Přejít na obsah

Na čem máte své Speedmastery?

martar

Doporučené příspěvky

Dobro došli? :D

Já bych na nato v blízkosti pláže s jemným pískem neměl odvahu, Jirko. Na to dýnka svejch moonů příliš miluju.

Martine, tohle byl nastesti jen pristav:)) pisek pod natem je ma nocni mura:-))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S novou baterku se to bzučí

Jardo, hoď sem prosíím pár fotek svých nádherných Speedsoniků... vím že nejsou Speedmastery, ale název vlákna kvůli tomu na "Na čem máte své Speedy" už předělávat nebudu :)

Nejlíp i s komentem a fotkami tahu a spony. Jsou fakt skvělý.

Odkaz ke komentáři

Po příjezdu z práce rýchlá sprcha, přehodit moony na novej řemen, pivo a klid. Spokojenej parchant  :)

Díky za inspiraci, Rolande, je to jeden z nejpohodln?jších řemenů, jaké jsem kdy měl, a hodinky jsou na něm hodně výrazné. Zpracování a dojem luxusní, cena lidová.

Campagnolo Canvas beige, seshora syntetické plátno Cordura, zespodu světlá kůže.

post-30813-0-68604100-1497474685.jpg

post-30813-0-78448100-1497474719.jpg

post-30813-0-23544600-1497474729.jpg

post-30813-0-31254600-1497474739.jpg

post-30813-0-70739300-1497474754.jpg

Odkaz ke komentáři

martar: moc pekny remen, libi se mi a hodinky urco taky.

Odkaz ke komentáři

Neuvěřitelně pohodlná záležitost. Je to poměrně silný řemen, přesto se okamžitě přizpůsobil zápěstí, takže odpadlo to období po nákupu, které u řemenů nesnáším, kdy se řemen teprve tvaruje a vypadá na ruce blb?. A protože je plátno syntetické, předpokládám, že se nebude tolik špinit a třepit, o deklarované odolnosti ani nemluv?. Zkusím sem hodit nějaké fotky za půl roku, sám jsem zvědav, jak bude řemen vypadat.

Odkaz ke komentáři

Díky za inspiraci, Rolande, je to jeden z nejpohodln?jších řemenů, jaké jsem kdy měl, a hodinky jsou na něm hodně výrazné. Zpracování a dojem luxusní, cena lidová.

Moc pěkné to máš, tento řemen moonům opravdu sluší a jak uvádíš pohodlí je na velmi vysoké úrovni. Do budoucna přemýšlím že bych vzal ještě zelený (military look) + černou klasiku. Já jsem si teď oblíbil tah, často hodinky sundávám tak řemeny šetřím.

post-32685-0-55283400-1497520890_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Martare, velká paráda. Prosím nemáš nějaký odkaz na tyto řemeny? Bych taky nakoupil. Díky.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Promiň, byl jsem na zahradě.

https://www.strapshop.cz/campagnolo-synteticke/campagnolo-canvas

Odkaz ke komentáři

Moc pěkné to máš, tento řemen moonům opravdu sluší a jak uvádíš pohodlí je na velmi vysoké úrovni. Do budoucna přemýšlím že bych vzal ještě zelený (military look) + černou klasiku. Já jsem si teď oblíbil tah, často hodinky sundávám tak řemeny šetřím.

Já na moonech většinou nosím řemeny, šetřím tah. ;-) 

díky, jdu to omrknout.

Odkaz ke komentáři

Akorát mi přišel Phoenix nato strap z Monkeyswagu. Už mám Phoenix i v jinejch barvách a musím říct, nejpohodlnější nato, co sem měl, lepší než orig. od Omegy (ten mi přijde k moonům moc tlustej).

Přidávám malý srovnání s nějakym obyč. Fotky jen z mobilu, ale snad na nich je to zpracování trošku vidět.

post-22217-0-82852000-1498121269_thumb.jpg

post-22217-0-35295100-1498121278_thumb.jpg

post-22217-0-31147300-1498121285_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...