Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

jelikož nemohou najít náhradu za své staré rozbité hodinky, sháhím se po opravě.

Je vůbec technicky možné opravit vytržený tah - ulomená část těla? Náhradní díly na tyto hodinky již nejsou. Napadá mne pouze navaření laserem, ale....

Případně lze sehnat kontakt na někoho, kdo by věděl co a jak?

Obrázek napoví. Díky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jasne, vsecko jde...

Zde asi nejlepe nechat vyrobit nove pouzdro, cast tahu...

Cena takoveto opravy nekolikanasobne presahne cenu novych hodinek v podobne kategorii.

Pokud k nim mas citovy vztah, uloz je do pruhledne krabicky, dej do vitrinky a kup nove.

Odesláno

Ale zas ho tak nestraš..samozřejmě jde všechno, ta oprava ale opravdu ekonomicky nedává smysl.

Svařit - kdo ví, co to je za slitinu, spíš "slepit"  a počítat s omezenou hybností na pevností tahu.

Nebo naletovat kus materiálu ( jakého??) a doladit tvar...

A nebo další cesta- rozdělej to, a koukni jak je tam tah přidělaný a pohledej náhradu, pokud je to trochu standart, asi blbě vidím, ale každá strana tahu mi přijde jiná (horní a spodní, ne levá-pravá)

On má Xenomorfus  v podstatě pravdu :)

Odesláno

Tak nemas sice co zkazit, ale kdyz budu pocitat (ac tedy netusim ceny u hodinaru)...

- odeslani nejakych 100,- kc

- prace + material + posta zpet ??? 700,- kc ???

Co budes delat, kdyz to neopravi? (coz je dost pravdepodobne) ?

Pripadne, co kdyz trvanlivost opravy bude v radu dnu?

Co kdyz "po oprave" budou hodinky nefunkcni? (coz pokud se na dane misto "sahne" necim, co roztavi ten material, je to dost pravdepodobne)

Osobne bych za 15 stovek koupil treba neco jako http://www.casio-europe.com/euro/products/watches/radio-controlled/wv-59de-1avef/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Já už to teď tak černě nevidím. Ta ulomená část je vlastně střední část hodinek, která by mohla být (a asi i bude) samostatně odnímatelná, takže by to mohlo jít opravit.

Nezkoušel jsi hodinky otevřít? Tedy odšroubovat zadní víčko, co se pak stane?

Odesláno

Xeno: cca s 1000,- Kc za opravu pocitam. Za dalsi predpokladam, ze hodinar co ma svareci laser to nedela poprve a vi ze je v tom choulostiva elektronika. Na ty nova Casia jsem samozrejmne koukal, nejvetsi potiz mam s horsim vzhledem a plastovym telem. Nema to solar, ale to se da zkousnout. Jooo, je to zalozni varianta.

Karlos: nezkousel jsem to otevirat, osobne se do toho moc hrabat nechci, stejne bych s tim nic vic neudelal. Myslim ze oddelat to nepujde, jsou tam ta bocni tlacitka, ale to si jen myslim.

Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...