Ace84 Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Přezuto na černou kožku a velká spokojenost.
martar Odesláno 30. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2018 (upraveno) Speedy Tuesday perfektní a řemen jim perfektně sekne Já se po všech experimentech znovu a znovu vracím k náramku. Origo tah je něco jako mateřský přistav, do kterého rád vplouvám po různých dobrodružstvích... Pokusil jsem se napodobit styl slavné Kidovy svatební fotky, ale to se nedá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: možná bychom mohli téma vlákna rozšířit z "řemínků a tahů" na kombinace moonů s různým typem oblečení v různém prostředí, hezky by se to tu oživilo Speedy na rautu a high society; speedy a montérky v kamenolomu; speedy a..... Upraveno 30. června 2018 uživatelem martar
martar Odesláno 30. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2018 A půjdu hned příkladem. Fotka z práce, kolega je už zase strašně nabalenej. Měl by se víc otužovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zhrado Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Ano jsou tam Pozerám, že dva roky dozadu bol na nich trošku iný čas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Ano jsou tam Taky jsem tam musel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Odesláno 5. července 2018 Speedy Tuesday perfektní a řemen jim perfektně sekne Já se po všech experimentech znovu a znovu vracím k náramku. Origo tah je něco jako mateřský přistav, do kterého rád vplouvám po různých dobrodružstvích... Pokusil jsem se napodobit styl slavné Kidovy svatební fotky, ale to se nedá moony oblek 02.jpg moony oblek 01.jpg moony oblek 03.jpg Edit: možná bychom mohli téma vlákna rozšířit z "řemínků a tahů" na kombinace moonů s různým typem oblečení v různém prostředí, hezky by se to tu oživilo Speedy na rautu a high society; speedy a montérky v kamenolomu; speedy a..... krasny fotky Martine! Fakt super
Kid_A Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Odesláno 5. července 2018 (upraveno) Summer wibes... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. července 2018 uživatelem Kid_A
kdojinej Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Odesláno 5. července 2018 Dobrej platfus!...ehm chtel jsem rict, dobry nato!
martar Odesláno 5. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2018 Mě zas zaujaly takový ty bambulky na koncích prstů - to znám z Lady. Ty jsi Kide vodník?
kdojinej Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Odesláno 5. července 2018 Neboli jak my rikame... čochtan..
Kid_A Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 (upraveno) Tady je teda "parta" odborniku na pedikuru... Upraveno 7. července 2018 uživatelem Kid_A
zekon7302 Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Odesláno 8. července 2018 Tady je teda "parta" odborniku na pedikuru... Oni závidí, bo se s tím perfektně plave, mám to stejně.
Kid_A Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 (upraveno) Hodne modrej nato strapek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. července 2018 uživatelem Kid_A
Kid_A Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 (upraveno) Je to valka barev:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. července 2018 uživatelem Kid_A
Lukyn77 Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 Je to valka barev:) Jirko, jsi korunovanej "nato" expert ... udělej mi radost, hoď je na oranžový :-)
Kid_A Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 (upraveno) Dekuji. Jsem jen takovej "nato" tovaris. Oranzova neni problem (ac jsem za ni tady na foru sklidil dost kritiky:)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. července 2018 uživatelem Kid_A
martar Odesláno 31. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2018 Jirka se toho nebojí Fialovej strap by mě nenapadl (já tu barvu dost ignoruju), ale pokud to ladí s outfitem, může to být fajn kombinace. Chtělo by to zakomponovat do záběru i kus rukavu a nohavice
pebe Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 Jirka se toho nebojí Fialovej strap by mě nenapadl (já tu barvu dost ignoruju), ale pokud to ladí s outfitem, může to být fajn kombinace. Chtělo by to zakomponovat do záběru i kus rukavu a nohavice rukáv vypadá krátkej, doufám nemá košili zastrčenou
Kid_A Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 panove, kosile je s dlouhym rukavem, kterej mam prehlej, a je bila s modrym prouzkem. kalhoty modry, pasek hnedej, boty hnedy. moc to k sobe nejde s tou fialovou, ale to neva:-)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se