Emiliano Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 Mně se líbí ty C60 Lympstone, ale "naštestí" jsou na mě moc velký...
sima1one Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 Bronzovky s tím modrým cifrem vypadajá skvěle. A ty černý Lympstone vypadají hodně dobře! Také povedený cifr.
MíraMíra Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 Taky mě asi nejvíc zaujaly bronzky. Ostatní ještě nějak zpracovávám.
Robero79 Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 nahodou nevite, jestli je aktualne platny nejaky slevovy voucher?
Dokusan Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 Toť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
novopa Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 Pravděpodobně budu asi jediný, komu se většina novinek vůbec nelíbí. Nejvíc mě zklamaly nový C65 Trident. Mohli si dát ve Wardů aspoň trochu práce, aby udělali celobarevné provedení. C65 Super Compressor má zvláštní pouzdro a dvě výrazně vystupující korunky mu moc krásy nepřidávají (subjektivní pohled). Popravdě ani netuším proč u nich použili označení C65. C60 Lympstone mě na první pohled uchvátily, po zkoumání jsem došel k názoru, že se mi na nich líbí pouze nádherný číselník.
AndyAaron Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 Ja se pripojuju k nadsenemu hykani nad supercompressory. Jsou vazne super. A co musim Wardovi priznat, tak jsou vyborne produktove promo fotky. Kluci vi jak na to.
Roman-ZA Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 skoda, ze Ward robi puzdro 41mm, idealne by bolo 39,5 - 40,0mm
Diablo1st Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 Podľa mňa budú v pohode nositeľné aj v tomto rozmere na menšej ruke. Široká luneta opticky zmenšuje ciferník. Osobne som si to vyskúšal na 42mm Elite GMT.
Roman-ZA Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2020 před 17 hodinami, Dokusan napsal: Toť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. s tou 120 EURovou zlavou by tieto: https://www.christopherward.com/dive/c60-sapphire/C60-40ADA3-S00B0-HO.html vyzerali zaujimavo. este mi vysvetlite, co si mam predstavit pod tym hybridnym remienkom?
Mike2811 Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2020 před 3 hodinami, Roman-ZA napsal: s tou 120 EURovou zlavou by tieto: https://www.christopherward.com/dive/c60-sapphire/C60-40ADA3-S00B0-HO.html vyzerali zaujimavo. Asi vyděláváš v Eurech, ale stejně bych si přepočítal, jestli nebude i pro tebe výhodnější nakoupit to v Librách, převedené ceny proti těm výchozím v librách jsou nápadně vyšší...
Roman-ZA Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2020 ano, v nasej SVK Euromene preratavam diky za tip
shaggy Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2020 Len sa mi to zda, alebo nejak podrazili?
Daemonultimate Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2020 SuperCompressor ok, ale stejný indexy mě nebavěj. Ručičky právě naopak, mám rád nóžiky a na hodinkách břitvy. A hezký barevný kombinace.
MacBaren Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2020 Compessor Lympstone Bronze všechny jsou skvělý. Od Wardů se mi líbí skoro všechno
ITR Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2020 Nemate tu nahodou niekto tie C60 tky s cervenou lunetou? Dost sa mi tie tridenty pacia. Pripadne ak ste mali v rukach viacere verzie, ktora sa vam najviac pacila? Zvazujem do buducna kupu a neviem sa rozhodnut. Zatial najmenej sa mi z fotiek pacia asi tie biele.
Dokusan Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2020 před 31 minutami, ITR napsal: Nemate tu nahodou niekto tie C60 tky s cervenou lunetou? Dost sa mi tie tridenty pacia. Pripadne ak ste mali v rukach viacere verzie, ktora sa vam najviac pacila? Zvazujem do buducna kupu a neviem sa rozhodnut. Zatial najmenej sa mi z fotiek pacia asi tie biele. Asi by jsi měl začít tím, že si ujasníš velikost pouzdra. Já mám 17,5 cm obvod zápěstí. 38 mm nepřipadá do úvahu, 40mm sedí nejlíp, ale problém nemám ani s 42 mm. Říkám to pro to, že ty s "červenou" lunetou se v rozměru 40 mm nedělají. No a pak už je to jen o barvách. Každopádně je výběr modelů ve 42 mm větší.
ITR Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2020 Rozmery som pozeral - prave preto ma zaujimali tie cervene ako vyzeraju. 42mm nechcem mam ruku pod 17 cm a mam radsej mensie hodinky. Najpohodlnejsie su mi teraz Sarb017. 40mm by bol asi ideal. Tu (Presov) ich velmi nemam kde vidiet tak som rad za kazdy nazor a skusenost. Pozeral som aj tie modre s ciernou lunetou. Najkrajsie su ombre no tie su s cenou este vyssie. Pozeram postupne a ked by som vystihol zaujimavu akciu tak nejake skusim.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se