Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedivil bych se :) většina vlastníků to bere spíš jako investici nebo do sbírky a nechce je dodrbat. Já mám u LE nebo SE moonů taky trochu zábrany je nosit (byl to i jeden z důvodů, proč jsem pustil TinTiny).

Odesláno (upraveno)

Tak já je asi taky chci mít jako investici (respektive uložené peníze), ale každý úterý si je dám na ruku...

Jinak si myslím, že vzhledem k tomu, jak Omega seká limitky, tak to zrovna velkej investiční potenciál nemá... Aktuálně už se prodávají skoro za nakupku.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno (upraveno)

Muj oblibenej hnedej krokous od ZRC. Myslim, ze to spolu jde,ne?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Ultramany asi jo. Ale prvni ST maj porad tu mimoradnou auru (a i cenovku)

Na Chrono24 vychází v průměru zhruba stejně ST1 a ST2. Tady ST1 moc nechodí, ale nabídku jsem měl jednu, která byla na úrovni ST2. Samozřejmě čas ukáže.

Odesláno

Par dni dozadu som tu ulovil 1171 tah a dnes vecer nahodil, musim pvoedat ze je to iny svet oproti modernemu tahu.. vsetko ste tu uz prebrali na predchadzajucej strane, dodam snad len ze mne osobne sa dizajnovo viac paci moderny tah, ale prakticnost a pohodlie 1171 ho prebija. 

Odesláno

Já ho prostě jednou pořídím! Pořád to odkládám a vždycky když ho vidím, nakonec ho stejně chci. Pořád nechápu proč ho Omega nedělá v modernizované verzi s lepší sponou koncovkami samicemi. By jim ruce urvali.

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Muj oblibenej hnedej krokous od ZRC. Myslim, ze to spolu jde,ne?

Ten krokous vypada skvele.. :smile_anim:

Par dni dozadu som tu ulovil 1171 tah a dnes vecer nahodil, musim pvoedat ze je to iny svet oproti modernemu tahu.. vsetko ste tu uz prebrali na predchadzajucej strane, dodam snad len ze mne osobne sa dizajnovo viac paci moderny tah, ale prakticnost a pohodlie 1171 ho prebija. 

attachicon.gif5BAB5546-841D-47ED-B26F-CB0D86688846.jpeg

attachicon.gif42DD4B55-AD11-4342-8757-517D5CE33638.jpeg

Jak uz tu psali kluci nekolikrat, ten stavajici tah ma na prd reseny koncovky, hodne z pouzdra vycniva, taky postrada zuzeni, designove zadna bomba.. Pritom by stacilo vzit nejakou historickou predlohu (idealne 1450 nebo 1171), udelat (mozna) plny clanky, urcite plny koncovky, vylepsit pripadne sponu.. Z tech modernejsich beru na milost verzi 1498/840 se zuzenim 20-17mm a mene rozmernou sponou. 

Kazdopadne 1171/633 je stylovka!  ;)

Jinak taky prihodim jedny Speedy.. 

file-37.jpg?ver=0

Upraveno uživatelem Axel
Odesláno

Jak uz tu psali kluci nekolikrat, ten stavajici tah ma na prd reseny koncovky, hodne z pouzdra vycniva, taky postrada zuzeni, designove zadna bomba.. Pritom by stacilo vzit nejakou historickou predlohu (idealne 1450 nebo 1171), udelat (mozna) plny clanky, urcite plny koncovky, vylepsit pripadne sponu.. Z tech modernejsich beru na milost verzi 1498/840 se zuzenim 20-17mm a mene rozmernou sponou. 

Kazdopadne 1171/633 je stylovka!  ;)

Moderní tah má zúžení z 20 na 18mm. Za mě určitě 1171/633 s plnými koncovkami a moderní sponou. 1498/840 zase má ty samé pitomé koncovky, co moderní tah. 

Dle mého je u Omegy vidět snaha o následování trendu velkých hodinek a zvětšení Moonů, které jen tak zvětšit nemůže, protože by ztratily autenticitu. Tak to aspoň naženou velkými koncovkami. 

Je jasné, že Omega hezký, moderně udělaný vintage tah umí, protože se stačí jen podívat na tah z Trilogy.

Odesláno

Černá - bílá. Lesklá - matná. Nejsou pro mě na světě výraznější kontrasty. Tohle prostě miluji.

Já taky! Kvůli toho tahu bych zabíjel :D

Odesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk

Odesláno

Ten tah je peknej, spona je priserna. Doporucuju si to osahat, nez zacnes zabijet.

Presne, spona se opravdu nepovedla.. Nevzhledna obluda, ktera jakoby patrila uplne k jinemu tahu..  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...