Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

ChW_New_Trident_24.thumb.jpg.050050bfc3eab1f32a5563d571e18a61.jpg

Myslím, že tyhle "lepší" Tridenty 300... 😉

Minulý čtvrtek bylo k nim pro registrované online preview přes Ward fórum. Já se tentokrát nezúčastnil, tak jsem na to celkem zvědavý...

Ale indicií je v tom textu u náčrtu celkem dost 😎

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

🤔 Po tak dlouhé době době pátrání a vybírání se člověk konečně rozhodně, koupí si nový přírůstek a Wardi hned potom oznamují nový model 🤣 Že si ho nekoupím vím (není peníz, není láska) ale může za to stejně ChW, měli to vypustit dřív 😂 

Tak jako tak jsem zvědav, co z toho vyleze.

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odkaz ke komentáři

Je to pěkný, je to v titanu, má to 56h PR, jen ta cena, jako poslední dobou všechny Wardy, celkem sebevědomá.

Odkaz ke komentáři

Zajímavý i inovátorský počin, mám rád když to hodně svítí, ale tohle když nesvítí, tak se mi to nelíbí. A jak píše žigi, CHW jsou velmi velmi fotogenické (a oni to i umí natočit a nafotit) a naživo je to vždycky o chlup horší/obyčejnější. Cena je určitě sebevědomá, v týhle hladině je už fakt velká konkurence. Počin chválím, do fronty se ale stavět nebudu :)

Odkaz ke komentáři

Už se objevují hands-on s reálnými fotkami...

image.thumb.png.a4caf8b4f970d92fd9d8f6fa27d48d77.png

https://www.fratellowatches.com/hands-on-with-the-christopher-ward-c60-trident-lumiere-a-titanium-dive-watch-that-takes-lume-to-the-next-level/

...a i videorecenze.

Cena je, jaká je...

Mě se líbí hodně, i když osobně moc nemusím "matné" hodinky... 😉 Na duhou stanu mám na hodinkách rád pořádnou lumi...

před 4 hodinami, ponorka9 napsal:

CHW jsou velmi velmi fotogenické (a oni to i umí natočit a nafotit) a naživo je to vždycky o chlup horší/obyčejnější.

Mám modré titanovky The Twelve a jsou udělané nádherně - řekl bych, že fotky, alespoň u nich, nelžou. Každému (i hodinkově postiženým), se zatím líbily 😎

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...