Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Od léta budou nový Tridenty C60. Nový pouzdro, ciferník a snad i design ruček. A pouzdro by mělo být 42 mm

Martine a čo menšie puzdro? Bude niečo nové, či ostanú u 38mm? Kombo 42mm a 39mm by vôbec nemuselo byť špatné.

Odesláno

Tak to snáď nie! Miesto toho, aby spravili nejaký medzistupeň (napr. 43mm, 40mm a 36mm) tak zrušia všetky ostatné puzdrá? To sa mi nejako nezdá, ale nič nie je nemožné.

Odesláno

Nějaký ty fotky. 38mm na 16,5cm zápěstí.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak já z přesnosti nadšený zrovna moc nejsem. Zatím měřím druhý den a rekl bych, že stojí úplně za hovno. :-)

Počkal bych týden jestli si to nesedne a pak je buď poslal zpět nebo nechal u hodináře zregulovat.

Odesláno

Počkal bych týden jestli si to nesedne a pak je buď poslal zpět nebo nechal u hodináře zregulovat.

No já vím. Když já tak nesnáším když mi do hodinek někdo leze.

Odesláno

To se ti ani nedivím. Já takhle reguloval zatím pouze Seika s 4R35. Navíc pak člověk musí dělat tlakovku. Vopruz. Kupoval si je jako nové nebo v nearly new sekci?

Odesláno

To se ti ani nedivím. Já takhle reguloval zatím pouze Seika s 4R35. Navíc pak člověk musí dělat tlakovku. Vopruz. Kupoval si je jako nové nebo v nearly new sekci?

Nearly new, ale vypadaly jak nový. 

Odesláno

btw drobnost, ale divim se, ze si to dali na web

myslim, ze je to jen tim uhlem pohledu, takhle to prece hodnotit nemuzes, potrebujes primy pohled shora

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Sakra ty bílé tridenty jsou fakt krásné. To se povedlo. A velikost sedí na 100%

Díky. Tuhle barevnou kombinaci jsem si oblíbil hned, jak ji poprvé představili. Měl jsem předtím stejný právě ve větší verzi: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81786-kluk-jako-buk-presents/

Ty bíle C60 se mi fakt líbí, byly v nearly new ale utekly mi. Kdyby Tě omrzely, dej vědět :).

Tyhle zůstanou. :)

Odesláno

Tak jsem se na to díval a koncovky, pokud je tah do určitého uhlu, sedí perfektně. Ptal jsem se zkušenějších a stačí dít silnější stěžejky, koncovky pak drží na svém místě přesně jak mají.

Vyzkouším

Martine, pomohla výmena štežejok za hrubšie? 

Odesláno

Minulý týden mi přišly, ale teprve dnes jsem je zkusil. Velikost o.k., ale jak jsem se obával, PVD nebude pro mě. Budu si muset počkat, až budou ve slevě na tahu v oceli. Než je vrátím zpět, pokud by je někdo chtěl, tak se ozvěte, přišly mě na desítku. Inzerát se mi zakládat nechce, to bych je raději vrátil.

Odesláno

se ti nedivim PVD bych taky nedal.

btw.. dneska za mnou byl Potvor (jeste jednou diky), aby mi ukazal ty jeho C60 tridenty COSC a musim rict, ze jsou naprosto bozi.

To zpracovani je uzasny. jediny co by mi vadilo je zvuk lunety, ale ty vlnky, luneta vse naprosto top!!! 

takze Ylo ses uplne mimo kdyz rikas ze to jsou hujdy. takovy zpravocani nemeli ani LHC...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...