Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hošijako, ta korunka tam trčí jakoby v nákupu došla ocel. Však uvidíte ve středu.

A to nejako vadí? Veď kopa hodiniek ani nemá ochranu korunky a nič sa nedeje. Ja by som to s tou korunkou nevidel tak drasticky. Mne sa aj tak najviac páčia C65 Automatic, ktoré ochranu korunky ani nemajú.

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Zmizík
Odesláno

To sou hodinky, který se vokoukaj dřív, než dojdou.

Odesláno

To sou hodinky, který se vokoukaj dřív, než dojdou.

Prečo si to myslíš? Ako nevravím, že by to boli pre mňa hodinky na celý život, ale dal by som im tak rok maximálne dva na okukanie  :lol2:

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Moc barev. Mně už takhle výrazný hodinky na ruku nesměj, kromě teda autávií. A nejhorší je ten řemen - šéfe, uděláme voranžovomodrý hodinky a k tomu dáme voranžovomodrej řemen! Eště chybí voranžovej vopasek a modrý boty pro klauni a ladiče. To pouzdro je ale hezký.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Tak zrovna tato barevná kombinace asi nebude nejprodávanější, ale to je stejně COSC limitovaná verze. Základní modely budou opět v mnoha provedeních, jako MkII.

Odesláno

Me to nechava v klidu celkove. Jsou to pro me dalsi tuctove potapky. A jsem za to rad.

ChW se mi jako znacka zamlouva, ale porad jsem mel nejaky vnitrni blok ji vnimat jako neco lepsiho nez microbrand. To se mi asi podarilo. Predchozi Tridenty se mi libily a spis bych preferoval, kdyby udelali kapku evoluce nez revoluci v kompletnim predesignovani.

Puvodni cibulova rucka k nim proste patrila. Byl to jejich jazyk. Meli je zmodernizovat, v podstate podobne jako treba Omega a jejich SMP. Skeleton rucky a jasny designovy jazyk tu jsou nekdy od roku 1993 a jen to piluji. Nekdy lepe, nekdy hur. ChW timhle zase totalne smenil designovy smer. Plus pred tim ty jejich cachry s logem... Jediny duvod proc nad tridenty ted premyslet vidim diky nabidce tri velikosti pouzdra.

Odesláno

Cibulová ručka je věcí názoru. Mě se hodně zamlouvala. U nového modelu je to spíše pouzdro kvůli kterému bych byl ochoten je vyzkoušet.

Odesláno

Já to beru, jak píše Andy. Na druhou stranu, těch vylepšení je tam opravdu hodně. Sám jsem rozpolcen. Dokud je neuvidím naživo, názor si asi neudělám

Odesláno (upraveno)

S tou hodinkovou ručkou to vnímam podobne. Kvapka (slzička, minaret) patrila k C60 a bola to ich poznávací znak. Podobné to je u C65 rady kde sú Kriket ručky.

Ale zasa treba dávať do popredia pozitívnu kritiku a to:

- viacero veľkostí (pre mňa najmä 40mm)

- brúsený ťah

- podarené puzdro

Upraveno uživatelem Diablo1st
Odesláno

Na facebooku CWE už lítá pár fotek. Proběhla tam i GMT verze s červenou lunetou, a ta vypadá docela dobře, GMT ručka to trochu oživuje. Každopádně si myslím, že hned další limitka FB skupiny bude nová verze se starými ručičkami.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...