Dokusan Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Odesláno 1. února 2019 Malé preview Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Odesláno 1. února 2019 Naživo nemusí vypadat marně, byť ty kulatý indexy obecně moc nemusím. Jinak ta prazdnejsi luneta jim dle mého prospěla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diablo1st Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Odesláno 1. února 2019 Martine, s tou lunetou súhlasím s tebou. Mne sa viac páči taktáto "elegantnejšia" luneta bez čiarok. Tá lumi by síce mohla byť belejšia, ale uvidíme ako to bude vyzerať v skutočnosti. Či to troška fotky neprifarbujú.
Zeeberdee Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Odesláno 1. února 2019 (upraveno) Vypadaji hezky, celkem slusna podoba s Oris 65. Nemit je, byla by to varianta. Upraveno 1. února 2019 uživatelem Zeeberdee
space Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Ahoj pánové a dámy, jsem tady aktivně nový nicméně fórum sleduji už asi 2 roky. Přes víkend jsem poctivě přelouskal Chr. Ward vlákno, dneska ráno jsem si změřil teplotu a zjistil jsem že mám chronobundus. Musím to podchytit ještě v zárodku . Hodně se mi u této značky líbí čistý dizajn a pak taky pouzdra - nazvěme to tělem protože z něj vychází nožky a ty jsou taky luxusní. Podotýkám, že mě zajímá řada potápek, aby mě někdo nechytal za slovo. Doposud mám jen Orient Mako II něco přes rok a chtěl bych o krok dál. Jinak s těma hodinkama jsem spokojený a za ty prachy nikdo víc nenabídne. Je tam ale pár věcí, které bych chtěl u nového "zažízení" eliminovat. Plechové koncovky tahu mi nevadí, nejsou pohledem poznat a navíc perfektně lícují. Až tak perfektně, že to na nožkách dělá takovou jednolitou bambuli a mě se nožky líbí, když se dají identifikovat. Já vím řemen, guma, nato... ale já jsem kovovej... I když přes zimu bych u pseudodiverů Trident C65 (diver/automat/vintage) snesl kůži.Druhá věc, co mi už skutečně vadí je plechová "vyviklaná" překlápěčka. Tady by to u wardů bylo myslím v pořádku. Třetí je minerální sklíčko, které sice neutržilo žádný šrám, ale chybějící AR v něm zobrazuje všemožné odlesky a odrazy okolního prostředí (polozrcadlo) a já bych chtěl, aby sklíčko aspoň občas nebylo vidět. Na to prý třeba oboustranný AR, ale po mých zkušenostech by tomu mohlo pomoct bílé pozadí - ciferník. Ten by mi u C60 nevadil. A teď se přehoupnu k tomu, o čem uvažuju: Triden C60 bílá, černá, (modrá) v podstatě se vším spokojenost až na leštěné vnitřní dílky tahu. To je totální úlet, ten tah bude po půl roce vypadat hrozně. Dokoupení tahu z C65 nevím jestli bude pasovat...Taky si nejsem jist velikostí na moje zápěstí 17,5cm. 38mm asi na pohodu a možná pohledově malé a 43mm by možná s ohledem na zahnuté nožky taky šly. Ale rozhodně nechci trpět nepohodlí, o hodinkách na ruce nesmím vědět. Současné Mako 2 mají L2L 47mm na 42mm těle a je to akorát.Přesné rozměry Wardů díky popisu na jejich webu znám, ale na ruce jsem je neměl. Trident C65 ty se mi možná líbí nejvíce, velikost univerzální, nožky sexy, nízké pozdro, tah broušený a mohlo by se zdát vše vyřešno, jenže je tady jeden problém Houstone. Trident diver je manuál a Trident automat bych raději kvůli aut. nátahu. Jak si stojí strojky mezi sebou, co se týče spolehlivosti a přesnosti netuším...Jenomže Trident automat má v ciferníku puntíky a zase čistější lunetu bez minutových indexů. Takže v tom slušně lítám, omlouvám se za myšlenkový průjem a kdo bude mít chuť se k nakousnutým problémům vyjádřit bude vítán. Na závěr se zeptám. Já jsem z Táborska a kdyby se našel někdo ochotný do cca 100km (rádius Plzeň - Praha - Jihlava) k pozvání na PLK (pivo, limo, kafé) a krátkému pokecu s možností omrknutí a přiložení na zápěstí některého z uvedených kousků, budu neskonale vděčen a blahořečit, kudy budu chodit
ondrejm Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Ahoj, jen pár postřehů k Tvému příspěvku během kafe v práci: - C65 tah na C60 nepasuje, ale leštěné dílky můžeš přebrousit- 38mm bude podle mě na 17,5 zápěstí malé- manuální nátah není takový problém, jak se může zdát, po chvíli to už ráno děláš automaticky Být tebou počkám na novou řadu C60, jestli se nepletu, tah bude broušený a budou ve velikostí 40mm, což bude ideál
Kluk jako buk Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Jo, taky bych poradil počkat do léta, kdy by je měli představit. Nový C60 by měly mít 40 a 42 mm. Efekt ztrácejícího se skla mají jen sklíčka s oboustranným AR, což Tridenty (naštěstí) nemají. Navíc si nemyslím, že by zrovna bílej ciferník tomu nějak pomáhal (mám ho). Ale zase s odleskama není absolutně problém, to nemohu říct.
Robero79 Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Jinak C65 Trident diver uz jsou taky v automatu, ale opet s puntikama. Manualni natah opravdu problem neni, mohu potvrdit - jsem sice skleroticky, ale jednou za 1,5 dne si vzdy vzpomenu. Selita mi v tom jede spolehlive, od prosince stabilne +5s denne. Mam taky 17-17,5 cm zapesti a da se oboje, tady neporadim - nosim velikosti od 36mm do 42mm a vse v pohode. Opravim kolegy s tim antireflexem - zatim vsechny Wardy, co jsem mel v ruce za posledni 2 roky mely vnitrni antireflex, ale to at radsi potvrdi Dokusan, ten jich mel vic. Kazdopadne maji ho C65 Trident diver, C9 5day, C60 trident, a myslim i C5 Malvern chrono. Takze nejaky ten odlesk se objevi, ale pri spravnem uhlu to sklo taky obcas zmizi... :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
space Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 S těmi tahy a jejich kompatibilitou si nejsem jist, protože zrovna v sekci nearly new jsem jeden tah rozkliknul a je u něj psáno pro C60 a C65... U manuálního nátahu mi nejde o tu zapomnětlivost a možná bych i rád ten ranní rituál, ale automat je strojovna s vlastním životem a to se mi líbí. Vyčkání na nový Trident C60 s 40mm bude rozumné řešení i s ohledem na tah bez leštěných ploch. Odlesky mi nevadí v tom smyslu, že by přes ně nebylo vidět, ale třeba černý cifr posouvají do šeda. Když se dá najít nějaký úhel, kde to sklíčko zmizí, tak to oku zalahodí. Jinak poslušně hlásím, že už mi ani ty puntíky na C65 nevadí. Je to velký favorit. Jen je to holt novinka a tak slevy budou pro trpělivé... To nízké pouzdro a boční linie, ploché nožky, to je orgáč.
Robero79 Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 ten tah co byl ve sleve a je kompatibilni s C60 je sice pro C65 Trident, ale CLASSIC nebo VINTAGE, coz jsou podobne hodinky, ale bez otocne lunety.classic ma prumer 43mm, vintage 38mm.https://www.christopherward.eu/c65-trident-classic-vintage-edition-1 Sent from my iPhone using Tapatalk
Funthom95 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Triden C60 bílá, černá, (modrá) v podstatě se vším spokojenost až na leštěné vnitřní dílky tahu. To je totální úlet, ten tah bude po půl roce vypadat hrozně. Dokoupení tahu z C65 nevím jestli bude pasovat...Taky si nejsem jist velikostí na moje zápěstí 17,5cm. 38mm asi na pohodu a možná pohledově malé a 43mm by možná s ohledem na zahnuté nožky taky šly. Ale rozhodně nechci trpět nepohodlí, o hodinkách na ruce nesmím vědět. Současné Mako 2 mají L2L 47mm na 42mm těle a je to akorát.Přesné rozměry Wardů díky popisu na jejich webu znám, ale na ruce jsem je neměl.Ahoj, mám zápěstí cca 17,5cm, C60 Tridenty v 43mm - za mě sedí dobře, mají dobře řešené nožky, takže vše v pořádku. Hodně záleží jestli máš zápěstí ve tvaru "lovečák" nebo " flaška" nebo ještě něco jiného. Pokud je pro Tebe nutné hodinky na ruce necítit, tak bych silně zvažoval 38mm - ne kvůli šířce, ale kvůli těžišti a váze - 43mm jsou na ruce cítit. Tohle je ale obecně otázka větších/menších hodinek. Navíc jsou to potápky, nikoli z nejnižších. Mám jinak i tah s leštěným vnitřkem - je pravda, že nosím hodinky docela ohleduplně, škrábance tam žádné nemám. Tohle je ale samozřejmě o pocitu, o způsobu nošení a taky o tom, kde třeba pracuješ. Až vyzkoušíš, uvidíš
Dokusan Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Concorde. Nejsou moje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Robero79 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Concorde. Nejsou moje.ja ti nevim, sice jsem v kokpitu Concorde nikdy nesedel, ale krom pilotu co v tom litali, to asi nikomu nic rikat nebude, alespon tedy me to nic nerika - a to mam letadla moc rad. Dynko huj, cifr fuj... kdybych je dostal zadaco, nosim je jen obracene dynkem nahoru Sent from my iPhone using Tapatalk
shaggy Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 (upraveno) Na dynku je kus zeleza z concordu a vnutri ten ich 5dnovy inhouse. Urcite by som sa nehanbil mat ich na ruke...Je to k nejakemu vyrociu concordu. Na stranke o tom pisu. Edit: 50 rokov od prveho letu. Sent via IPoAC Upraveno 5. února 2019 uživatelem shaggy
geometr Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Concorde. Nejsou moje.To je úlet. Mně se to náhodou líbí.
Robero79 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 rozlozeni ciferniku, popisky, barvy mi nedavaji na hodinkach moc smysl, v kokpitu na k tomu urcenych pristrojich naprosto ok, ale tady je to takovy Concorde-design za kazdou cenu... Sent from my iPhone using Tapatalk
ondrejm Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Cifr zajímavý, ale podle mě vůbec nesedí do toho pouzdra a jako celek to vůbec nefunguje, je to takové nijaké. Mít pouzdro leštěné části...
Robero79 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 hlavne me teda irituje ta hodinova rucka, meli ji nechat bilou. na rezerve je to uplne ok, taky cerveny okynko datumu je zbytecne jiny - kdyby tam dali datumovy venec s trojcifernym datumem, tak by to bylo lepsi, ale cert vi jak by se to pak tlouklo s tema minutama. Dynko je ale supr... Sent from my iPhone using Tapatalk
Dokusan Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 (upraveno) Tak hlavně je to limitka 50ks za 90k pro fanoušky a sběratele. Nejsou to hodinky na (každodenní) nošení. Mrskl jsem to sem jako zajímavost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. února 2019 uživatelem Dokusan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se