Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Speedy Tuesday perfektní a řemen jim perfektně sekne :)

Já se po všech experimentech znovu a znovu vracím k náramku. Origo tah je něco jako mateřský přistav, do kterého rád vplouvám po různých dobrodružstvích... Pokusil jsem se napodobit styl slavné Kidovy svatební fotky, ale to se nedá :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Edit: možná bychom mohli téma vlákna rozšířit z "řemínků a tahů" na kombinace moonů s různým typem oblečení v různém prostředí, hezky by se to tu oživilo :) Speedy na rautu a high society; speedy a montérky v kamenolomu; speedy a..... :D

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Speedy Tuesday perfektní a řemen jim perfektně sekne :)

Já se po všech experimentech znovu a znovu vracím k náramku. Origo tah je něco jako mateřský přistav, do kterého rád vplouvám po různých dobrodružstvích... Pokusil jsem se napodobit styl slavné Kidovy svatební fotky, ale to se nedá :)

moony oblek 02.jpg

moony oblek 01.jpg

moony oblek 03.jpg

Edit: možná bychom mohli téma vlákna rozšířit z "řemínků a tahů" na kombinace moonů s různým typem oblečení v různém prostředí, hezky by se to tu oživilo :) Speedy na rautu a high society; speedy a montérky v kamenolomu; speedy a..... :D

krasny fotky Martine! Fakt super
Odesláno

Mě zas zaujaly takový ty bambulky na koncích prstů - to znám z Lady. Ty jsi Kide vodník? :D

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Dekuji. Jsem jen takovej "nato" tovaris.

Oranzova neni problem (ac jsem za ni tady na foru sklidil dost kritiky:))

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Jirka se toho nebojí :) Fialovej strap by mě nenapadl (já tu barvu dost ignoruju), ale pokud to ladí s outfitem, může to být fajn kombinace. Chtělo by to zakomponovat do záběru i kus rukavu a nohavice :D

Odesláno

Jirka se toho nebojí :) Fialovej strap by mě nenapadl (já tu barvu dost ignoruju), ale pokud to ladí s outfitem, může to být fajn kombinace. Chtělo by to zakomponovat do záběru i kus rukavu a nohavice :D

rukáv vypadá krátkej, doufám nemá košili zastrčenou :D

Odesláno

panove, kosile je s dlouhym rukavem, kterej mam prehlej, a je bila s modrym prouzkem. kalhoty modry, pasek hnedej, boty hnedy.  moc to k sobe nejde s tou fialovou, ale to neva:-)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...