rorda Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2008 (upraveno) Moje Igeny, co jsem nedávno vydražil na Aukru, půjdou na renovaci do Eltonu ... Pár renovovanejch kousků už jsem tu viděl, pochlubte se, kdo všechno je máte a jaká verze je dle vás nejhezčí ... Během víkendu dám dohromady požadavky na podobu těch hodinek, třeba mi dodáte inspiraci ... Díky! Upraveno 15. února 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2008 Vyfotit mi to moc nejde, ale jsou půl roku po renovaci v Eltonu a jsem moc spokojený. Každý se mě ptá kde jsem je koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 15. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2008 Pěkná záležitost ... Ceny jsou samozřejmě tabu, ty mě nezajímaj, ale napiš, prosim tě, co všechno sis nechal renovovat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2008 Ahoj tak tedy ještě jednou můj Soliter Sport Igen po kompletní renovaci v Eltonu.:-) Byly zrenovovány podle mého požadavku do žluté barvy a tudíš jsou v tomto barevném provedení jediné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 15. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2008 Jojo, taky moc pěkná záležitost ... Jak vypadaly ty původní?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2008 Jedny jsem prodal, druhé asi budou následovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2008 Jojo, taky moc pěkná záležitost ... Jak vypadaly ty původní?!? Původní je pouze strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2008 Já mám taky původní jen strojek a to ještě po kompletní renovaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 16. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2008 (upraveno) Jedny jsem prodal, druhé asi budou následovat.Žluťásky půjdou do světa?!? Původní je pouze strojek.Já mám taky původní jen strojek a to ještě po kompletní renovaci.Takže to byly ty nejběžnější černý?!? Upraveno 16. února 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2008 Jak jste se rozhodovali při volbě ruček, zda niklované, nebo bílé? Vidím, že většina těch, co prošly renovací, má niklované ručky, původní byly ale spíš ty bílé, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2008 Já se nerozhodoval, takhle je udělali, ale na žluťáskách je mají bílé a to se mi líbí víc.Tak dneska bych si to nechal udělat bílé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 Já se nerozhodoval, takhle je udělali, ale na žluťáskách je mají bílé a to se mi líbí víc.Tak dneska bych si to nechal udělat bílé. Mám v Eltonu jedny Igeny na takovou částečnou renovaci a mám si vybrat jaké chci ručky, neb ty stávající se prý musí vyměnit (mimochodem jsou bílé) tak přemýšlím, co zvolit, ale asi půjdu do těch bílých, protože si pohrávám s myšlenkou, že bych si vzal i bílou lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub05 Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 Chlub chlub, dneska dorazily. Po třech měsících jak bylo slíbeno. Jsou prostě krásné Původní tradičně jen strojek. (Jen rychlé foto) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 (upraveno) Chlub chlub, dneska dorazily. Po třech měsících jak bylo slíbeno. Jsou prostě krásné Původní tradičně jen strojek. (Jen rychlé foto) Gratuluji, jsou krásné. Upraveno 21. února 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 safi už zase zbytečně kopíruješ obrázky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 safi už zase zbytečně kopíruješ obrázky? Uz je to odstraneno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 Jak jste se rozhodovali při volbě ruček, zda niklované, nebo bílé? Vidím, že většina těch, co prošly renovací, má niklované ručky, původní byly ale spíš ty bílé, ne? Já mám na vínových Sportech I ručky v barvě kovu (broušené, ne hladké niklované) a na bílých černé. Pokud se dobře pamatuju, tak při zadávání renovace těch prvních jsem barvu ruček nespecifikoval a dostal jsem ty kovové. Ta bílá by sice zlepšila čitelnost, ale už by to na můj vkus bylo příliš řvavé, takže jsem rád. Kombinace bílého ciferníku a černých ruček je decentní a přitom ještě dobře čitelná. Jakých ruček bylo víc původně netuším, většina originálních hodinek, které prošly mýma rukama, je měla niklované. Dlouho jsem ani netušil, že se vůbec dělaly s bílými. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2008 Vypadají moc hezky, takhle zrenovované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 (upraveno) Ve čtvrtek osobě předány zástupcem z Eltonu, prostě nádhera. Omluvte foto neumím to. Upraveno 23. února 2008 uživatelem sup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 (upraveno) Klasika, Igeny do nerezu. Bylo měněno minutové kolo, setrvačka (to je, bohužel, k poznání, původně bylo kolo setrvačky pěkné mosazné) a kotva. Po prvním dni nošení +14 s. K nim kaučukový a černý řemínek z teletiny s bílým prošitím. Délka renovace 3 měsíce a nějaký drobný. Fotky omluvte, porád používám na focení jen telefon. Jinak pokračuji v hezké zdejší tradici nemluvit o penězích (pokud se něco nezměnilo, dýl jsem tady nebyl) :-) To, co vykukuje na té předposlední fotce vpravo, jsou jedny sporty dvojky, taková ta starší verze, který teda vykukujou a pokukujou docela závistivě... :-) Upraveno 20. června 2008 uživatelem yen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se