Dokusan Odesláno 17. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2024 Tak partnerství s Evertonem se ještě prohloubilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2024 Myslím, že tyhle "lepší" Tridenty 300... Minulý čtvrtek bylo k nim pro registrované online preview přes Ward fórum. Já se tentokrát nezúčastnil, tak jsem na to celkem zvědavý... Ale indicií je v tom textu u náčrtu celkem dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2024 ...je to printscreen z Ward magazínu Loupe někdy z letošního jara... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 Že by i lumi logo Jsem tedy na ně zvědavý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2024 (upraveno) Po tak dlouhé době době pátrání a vybírání se člověk konečně rozhodně, koupí si nový přírůstek a Wardi hned potom oznamují nový model Že si ho nekoupím vím (není peníz, není láska) ale může za to stejně ChW, měli to vypustit dřív Tak jako tak jsem zvědav, co z toho vyleze. Upraveno 28. srpna 2024 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 28. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2024 Ch. Ward u mne skočil, neboť za moje peníze živí fotbalisty ... už ode mne neuvidí ani cent. ;) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2024 Dovedl bych si je predstavit, ale asi na za 2600 Ecek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2024 V 26. 8. 2024 v 16:18, raduzn1 napsal: https://www.christopherward.com/trident-lumiere-landing-page.html?dm_i=5P8Z,12LVK,651MAR,4WNCV,1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2024 V 27. 8. 2024 v 17:50, horskjan napsal: Že by i lumi logo Jsem tedy na ně zvědavý... jj, i lumi logo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2024 před 43 minutami, Prochy68 napsal: Dovedl bych si je predstavit, ale asi na za 2600 Ecek Reagoval jsem stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2024 Mě ty indexy příjdou jak kus plastu. Samo jinak vcelku pěkný hodinky. Ale za tuhle cenu už se obchodují Tudor Black Bay 58 v modré a to je prostě rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2024 Jako tool watche bych je vazne vyzkousel, ale za pulku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2024 Je to pěkný, je to v titanu, má to 56h PR, jen ta cena, jako poslední dobou všechny Wardy, celkem sebevědomá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2024 Pěkný, vážně se mi líbí, ale jak tu již zaznělo má to své ALE. Kupce si to jistě najde, já bych za ty kačky kouknul jinde. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2024 Hlavně ta realita ani není tak kulervoucí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2024 Pěkný / zajímavý a cena opět sebevědomá. Jdou si za svým a asi se jim to i daří. Čas ukáže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2024 (upraveno) Místo Titanu ocel a hned budou krapet dostupnější. Mimochodem cena v CHF je 2200 a ne 2600 Euro... Upraveno 29. srpna 2024 uživatelem martin151 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 30. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2024 Zajímavý i inovátorský počin, mám rád když to hodně svítí, ale tohle když nesvítí, tak se mi to nelíbí. A jak píše žigi, CHW jsou velmi velmi fotogenické (a oni to i umí natočit a nafotit) a naživo je to vždycky o chlup horší/obyčejnější. Cena je určitě sebevědomá, v týhle hladině je už fakt velká konkurence. Počin chválím, do fronty se ale stavět nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 30. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2024 Už se objevují hands-on s reálnými fotkami... https://www.fratellowatches.com/hands-on-with-the-christopher-ward-c60-trident-lumiere-a-titanium-dive-watch-that-takes-lume-to-the-next-level/ ...a i videorecenze. Cena je, jaká je... Mě se líbí hodně, i když osobně moc nemusím "matné" hodinky... Na duhou stanu mám na hodinkách rád pořádnou lumi... před 4 hodinami, ponorka9 napsal: CHW jsou velmi velmi fotogenické (a oni to i umí natočit a nafotit) a naživo je to vždycky o chlup horší/obyčejnější. Mám modré titanovky The Twelve a jsou udělané nádherně - řekl bych, že fotky, alespoň u nich, nelžou. Každému (i hodinkově postiženým), se zatím líbily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se