Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bronzovky s tím modrým cifrem vypadajá skvěle. A ty černý Lympstone vypadají hodně dobře! Také povedený cifr.

Odesláno

Pravděpodobně budu asi jediný, komu se většina novinek vůbec nelíbí. Nejvíc mě zklamaly nový C65 Trident. Mohli si dát ve Wardů aspoň trochu práce, aby udělali celobarevné provedení. C65 Super Compressor má zvláštní pouzdro a dvě výrazně vystupující korunky mu moc krásy nepřidávají (subjektivní pohled). Popravdě ani netuším proč u nich použili označení C65. C60 Lympstone mě na první pohled uchvátily, po zkoumání jsem došel k názoru, že se mi na nich líbí pouze nádherný číselník. 

Odesláno

Ja se pripojuju k nadsenemu hykani nad supercompressory. Jsou vazne super.

A co musim Wardovi priznat, tak jsou vyborne produktove promo fotky. Kluci vi jak na to.

Odesláno

Podľa mňa budú v pohode nositeľné aj v tomto rozmere na menšej ruke. Široká luneta opticky zmenšuje ciferník. Osobne som si to vyskúšal na 42mm Elite GMT.

Odesláno
před 3 hodinami, Roman-ZA napsal:

s tou 120 EURovou zlavou by tieto: https://www.christopherward.com/dive/c60-sapphire/C60-40ADA3-S00B0-HO.html vyzerali zaujimavo.

Asi vyděláváš v Eurech, ale stejně bych si přepočítal, jestli nebude i pro tebe výhodnější nakoupit to v Librách,  převedené ceny proti těm výchozím v librách jsou nápadně vyšší... 😉

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...