Petrk67 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Fakt se ti to povedlo.Hnědý řemen je dobrý nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomaniak Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Ahoj...všichni obdivovatele SAMURAJU....bílé jsou vzácné...ocel tah jim sluší nejvíc, äle jsou to přeci jenom "potápky" do vody tak jedině černá guma-vlnka, než ten hnědý řemen...a když už, tak bych volil černý...ale i nakonec hnědá je takový "zajímavý" kontrast.Mám taky takový řemen hnědý (asi mistr Šíma), ale na Steinhard TRITON oranž. ručky a čísla...ale na turistiku..né do vody. Jinak obdivuhodná fantazie při focení..co by tomu řekl kdysi nedávno známý chronofotograf "kibi"...kde je mu konec... Já mám černý Samuraie+černá vlnka guma do vody plavání paráda..krásná viditelnost ve vodě a pak ocel tah. chronomaniak z Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 krásne fotky človeče hodinky pekne tiež Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Paradne fotky, hnedy remen k bielym samurajom velmi ide! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cowboy Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 mooc pěkný kusance..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 ja momentalne nosim biele samuraje na modrom zralokovy, mozno je to proti tunajsiemu chronoprudu, ale na to ... bilej tesak mal som ich aj na Hirsch Liberty, fajn, ale casom zovsedneju, takze hlavny remen je teraz Dimodelle zralok, sekunduje mu cierna kravka od Ondreja a az na tretom mieste sa vyskytuje origos tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Se zas oživuje rok a půl starý vlákno. :-)Když byly za rozumný peníz, tak se mi moc nelíbily. Teď bych je vzal, líbí se mi všechny barevný varianty. Škoda že jich je tak máloA ten řemen jim sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cowboy Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 moooc povedený fotky,a hlavně nádherný samuraje,kdyby tě jednoho krásnýho dne přestali bavit,měl bych o ně zájem.díky za pochopení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radkis Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebkopp Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Super... Veľmi pekná kombinácia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 3. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Monstra mají svoje vlákno, Suma taky, MM300, želvy... a mohl bych jet dálA nějak se mi zdá, že se v poslední době na Samuraje malinko zapomíná, tak jim zakládám tohle vlákno, který si podle mě zaslouží. Myslím, že majitelů je nás tady dost, jen prostě v prodejním vlákně moc nejsou... Víme proč. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Tak tohle bude hodně slintací vlákno.Patří k historii Seika, jako tebou zmiňované modely zcela určitě.Měl sem to štěstí jich několikero vlastnit, černé i bílé a byly opravdu skvělé.Asi jeden z modelů, který by u Seika zasloužil remake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Tohle byl prvni model Seiko, ktery mi dlouho motal hlavu... jenomze to bylo v roce 2008, kdy se zrovna prestaly Samuraie vyrabet, a cena raketove stoupla. Jeste v lete 2009 jsem jeden novy kus videl v krame na Krete, kde jsem se slunil... jenomze cena byla fakt totalne mimo. Je to fakt klasika (dneska uz). Doufam, ze majitele sem zacnou sypat fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Tyhle jsem měl a prodal. Na mojí hůlku byly prostě moc velký. Ale super hodinky, bylo mi to líto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Asi třikrát jsem měl v minulosti k nim nakročeno, ale nikdy jsem nedošláp. Dost mě to štve. Snad jednou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Moc pekne hodinky, stve mi, ze uz je nevyrabi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 3. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Ted mi doslo, ze jsem nejaky fotky kdysi daval sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53018-seiko-samurai/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 nojo, taky bych si dal říci, slintací vlákno, správně řečeno*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 biele samuraje boli moje prve hodinky po vstupeni sempo par mesiacoch som ich blbec neskuseny a neznaly lahostajne predals tym, ze predsa nebude problem sa k nim vratit spat (:co by som ze ne teraz dalurcite najviac polutovaniahodny predaj v mojej hodinkovej kariere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Taky moje první hodinky na foru To pouzdro bylo bombový.....jó, taky jsem je střelil. Vzpomínat na ně budu fakt rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se