Diablo1st Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Kua ty si pán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Andy, právě dělám objednávku. Zvažuji W10 a Ombré. Co ty na to? (mimochodem, manželce se W10 líbí) W10 se mi taky libi, zvlast to, ze to je 38mm pouzdro. To jsou z tech novinek asi jedine, ktere bych bral. Ombre si rozmysli, ty ti manzelka neschvali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 (upraveno) To vím, že ty mi neschvali... Ale stejně jsem je objednal. Líbily se mi už i v té bronzové variantě. Ale to nový pouzdro je super a navíc ocel. Bronzovek už mám dost. Ty 38mm W10 jsou parádní. Myslím, že by je mohli udělat i v baterce, jak to má Cabot Watch Company. Upraveno 29. srpna 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Tak doufam, ze ti to vsechno vydrzi do Olomouckeho srazu, at ti to tam muzu poplivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 No vlastně pořádně nic nového nemám. Ty Tissoty, snad Ombré, jumping Hour... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Tissot i Jumping hour me dost zajimaji. Na jumping hour jsem si brousil zuby nekolikrat, ale zjevne uplne nenabrousil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Si sebou vem nějaký love Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Ja davam hlas tem bronzovym C65, skoda ze nejsou s tim klasickym modrym cifernikem. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Si sebou vem nějaký love Ok, to uz bude po vyplate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 uuu za mna asi tieto... idealne mat doma vsetky remene aj tah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Za mě nejlepší W10. Royal Navy je moc Omega 300, kde mi k tomu zase už nesedí ručky. A na Royal air force se mi nelíbí ty číslice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Pár živých fotek z dnešního londýnského GTG setkání (bohužel jsem se nakonec nemohl zúčastnit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Jsme tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Takže třeba já jsem mírně nadšený spotřebitel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Tieto tabuľky ma vedia vždy pobaviť Bremont v Luxury? Tissot v Entusiast? Kde je Certina či Steinhart? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Steinhart je Fake, to je snad jasný. Chybí mi Vostok v Enthusiast a Elton v Ultra Luxury Jo a Tissot má pěknej znak, je mi trochu povědomej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Tudor mě zklamal?, řadil bych ho výš do luxury. Osobně Panerai bych posadil o 2 třídy níže ( a to 2 kousky vlastním) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Foto z facebooku 9d jednoho z prvních majitelů tohoto povedeného kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 A jo, jsou pěkné, kdybych jedny Ombré už neměl asi by tyto byly jasná volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se