lipic Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Zdravím Všechny chrono-nadšence. Jen tak ze zvědavosti, kdo by byl pro Sinn U1,a kdo pro Déčka DA44/DA46? Zajímají mě Vaše názory i praktické aspekty. Předem Všem děkuji.
ggrand Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Těžká volba...Sinny krásně sedí na ruce, vůbec není poznat, že jsou to 43 nebo kolik mm. Na potápky mají špatnou lumi. Osobně bych šel do DA46, protože mají lepší ocel a vždycky se mi líbily.
Lukyn77 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Za mě by byla volba jednoduchá, Sinn U1 ... jak jsem je dal na ruku, byla to láska na první pohled.Specifikace jsou jasný, pak už jen zbývá výlet do chronoshopu a vyzkoušet na ruce :-) Do nových U1 už myslím dávají strojky ETA, co mě informoval Kubson.
Moty Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Sinny jsou z ponorková oceli, takže toho bych se nebál
MJ. Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 U Sinnů mi trochu vadí ty hranatý ručky, ale podobně sem to měl s palcátem u tudoru a přešlo mě to. Déčka mi přijdou v porovnání s Účkama trochu uhlazenější.Ale já němůžu moc hodnotit, když mam 46tky
tano Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 U Sinn bych bral jiny model, napr. U2. Z Tveho zadani urco Damasko.
El Nano Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 kdybych si měl sám vybrat, tak momentálně u mě vítězí U1. Proč?Ponorková ocelJedinečný designJe to prostě SinnAle nevylučuji, že za půl roku by volba nemohla padnout na Damaska
tano Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 kdybych si měl sám vybrat, tak momentálně u mě vítězí U1. Proč?Ponorková ocelJedinečný designJe to prostě SinnAle nevylučuji, že za půl roku by volba nemohla padnout na Damaska .
Radik Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Tak koukám, že jsou názory naprosto jednoznačný a nebude problém se rozhodnout
MJ. Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 no v podstatě to je jen o tom co ti víc bude sedět na ruce a co ti bude víc ladit k očím
ggrand Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 A v čem že je ta ponorková ocel takový hit? Dyť se to škrábe, tak je mi celkem jedno nějaká odolnost vůči rzi, když mi nerezne ani klasická 316l.
AndyAaron Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Nechci tu flejmovat, ale vybral bych Sinn, protoze si nemuzu pomoct a Damasko mi prijdou strasne bezpohlavni hodinky Ale, je to tim, ze je znam jen z fotek a Damasko vlaknu se vyhybam jak cert krizi. Uz tak toho mam plnou kabelku a nerad bych jeste shanel D Zkus oboje na ruce a uvidis, ktere ti sednou a ktere se ti zalibi. Ani s jednema neudelas chybu.
lipic Odesláno 16. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Tak nevím pánové, nepočítal jsem to, ale přijde mi to nerozhodně. Co jsem taky mohl čekat, žejo?!Ale Vaše názory se mi líbí, takže díky za ně.
Lukyn77 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 U Sinn U1 je luneta z podstatně více vytvrzené oceli, stačí si přečíst co nám píší: Modelem U1 se vývojářům v Sinnu podařilo vytvořit potápěčské hodinky, ve kterých se snoubí kvalita materiálu s designem, výsledkem je výborná odolnost a použitelnost v extrémních podmínkách. Při hledání materiálu pro pouzdro těchto hodinek našli vhodnou ocel v německých ponorkových docích Howaldtswerke-Deutsche Werft GmbH and Nordseewerke GmbH. Tito oceláří dodávají originální ocel použitou na současné německé ponorky třídy 212 exkluzivně pro Sinn k výrobě potápěčských hodinek.Tato ponorková ocel není jen vyjímečně odolná proti slané vodě, ale je také antimagnetická. Další výborno vlastností je možnost kombinace s technologií Tegiment - povrchové tvrzení oceli - proto je otočná luneta modelu U1 tvrzena na extrémních 1500 Vickers.Vodotěsnost a tlaková odolnost 100 bar (1000m) byla certifikována Germanischer Lloyd, Hamburg.
Sacíbagr Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 ...vyzkoušej je na ruce - pohodlí a nezapomeň si zatočit lunetou a manipulovat s korunkou. To je věc, která není vidět, ale je to zajímavé srovnání.
Moty Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 luneta SINN je hrozná, respektive u GSG9 byla, ale jak často točíš, aby to býl důvod k nekoupi?:-)
MJ. Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 (upraveno) ale jak často točíš, aby to býl důvod k nekoupi?:-)jakmile jednou zatočíš s D lunetou, tak už nedokážeš přestat, a ani nemusíš, tak moc je to hustý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. listopadu 2016 uživatelem MJ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se