych prichazi v uvahu jedine Stowa.
Specta Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Už to tu zaznělo, Stowa Seatime a Archimede Sport Taucher jsou naprosto jiné hodinky. Tauchery mají celkem decentní pouzdro a jsou v poho na denní nošení (mám je už rok), zatímco Stowa to je parní válec, velký a těžký hodinky na pořádnou ruku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se