jovani Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2019 Seiko SRPB09K1 - Limited Edition Blue Lagoon
ismit Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Odesláno 18. září 2019 Zkušebně jsem přehodil na toto NATO, trochu to teda hodinky zvedá, ale myslím, že v pohodě. Teď jsou teda pěkně lehké
Zmrzlinar Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Odesláno 19. září 2019 BTW co mají (asi) všichni proti dvoudílným NATO? Na ruce vypadá skvěle, funkci plní stejnou a celé hodinky kvůli tomu takhle nebobtnají do výšky, případně i stran...
nooski Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Odesláno 19. září 2019 Dvoudílné NATO už právě funkci neplní. Klasické NATO mi při bouračce zachránilo SKX,které zůstaly viset na jedné stěžejce.
ismit Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Odesláno 20. září 2019 Tohle Nato je teda docela tlustý, ale hlavně jak je to zabraný přímo na hodinky, tak se ten efekt opticky hodně umocňuje. Jinak to snad naživo není až takový extrém
Fordik Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Odesláno 29. září 2019 Taky jsem k Samurajum pořídil přezuti z tahu a gumy ještě nato řemeny. Nektere půjdou na druhé Seiko viz foto. A pěkně postupně Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk 1
Pepino777 Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Odesláno 22. června 2020 Caute. Kolik je tu sktualne majitelu samuraju? Rozhoduju se mezi zelvami a samurajem. Sent from my iPhone using Tapatalk
ismit Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Odesláno 22. června 2020 zdar, myslím, že nás bude dost. Měl jsem jedny želvy a Samuraje mám teď ruhé. U mě Samuraje rozhodně vítězí.
Pepino777 Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Odesláno 22. června 2020 Presne tato cerno seda varianta me laka, nejvice. Chci je jaku univerzaly do lesa, do prace a mozna i do divadla, kdyz se do nich hodne zakoukam
filltos Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Odesláno 22. června 2020 Pokud se počítají i starý, tak mám taky a líbí se mi víc než želvy.
Pepino777 Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Odesláno 22. června 2020 Potrebuju si je nekde zkusit na ruku, asi v nejblizsi dobe zavitam do koscomu nebo do helveti.....
Olan Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Odesláno 24. června 2020 Kamarád si koupil Samuraje v černo- šedé variantě, dnes jsem je měl v ruce. Ve skutečnosti vypadají mnohem lépe než na fotkách, ciferník parádní, kus krásného železa!
elloco Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Tak jsem nějak prošvihnul bílé staré samuraie a protože je nedokážu vytěsnit z hlavy, rád bych se zdejších odborníků zeptal, zda-li lze současný model "přeoperovat" na ten původní (samozřejmě bílý). Na tom aktuálním mi vadí indexy a ručky... Jo a taky nějaký lepší tah - tenhle je takový plecháček
lucid Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 před 44 minutami, elloco napsal: Tak jsem nějak prošvihnul bílé staré samuraie a protože je nedokážu vytěsnit z hlavy, rád bych se zdejších odborníků zeptal, zda-li lze současný model "přeoperovat" na ten původní (samozřejmě bílý). Na tom aktuálním mi vadí indexy a ručky... Jo a taky nějaký lepší tah - tenhle je takový plecháček NE, hledat, počkat, koupit původní.
farbakp Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 mam Samuraje a som spokojny.. zelvy som nikdy nemal, takze neviem to realne porovnat...Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro
elloco Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 před 35 minutami, lucid napsal: NE, hledat, počkat, koupit původní. Tak téhle odpovědi jsem se bál. Do nošených se mi pro problémy s korunkou moc nechce. No ale kdyby se někde objevily NOS...
lucid Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 před 58 minutami, elloco napsal: Tak téhle odpovědi jsem se bál. Do nošených se mi pro problémy s korunkou moc nechce. No ale kdyby se někde objevily NOS... A to máš zkušenost svou anebo jen převzatou od někoho kdo má v rukou nas... a není schopen korunku zašroubovat normálně? Já mám původní Samuraje troje, dvoje železný, jedny titanový, kupovaný nikoli jako NOS a problém s korunkou nemám ani u jedněch. Nový jsem měl rovněž, ale ty se doma ani neohřály. Pokud by snad měl být nějaký problém u původních, očekával bych, že bude i u nových. Seiko je v současné době schopné akorát tak inovovat cenu, a to pouze směrem nahoru.
filltos Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Teď sem to zkoušel na svých starých ocelových a po necelé jedné otáčce korunkou vyskočí ze závitu.
Pivas Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 před 2 hodinami, farbakp napsal: mam Samuraje a som spokojny.. zelvy som nikdy nemal, takze neviem to realne porovnat... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Máš to pěkně sladěné,líbí se mi to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se