Kid_A Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Dobro došli? Já bych na nato v blízkosti pláže s jemným pískem neměl odvahu, Jirko. Na to dýnka svejch moonů příliš miluju. Martine, tohle byl nastesti jen pristav:)) pisek pod natem je ma nocni mura:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 S novou baterku se to bzučíJardo, hoď sem prosíím pár fotek svých nádherných Speedsoniků... vím že nejsou Speedmastery, ale název vlákna kvůli tomu na "Na čem máte své Speedy" už předělávat nebudu Nejlíp i s komentem a fotkami tahu a spony. Jsou fakt skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Po příjezdu z práce rýchlá sprcha, přehodit moony na novej řemen, pivo a klid. Spokojenej parchant Díky za inspiraci, Rolande, je to jeden z nejpohodln?jších řemenů, jaké jsem kdy měl, a hodinky jsou na něm hodně výrazné. Zpracování a dojem luxusní, cena lidová. Campagnolo Canvas beige, seshora syntetické plátno Cordura, zespodu světlá kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 (upraveno) Zeshora, sorry jsem měnil na poslední chvíli slovo "shora" a tahle to dopadlo... Upraveno 14. června 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 martar: moc pekny remen, libi se mi a hodinky urco taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Na nato řemenu jsou extra pohodlný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Martien, moc pekne boticky si tem moonum poridil na leto:-)) Jake jsou dojmy z noseni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Neuvěřitelně pohodlná záležitost. Je to poměrně silný řemen, přesto se okamžitě přizpůsobil zápěstí, takže odpadlo to období po nákupu, které u řemenů nesnáším, kdy se řemen teprve tvaruje a vypadá na ruce blb?. A protože je plátno syntetické, předpokládám, že se nebude tolik špinit a třepit, o deklarované odolnosti ani nemluv?. Zkusím sem hodit nějaké fotky za půl roku, sám jsem zvědav, jak bude řemen vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Martare, velká paráda. Prosím nemáš nějaký odkaz na tyto řemeny? Bych taky nakoupil. Díky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Chosef zkus kouknout na spřátelený eshop a tam ho najdeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Díky za inspiraci, Rolande, je to jeden z nejpohodln?jších řemenů, jaké jsem kdy měl, a hodinky jsou na něm hodně výrazné. Zpracování a dojem luxusní, cena lidová.Moc pěkné to máš, tento řemen moonům opravdu sluší a jak uvádíš pohodlí je na velmi vysoké úrovni. Do budoucna přemýšlím že bych vzal ještě zelený (military look) + černou klasiku. Já jsem si teď oblíbil tah, často hodinky sundávám tak řemeny šetřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Martare, velká paráda. Prosím nemáš nějaký odkaz na tyto řemeny? Bych taky nakoupil. Díky.Sent from my iPhone using TapatalkPromiň, byl jsem na zahradě.https://www.strapshop.cz/campagnolo-synteticke/campagnolo-canvas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Moc pěkné to máš, tento řemen moonům opravdu sluší a jak uvádíš pohodlí je na velmi vysoké úrovni. Do budoucna přemýšlím že bych vzal ještě zelený (military look) + černou klasiku. Já jsem si teď oblíbil tah, často hodinky sundávám tak řemeny šetřím. Já na moonech většinou nosím řemeny, šetřím tah. ;-) Promiň, byl jsem na zahradě.https://www.strapshop.cz/campagnolo-synteticke/campagnolo-canvasdíky, jdu to omrknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Speedy Friday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Akorát mi přišel Phoenix nato strap z Monkeyswagu. Už mám Phoenix i v jinejch barvách a musím říct, nejpohodlnější nato, co sem měl, lepší než orig. od Omegy (ten mi přijde k moonům moc tlustej).Přidávám malý srovnání s nějakym obyč. Fotky jen z mobilu, ale snad na nich je to zpracování trošku vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 moony a cerny nato. to k sobe proste pasuje. parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Nemůžu se toho Campagnola nabažit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 sakra, Martine, kolik tech ferrarek mas v te garazi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Hodinky moje, auto šéfa firmy, se kterou spolupracuju. California je takový civilní ferárko, líbi se mi. A je mi sympatický, že vybral tuhle decentní barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se