Frostie Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 V 11. 4. 2017 v 14:02, Sborez napsal: U mě za měsíc permanentního nošení odchylka +45s, Takže to vychází cca +1,5s/den což je taky super. Vyladěno do COSC :-)To mi na automaty příjde jako slušná hodnota, i když k dokonalosti míří spíše ty farkyho....
farkyostrava Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 delaji mi radost holky levny co se opičí
Tobi Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 Na to že se opičí,zas tak levný nejsou...
JanNovakJan Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 Mají solidní strojek, takže cena odpovídá.
Radek124 Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Kdyby kvalita provedení (a ne jen vzhledu na fotkách) dosahovala aspoň 3% Rolexu, bylo by to za ty prachy OK. Co jsem držel v ruce byl mizerně obrobenej čínskej šmuk, za 3-násobek ceny IMHO hodnotnějšího Orientu (a že tu lacinou filiálku Seika fakt nemusím)...
farkyostrava Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 jako u vseho jedine meritko je delaj/nedelaj radost. nebudu ty moje opice nejak extra obhajovat... to opracovani neni zadna traga...a svoji cenu obhajili v pohode...
Radek124 Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Ale jo, "radost" jako měřítko beru - notabene pokud někdo touží vyloženě po zelených subech, fíky nechce ale na originál prostě nemá/nedá. Jen ta cena 8-11 litrů mi na Čínu přijde nemístně přestřelená, když za tyhle prachy se tu běžně obchodují mechanické švýcary, které jsou zpracováním i celkovou kvalitou úplně někde jinde...
AndyAaron Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 8-11 litru je akorat tu na foru. Objednani primo od "vyrobce" je za 220usd.
Frostie Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 V 15. 4. 2017 v 17:20, Radek124 napsal: Ale jo, "radost" jako měřítko beru - notabene pokud někdo touží vyloženě po zelených subech, fíky nechce ale na originál prostě nemá/nedá. Jen ta cena 8-11 litrů mi na Čínu přijde nemístně přestřelená, když za tyhle prachy se tu běžně obchodují mechanické švýcary, které jsou zpracováním i celkovou kvalitou úplně někde jinde... Jak píše Andy, 8-11 litrů je tojen pro toho, kdo si to neumí objednat rovnou u výrobce
farkyostrava Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Radek ma pravdu...jsou ponekud drahe ;-)
AndyAaron Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 No, je to exkluzivitka. Je na ne poradnik. Rolex by mohl zavidet...
Radek124 Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Jó marketing... jestli se nepletu, tak "ROLEX" svého času taky nevznikl jako exkluzivní značka, ale něco co bychom dnes s despektem označili jako OEM. Žlutí překupníci se tyhle fígle s "umělým nedostatkem" věcí kterých je na trhu jak sraček samozřejmě rychle učí - tuhle mi něco podobného o asijských odběratelích líčil jeden tuzemský výrobce zimního oblečení a (z jeho pohledu) to bylo spíš k pláči Že TISELL pod vlastním logem okatě vykrádá něčí generický design (díky čemuž to pak na fotkách v kombinaci s cenovkou vypadá dobře) mě nepohoršuje, ať si každý svoje chlupy epiluje čím uzná za vhodné. Ale tahat na Chronomag humbuk typu "skoro jako Rolex za zlomek ceny - kupujou, nebudou" mi při vzpomínce na odfláklý a na omak hrubý domek na Miyotu přijde jako dost mizerný "sloník". A je celkem jedno, jestli tu plechovku vystrouhal Čínskej školák, Pakistánskej gastarbeiter v Turecku a nebo Tureckej v Deutschlandu/Švýcarsku...
lucid Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 V 15. 4. 2017 v 23:06, Radek124 napsal: Jó marketing......Tissel nemám a ani neuvažuji že si od hodinky od této korejské, nikoli čínské firmy, pořídím, nicméně jsem si v tomto vláknu docela rád příspěvky četl, než tady před časem nejprve Jagman a nyní ty začal vysírat ta svá moudra. Jagman šel do hajzlu sám, tak jen čekám kdy to napadne i Tebe...
ivan_989 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Lucid ak chces dotycnemu rovno napisat ze je "hlupak, pitomec,ubozak a klaun" tak smelo, je to schvalene moderatormi a nedava sa za to ban
Frostie Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 V 16. 4. 2017 v 4:52, lucid napsal: Tissel nemám a ani neuvažuji že si od hodinky od této korejské, nikoli čínské firmy, pořídím, nicméně jsem si v tomto vláknu docela rád příspěvky četl, než tady před časem nejprve Jagman a nyní ty začal vysírat ta svá moudra. Jagman šel do hajzlu sám, tak jen čekám kdy to napadne i Tebe...Myslíš to vážně, takhle v neděli po ránu?
JanNovakJan Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Na hodinkách bych se díval v první řadě na strojek, a to je v případě Tisellu japonská Miyota, navíc 9015. Takže tvrzení o čínských hodinkách je poněkud mimo mísu, byť se ten futrál a finální skládačka klidně v Číně dělat může (jako se to dělá u spousty jiných značek).
Radek124 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Myiotu 9015 nezpochybňuju, je to levný masově produkovaný strojek co prostě funguje a basta. Stejně tak tam mohl být nějaký klon 2824, taky by to fungovalo jako automaty - a pořizovačka by (stejně jako u "echt fíků") byla taky nižší, než první servis Rolexek které to imituje. Problém "keramického sloníka" vidím právě v odpudivé/fíkové kvalitě onoho "futrálu" (luneta, dírky, stěžejky, tah), na který si z načančané fotky před nákupem bohužel spousta lidí nemá šanci sáhnout PS: Jestli má tohle fórum nějaké "civilizační poslání", není to snad "lajkování" nad krásou fotek, ale diskuse přispěvatelů o subjektivních zkušenostech s konkrétní časomírou, ať už jsou jakékoliv. Jestli toto jeho ignorantstvo "lucid" dodnes nepochopil, dané hodinky nikdy na ruce neměl a ani mít neplánuje, měl by možná sám zvážit proč sem vlastně leze a plýtvá tu na nás výrazy typu "vysírat"...
lucid Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 V 16. 4. 2017 v 14:43, Radek124 napsal: ....Tvá "přínosná" subjektivní zkušenost z Tvých přecházejících tří příspěvků byla snad jedině v konstatování "Co jsem držel v ruce byl mizerně obrobenej čínskej šmuk, za 3-násobek ceny IMHO hodnotnějšího Orientu", jinak, z "civilizačního poslání" podle mne bla bla nic. Kromě toho Tissel je jihokorejská, nikoli čínská výroba .
farkyostrava Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 (upraveno) Ja jsem teda lehce vahal nez jsem je koupil. Hlavne jsem veril Radkovi ze vi o cem tady pise co se tyce tragicke kvality. Na polskem foru se toho kolega nebal a napsal nemilosrdne objektivni recenzi http://zegarkiclub.pl/forum/topic/144400-tisell-marine-diver-date-mkiii-recenzja/?hl=tisella tak jsem je koupil. Za sebe tedy muzu rict ze Tisell divery za ty prachy stoji. Ale co si budem povidat Rolex je Rolex ;-) Upraveno 16. dubna 2017 uživatelem farkyostrava
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se