Přejít na obsah

Souboj píčů piva Praja X Plzeň X Hradec X Tábor

lolohh

Doporučené příspěvky

Ahojte,

prívě jsem se vrátil z prima hospody. Celkem dobře sw tam pije i jí. A ej zajímavá tím, že je to řetezwc hospod,který se pomalu rozrůstý a je spojen po webu a soužeří se, kdo vypije kolik piv. Zatím fungá Pha, Plzeňm Hradec u Pardubic a Tábor. Na tabuli je vidět, kolik bypil který stůl v které hospodě (v Praze a Plzni jsou dvě) piv - jen top ten z cellého řetězce. Tak mě tak napadlo, nechcete uspočádat souboj píčů? Domluvíme se na termínu (navrjuji sobotu 24.5.) a uděláme zívod. Vče j epopsáné na www.thepub.cz. YPo, jeslti nespíš, tak mi prosím oprav chyb.

Upraveno uživatelem lolohh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil
Ahojte,

prívě jsem se vrátil z prima hospody. Celkem dobře sw tam pije i jí. A ej zajímavá tím, že je to řetezwc hospod,který se pomalu rozrůstý a je spojen po webu a soužeří se, kdo vypije kolik piv. Zatím fungá Pha, Plzeňm Hradec u Pardubic a Tábor. Na tabuli je vidět, kolik bypil který stůl v které hospodě (v Praze a Plzni jsou dvě) piv - jen top ten z cellého řetězce. Tak mě tak napadlo, nechcete uspočádat souboj píčů? Domluvíme se na termínu (navrjuji sobotu 24.5.) a uděláme zívod. Vče j epopsáné na www.thepub.cz. YPo, jeslti nespíš, tak mi prosím oprav chyb.

Kolik jsi jich měl? :lol2:

Odkaz ke komentáři

Je tam :thumbsup_anim:

Jako Plzeňák se musim Loloha zastat, protože to co se v PUB rozjede, to je naprostej masakr. I nesoutěživej typ jako já je schopnej ošklivě překročit vlastní stín, jenom aby to táborskejm natřel. Ale vzhledem k tomu, že se pije plzeň, nemá to až tak hrozný následky, jako kdyby se pily nějaký patoky :)

Pilsner Unique Bar mohu jen vřele doporučit, má to hodně zajímavou atmosféru a v Plzni už je zavedenej i jeden pro nekuřáky.

Odkaz ke komentáři

Tak už mi není skoro blbě.

Přesně jak dagou píše, je to mazec. Dost nás naštvalo, když nám otevřeli hospodu v 18:00 a zjistili jsme, že v Táboře má nějaký stůl vypito již 30 piv - otvírají v sobotu prý už v 11. No, ale za 4 hodiny jsme je dali, mělo to jedinou chybu, bylo nás je 5 :D Na chvilku jsme se dostali do vedení ze všech hospod toho řetězce. Ale vzhledem k počtu lidí (Jak jsem mohl, proboha, takhle veřejně prát píču), to bohužel nemělo dlouhého trvaní. Stíhal nás vedlejší stůl, ale nebylo to úplně fér, protože jich bylo deset. Museli jsme jim poslat panáky, aby se trochu zdrželi...

Ale myslím, že by to mohlo být dobré, udělat více srazů naráz a jen tak mimochodem si zasoutěžit. I tam docela dobře vaří, mají i dobrý tatarák.

Odkaz ke komentáři

Uf, děkuju, děkuju.

Včera jsem po pozdním vstávání (v 16 hodin) šel na florbal a já tam snad potil jen pivo a tatarák. A Ibalgin samozřejmě, bez toho bych se z té postele nevyhrabal.

Ta hospoda (teda asi spíš ta tabule s výsledkama nejlepších pijáků) má zvláštní fluidum, které i ze slušných hochů udělá prasata, že. Tak kdy se tam sejdem?!?!

Upraveno uživatelem lolohh
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...