code2 Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 (upraveno) Ptal jsem se jestli někdo za tak málo prachů nabízí tak dobrej strojek, jako je Miyota 9015 . GMT neřeším, jde mně jen o ten strojek. Upraveno 23. srpna 2017 uživatelem code2
Frostie Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 V 23. 8. 2017 v 13:51, code2 napsal: Ptal jsem se jestli někdo za tak málo prachů nabízí tak dobrej strojek, jako je Miyota 9015 . GMT neřeším, jde mně jen o ten strojek.Ne, ale je dost dalších brandů, používajících 9015, někdy i za větší peníz, než Tisell.
code2 Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 No a to mně právě šlo, dopídit se k tomu že v tomto jsou ty hodinky bezkonkurenční, když pominu design, že nabízí nejlepší poměr cena/výkon co se týče strojku.
gunman Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Kdyby je někdo chtěl rychle, tak jsou i tady http://www.nejpanskehodinky.cz/products/tisel-sub-9015-automatic-diver-dial-green/
moralles Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 V 23. 8. 2017 v 12:32, code2 napsal: Existuje nějaká cenově srovnatelná alternativa k těmto hodinkám kde je Miyota 9015 nebo srovnatelný strojek?? tohle by taky zajimalo, kde je miyota 9015 dneska 13.11.2017 sem si psal s Prim MPM kvuli tem jejich Sportum 78 a dostal jsem tuhle odpoved...zacali by byt zajimavou volbou. strojek NN38 v hodinkách opravdu není. Víte, jak jste jistě četl, urážky na naší firmu v článku, že používáme "asijské šmejdy" je prostě tah některých firem. Strojek Miyota je v tomto modelu proto, že byl cenově dostupnější. Nyní uvažujeme o 9015 nebo TMI NE15. A velice se nám líbí novinka NE57 - ale to spíše na jiný model. Pokud máte rád automatiku tak to možná oceníte nový model, který připravujeme. Čekáme na stroječky ze švýcarska (ale model nebude sporotvní).
Ashan Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Ahoj, chci se zeptat, zda je u těchto hodinek standardní, že mají vůli na lunetě. Přijde mi docela velká. Jiné potápky jsem v ruce neměl, tak nemám s čím porovnat. Díky.
Panchart Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 U hodinek v sekci "čínské" si troufám tvrdit neni nic standartní
Ashan Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 V 14. 12. 2017 v 23:33, Panchart napsal: U hodinek v sekci "čínské" si troufám tvrdit neni nic standartní Jo, na tom něco bude :-)
Ashan Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 Ahoj všem, kraťoučká recenze:Hodinky vypadají fajn, zpracování mi přijde v pohodě.Pokud Vám nevadí, že jsou čínské a vypadají stejně jako Rolexky, tak za ty prachy v pořádku.Přesnost je výborná, za pár dnů udělaly cca 2 sekundy.Lumi výrazná a pěkná. Co se mi moc nelíbí je tah a luneta. Tah působí plechově a trochu vachrlatě, ale v pohodě se dá nosit.Luneta má krapánek vůli, ale jinak funguje v pohodě. Možné že to je pouze na mém kusu. ještě jeden obr
lucid Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 V 17. 12. 2017 v 12:16, Ashan napsal: .....Pokud Vám nevadí, že jsou čínské a vypadají stejně jako Rolexky, tak za ty prachy v pořádku....Výrobce je korejský, strojek je japonský, ale hodinky jsou čínské, výborně!
Ashan Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 V 17. 12. 2017 v 12:21, lucid napsal: Výrobce je korejský, strojek je japonský, ale hodinky jsou čínské, výborně!Máš pravdu, je to korejská značka. Ale pro drtivou většinu jsou "čínské" .
lucid Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 V 17. 12. 2017 v 12:29, Ashan napsal: Máš pravdu, je to korejská značka. Ale pro drtivou většinu jsou "čínské" .Nemluvím ani tak o značce, ale o výrobci, a ten je korejský. A spíše bych mluvil za sebe než za "drtivou většinu".
Panchart Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 Za mě jsou pro začátečníka parádní, zatim je asi jedno kdo je výrobce a čí je značka, později se možná budou vlastní získané zkušenosti hodit
lucid Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 V 17. 12. 2017 v 13:00, Panchart napsal: Za mě jsou pro začátečníka parádní, zatim je asi jedno kdo je výrobce a čí je značka, později se možná budou vlastní získané zkušenosti hoditPokud mohu poprosit, zkus příště psát "mně je to jedno" a ne "je asi jedno". Já třeba mám rád v podobných věcech pořádek a psát o Tissel jako o čínských hodinkách je zavádějící. Název sekce není "Čínské", ale "Čínské hodinky" (a Asie mimo Japonska)". Jinak za postřehy z vlastní zkušenost samozřejmě díky.
Panchart Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 Ok., tedy mně je to jedno a chápu to dobře tak, že to sem nepatří, neboť nejde o čínský výrobek a ani o hodinky?
Ashan Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 V 17. 12. 2017 v 12:35, lucid napsal: Nemluvím ani tak o značce, ale o výrobci, a ten je korejský. A spíše bych mluvil za sebe než za "drtivou většinu".Jop, pravda. Výrobce je korejský. Značka působí "čínsky" na mě.
mr7 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Chci si pořídit nějaké levnější potápky, nejlépe ovšem bez data. Tak jsem se chvilku poohlížel, co se vůbec nabízí, ale moc toho bez datumovky není, když pominu vintage vzhled (Steinhart), který se mi moc nezamlouvá. Nakonec jsem skončil u Tisellu, ten nejlíp splňuje mé estetické představy. Jen mám trochu obavu o kvalitu zpracování, aby neodpovídala nízké ceně , to by pak asi byla lepší nějaká levná kultovní Seika.
pepyczek Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 V 19. 12. 2018 v 15:34, mr7 napsal: Chci si pořídit nějaké levnější potápky, nejlépe ovšem bez data. Tak jsem se chvilku poohlížel, co se vůbec nabízí, ale moc toho bez datumovky není, když pominu vintage vzhled (Steinhart), který se mi moc nezamlouvá. Nakonec jsem skončil u Tisellu, ten nejlíp splňuje mé estetické představy. Jen mám trochu obavu o kvalitu zpracování, aby neodpovídala nízké ceně , to by pak asi byla lepší nějaká levná kultovní Seika. Jaký máš cenový limit?
AKUC Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 V 19. 12. 2018 v 15:34, mr7 napsal: Chci si pořídit nějaké levnější potápky, nejlépe ovšem bez data. Tak jsem se chvilku poohlížel, co se vůbec nabízí, ale moc toho bez datumovky není, když pominu vintage vzhled (Steinhart), který se mi moc nezamlouvá. Nakonec jsem skončil u Tisellu, ten nejlíp splňuje mé estetické představy. Jen mám trochu obavu o kvalitu zpracování, aby neodpovídala nízké ceně , to by pak asi byla lepší nějaká levná kultovní Seika. Tisell kvalita OK ani lacné seika nie sú na tom lepšie, jediná nevýhoda podobnosť RLX a mimochodom strojček Miota 90S5 porovnatelná s Eta 2824
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se