Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ja myslim, ze Dokusan to tady nikomu nic netlaci, nikoho nepremlouva, ma Wardy proste rad a znacka je mu sympaticka.

Ja jsem na tom stejne, jenom mam 3 dcery a spostu dalsich konicku, tak jich kupuji min. :-) Mel jsem v ruce 4 modely, prvni quartz chrona, tata je ma do dneska, ma je nejradsi ze svych aktualnich hodinek, zpracovani supr, meni jen remeny.

Aktualne mam C9 5day s inhausem SH21 v automatu, nemuzu si je vynachvalit, odchylka stabilne +2-3s/d at se deje cokoliv, 5 dni vydrz je bomba, kdyz menite hodinky na vikend. Skoda, ze jsou dost vysoky, ale to mi zas tak neva, plusy prevazuji. Chvili jsem mel i ty jejich fliegery, opet zpracovani supr, ale nejak mi nesedly, tak sly zahy zpet do Anglie (super customer service). Ted nosim C65 Trident diver cerne - pouzdro zaslouzi absolutorium, sedi supr, skvely zpracovani, tenky, spodni AR na klenutem safiru, co vic si prat, uvnitr manual sellita stabilni odchylka cca +6s/d a postupne se zmensuje...

cl si pamatuju, SH21 mel problemy v prvnich seriich pred 5 lety, dost se vracely na reklamace na serizeni, ale posledni 3 roky jsem o nicem takovem necetl, evidentne na tom zapracovali, maji s tim vic zkusenosti.

takze za me, ChW mohu jen doporucit, skvela volba za rozumne penize

a YPA bych si nevsimal, obcas pobavi, casto nekoho nakrkne, coz mu dela evidentne dobre, ale aspon tu ozivi stojate vody... :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Aktualne mam C9 5day s inhausem SH21 v automatu, nemuzu si je vynachvalit, odchylka stabilne +2-3s/d at se deje cokoliv, 5 dni vydrz je bomba..

Mám je taky a z doby, kdy jsem ještě sledoval přesnost, tak mi dělaly v průměru +0,4 s/den. Takže spokojenost :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Nechám si je oboje. :) Divery jsou super

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Ta bílá limitka diverů, cos postoval kousek výše, se mi líbí o dost víc, ale rozumím tomu, že nutně potřebuješ i černej cifr. A jinak, to je ta radikální redukce, jo :-)

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno (upraveno)

Naopak, C60 působí menším dojmem.

Zítra je hodím vedle sebe

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

No, poštovné mi poslali asi po roce a půl. Přišel mi nějaký mail od PayPalu, že mám u nich love...než jsem se rozkoukal (asi za měsíc) tak je poslali panu Wardovi zpět - až potom jsem si přečetl, že to mám nějak potvrzovat, tak si na to dejte bacha. Já jsem přišel o nějakých 30 liber, za to mohla být láhev s nějakým dobrým lihem.

Odesláno (upraveno)

Bylo to přes Zaslat.cz a posílali to GLS. Kurýr si pro ně přijel ke mě do práce.

Jinak do cca 13 tisíc to jde poslat i ČP, víc pojistit neumí

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Naopak, C60 působí menším dojmem.

Zítra je hodím vedle sebe

Ty Vintage C60 se mi hrozně líbí, ale další nákupy jsem si zakázal, takže mám smůlu. C65 bych hned dal na nějakej vintage řemen, na tahu se mi až tak nelíbí. Nicméně naživo jsem je ještě neviděl, tak by na mě asi působily jinak.

Mimochodem, vidím na fotkách dobře, že u C60 ti ty koncovky tahu až tak přesně nepřiléhají k pouzdru?

Ptám se, protože je to jediná vada na těch mých. Co jsem viděl na internetech, tak to u jejich 38mm potápek není až tak vzácná věc. (U 43mm jsem to ani na fotkách nikdy neviděl a u mých bývalek koncovky seděly naprosto dokonale.)

Zvyknul jsem si u Wardů na 100% zpracování, tak pak řeším každou maličkost. :)

P.S. Spona je perfect.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...