Chosef76 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) Moony na Horween Spinnaker Bundu od Janka. Díky pane ! Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Tak to vypada hodne divne A to jsem si myslel, ze moonum slusi vsechno Ale je to jen muj subjektivni pocit samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Tak to vypada hodne divne A to jsem si myslel, ze moonum slusi vsechno Ale je to jen muj subjektivni pocit samo.Řemen mám na Explorery, tohle je jen pokus..., ale naživo docela cool. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Prosímt?, jestli jsi ho už nesundal, udělal bys fotku na ruce? Takhle v plenéru to vypadá vážně trochu bizarn?, ale fotka může klamat. Super, že ses podělil, tyhle nečekané kombinace jsou nejzajímavější, protože mapují hranice, co všechno moonům ještě může slušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Ja tedy myslim, ze kdyz to nebude delat problemy na skafandru pri vystupu do vesmirneho prostoru, tak je to O.K. a nositelny:-) Chosefe, zaznamenal si nejake problemy pri vystupech mimo prostor hvezneho plavidla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Super fotky, diky za inspiraci Boze, at uz mi je nekdo proda!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 nejradši na tahu, klasika 1171 a zužující se 20/16. První je 1498 a druhý 1499 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 1171 je vážně velká paráda. Zbylé dva tahy mají výrazně jinou délku, takže předpokládám, že je nenosíš (nebo jen jeden z nich).. je mezi nimi nějaký výrazný rozdíl v komfortu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 nosím jen 1171, na Moony z roku 80 nic jinýho nepatří. 1498 a 1499 jsou stejný tahy, zužují se z 20 na 16mm, spona má 18mm. Liší se pouze značením na sponě, jeden má nápis gravírovaný a druhý lisovaný. Na safírovkách jsem nosil ty s lisovaným nápisem a nedávno jsem sehnal i ten druhý, ještě jsem ho nenasadil a dílky mám bokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 1498/1499 se díky rozměrům 20 na 16 nosí lépe a také lépe vypadá. Skoro jako šperk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 (upraveno) Souhlas s pany.mam 1498 a nedam na nej dopustit:) Upraveno 24. prosince 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Docela by m? zajímal názor nějakého vlastníka Moonů se zápěstím 19+ Sám jsem si zkoušel 1498 - čistě kvůli zjištění, zda mi neposkytne větší komfort než 1998. A došel jsem k poznání, že mi je příjemnější 1998 s menším zúžením (20>18), který není na mé ruce tak subtilní a vytváří solidn?jší protiváhu hodinkám. Podobě to mám i s rolexkami, u kterých se tah nejen hodně zužuje, ale navíc je i tenčí (lehčí). Tak nevím, jestli jsem divný (ovlivn?ný předchozími 22 a 24mm tahy) nebo zda to lidé se siln?jším záp?stím vidí podobně. Jinak tahy 20>16 obecně se mi z estetického hlediska líbí víc, zejména na nějaké štíhlé ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Získal jsem krásný černý řemen s červeným prošitím, bohužel ho mám z druhé ruky a neznám výrobce, ale podle rukopisu tipuju Zrna nebo Šímu. Černočervené kombinace mám rád a Moonům podle mě sluší. Tady je na klasických 3570.50... Tintin Moonům sekne ještě víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Moc pekne Martine! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Nahodil jsem bombírovanej řemen, kterej mi na Aqua Terry šil Zrno a není to IMHO špatný Mám Moony od včera a malinko mě štve, že si nemůžu nastavit tah jak bych potřeboval, chybí mi ještě jedna dírka na sponě nebo půlčlánek tahu, dá se sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Super remen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 (upraveno) Nahodil jsem bombírovanej řemen, kterej mi na Aqua Terry šil Zrno a není to IMHO špatný Mám Moony od včera a malinko mě štve, že si nemůžu nastavit tah jak bych potřeboval, chybí mi ještě jedna dírka na sponě nebo půlčlánek tahu, dá se sehnat?Nevím, jaký máš tah, ale pokud 20>18 nešroubovaný, tak:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/97318-p%C5%AFld%C3%ADlek-k-tahu-849-moonwatch-357050/ Řemen se mi moc líbí Upraveno 3. ledna 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Tenhle figl znam, mam ale novejsi sroubovanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Protože se mi nechce zakládat téma "Na čem bych rád nosil své Speedmastery", bouchnu to sem. Moony na originál tahu od Holzera. Tohle by se mi fakt líbilo: Fotky půjčené z internetu, hlavně odsud: https://omegaforums.net/threads/my-first-speedmaster-pre-moon-145022-69-cal-861-don-bezel.22883/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Bezva, další věc, kterou jsem neznal a chytré knihy teď nemám po ruce. Maldo, nechceš napsat k tomu tahu pár slov? Proč bys zrovna tenhle tah chtěl mít? Sb?ratelská hodnota? Estetika? Pohodlí? Koukám na to značení Omega, Hecho en Mexico a Holzer na spon? (která se hodně podobá spon? z tahu 1175/640) a cloumá se mnou zv?davost. Vím, že se v šedesátých letech hodně používal mesh nějakého ne-Omega výrobce, i oficiáln?, ale tenhle petiřadý Holzer nějak unikl mé pozornosti Protože se mi nechce zakládat téma "Na čem bych rád nosil své Speedmastery", bouchnu to sem. Moony na originál tahu od Holzera. Tohle by se mi fakt líbilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se