Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 345
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

určite ich tu bude viacej, tak páni pochlubte sa ! a ozaj to chce viac fotiek. Mimochodom podľa mňa sú skvelé , chcelo by to ešte porovnanie so steinhartom prípadne aj davosou a inými :guitar:

Odesláno
  V 9. 11. 2016 v 13:59, AndyAaron napsal:

Vice fotek, kluci, vice tech fotek

Jo, taky se přimlouvám a prosil bych o fotku dýnka a spony. Předem díky moc!

Odesláno

Když koukám na tu poslední fotku, tak to mám stejně... Takže myslím, že orámování hlavních indexů je větší, než těch kulatých :)

Odesláno (upraveno)
  V 10. 11. 2016 v 18:45, Jörg8X napsal:

Když koukám na tu poslední fotku, tak to mám stejně... Takže myslím, že orámování hlavních indexů je větší, než těch kulatých :)

Ja mam pocit, ze indexy 6/9/12 su osadene dodatocne - su trosicku vyssie a su ploche. Kruhove su podla mna iba vyrazene z druhej strany ciferniku (ako napr. Seiko alebo Orient).

Ale co by ma celkom zaujimalo, ci ide o zamer alebo iba vedlajsi efekt setrenia nakladov :)

Upraveno uživatelem mysiak
Odesláno

Tak vám nevím pánové, prodejce dle kontaktu, který jsem dostal od Maxela, kontaktován přesně před týdnem a odpověď zatím nula:-(. Asi mi nejsou souzeny.

Odesláno

Jj, pane Kostro. Stehuje se a navic, pokud vim, tak uz jsou zase vyprodane. Ale urcite ma smysl se nechat napsat na seznam. Pokud se ti neozve v dohledne dobe, tak mu treba pinkni update

Odesláno

Stěhování měl na stránkách 13 - 18 a podle ohlasů typu ozval se hned, blesková komunikace, jsem myslel, že prostě jen nemá rád kostry. Zkusím tedy ještě vyčkat a případně ho po stěhování pošťouchnout. 

Odesláno
  V 16. 11. 2016 v 14:07, Kostra napsal:

......jsem myslel, že prostě jen nemá rád kostry.....

Jasne, bere ten zajem jako provokaci. Je prece jasne, ze kostry nenosi potapky,ale skeletony  :lol2:

Asi si pockam,az budou v prodejnim vlakne  :flex:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...