Daemonultimate Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 SuperCompressor ok, ale stejný indexy mě nebavěj. Ručičky právě naopak, mám rád nóžiky a na hodinkách břitvy. A hezký barevný kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBaren Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Compessor Lympstone Bronze všechny jsou skvělý. Od Wardů se mi líbí skoro všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITR Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Nemate tu nahodou niekto tie C60 tky s cervenou lunetou? Dost sa mi tie tridenty pacia. Pripadne ak ste mali v rukach viacere verzie, ktora sa vam najviac pacila? Zvazujem do buducna kupu a neviem sa rozhodnut. Zatial najmenej sa mi z fotiek pacia asi tie biele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 před 31 minutami, ITR napsal: Nemate tu nahodou niekto tie C60 tky s cervenou lunetou? Dost sa mi tie tridenty pacia. Pripadne ak ste mali v rukach viacere verzie, ktora sa vam najviac pacila? Zvazujem do buducna kupu a neviem sa rozhodnut. Zatial najmenej sa mi z fotiek pacia asi tie biele. Asi by jsi měl začít tím, že si ujasníš velikost pouzdra. Já mám 17,5 cm obvod zápěstí. 38 mm nepřipadá do úvahu, 40mm sedí nejlíp, ale problém nemám ani s 42 mm. Říkám to pro to, že ty s "červenou" lunetou se v rozměru 40 mm nedělají. No a pak už je to jen o barvách. Každopádně je výběr modelů ve 42 mm větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITR Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Rozmery som pozeral - prave preto ma zaujimali tie cervene ako vyzeraju. 42mm nechcem mam ruku pod 17 cm a mam radsej mensie hodinky. Najpohodlnejsie su mi teraz Sarb017. 40mm by bol asi ideal. Tu (Presov) ich velmi nemam kde vidiet tak som rad za kazdy nazor a skusenost. Pozeral som aj tie modre s ciernou lunetou. Najkrajsie su ombre no tie su s cenou este vyssie. Pozeram postupne a ked by som vystihol zaujimavu akciu tak nejake skusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 (upraveno) Tak v tomto tématu jsem asi půl roku nebyl. No a když přišly novinky, tak jsem z nich totálně na větvi. Všechny jsou naprosto skvělé. Nakonec jsem včera objednal super compressory a asi 5 minut po objednávce jsem narazil na to, že mají výrobní vadu a uletěl jim nápis "super compressor" na cifru? každopádně taková věc mě jako fanouška nemůže rozhodit... :)) Přidávám fotky z UK skupiny. Co myslíte? Stáhnou je a dají do slevy? Nebo se budou tvářit, že to je ok? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. srpna 2020 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Zajímavé, přitom na promo fotkách je nápis správně Mně se líbí ty nové broznovky. Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 před 25 minutami, Ace84 napsal: Tak v tomto tématu jsem asi půl roku nebyl. No a když přišly novinky, tak jsem z nich totálně na větvi. Všechny jsou naprosto skvělé. Nakonec jsem včera objednal super compressory a asi 5 minut po objednávce jsem narazil na to, že mají výrobní vadu a uletěl jim nápis "super compressor" na cifru? každopádně taková věc mě jako fanouška nemůže rozhodit... :)) Přidávám fotky z UK skupiny. Co myslíte? Stáhnou je a dají do slevy? Nebo se budou tvářit, že to je ok? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. na to zabudni, bude to jedinecny zberatelsky kus s 3 - 4-nasobnou cenou ty nevies, ako sa to robi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Ja by som to asi nerozdychal a isli by naspat... Ak ich daju za polovicu, tak sa hecnem a zoberiem ich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Já by sem si toho pravděpodobně nikdy nevšiml, ale až bych byl na to upozorněn, tak bych to taky nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Mali by zrobit zvolavacku a vymenit ciferniky. Tym by ukazali, ze su niekde inde ako niektore vychytene swiss znacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 No jdu jim napsat ještě než je odešlou co s tím jako hodlají udělat. :))) Jak píše Shewcza. Dost mi to teď tahá oko. Divné je, že oni to mají všude včetně vlastního webu v promo fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 před 43 minutami, Vanilla napsal: Zajímavé, přitom na promo fotkách je nápis správně Mně se líbí ty nové broznovky. Jsou super. Je to všude kamaráde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tpp Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Další kousky v nearly new. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 (upraveno) Ještě k tématu pokaženého ciferníku na compressorech. Odepsali mi ze zákaznického centra asi po třech dnech po položení dotazu. Myslím, že 0,25 mm vypadá jinak. Dnes mi hodinky přijdou, tak uvidíme jak mi to bude vadit naživo. Jinak půjdou zpět. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. září 2020 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 No pekne. Je to snad 0.25 cm a viditelne volnym okom.Dufam, ze im to ludia hromadne vratia. Nic ine si nezasluzia.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Tak to zvolili Wardi na moje prekvapenie hodne laxny pristup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Jsou kulervoucí! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 A čo teda, je ten zle vycentrovaný text vôbec voľným okom vidieť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Gratulace Peťo, vypadají skvěle. Trochu mi připomínaji Squale Matic ikdyž jsou to vlastně úplně jiné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se