Kostra Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Kostra: Vypadají pro mě malé, každopádně rád využiji nabídku vidět naživo :-) Pletu se nebo máš i Bulovy Moony? Nepleteš, mám oboje. Az budeš mít cestu, dej vědět;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Hello guys!Hlásím se do klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 (upraveno) Tak vítej! Dneska má ta datumka platnost Upraveno 6. února 2017 uživatelem T1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Hoši, díky za krásná fota. Nevíte, co píše manuál o typu baterie a její výdrži? Jsem zviklán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 (upraveno) Ahoj. Manuál právě nepíše nic, ale do precisionistů - co vím se dává větší CR2016, takže by to mohlo být stejně. Bulova nese nějakou 3 letou záruku, ale na baterii se dle návodu nevztahuje. Já je mám krátce, cca rok a něco, takže nemůžu dát adekvátní info. Na těch mých se baterka zatím chová normálně, ochylka (dle time.is) minimální, asi +1/2 sekundy od minulé změny času. Já je mám z britského e-shopu a tam taky mohly ležet měsíce. Přišly se zataženou korunkou a přesně nastavené, takže nevím, jestli je tam skladovali, jak měli Upraveno 6. února 2017 uživatelem T1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 (upraveno) Ahoj. Manuál právě nepíše nic, ale do precisionistů - co vím se dává větší CR2016, takže by to mohlo být stejně. Bulova nese nějakou 3 letou záruku, ale na baterii se dle návodu nevztahuje. Já je mám krátce, cca rok a něco, takže nemůžu dát adekvátní info. Na těch mých se baterka zatím chová normálně, ochylka (dle time.is) minimální, asi +1/2 sekundy od minulé změny času. Já je mám z britského e-shopu a tam taky mohly ležet měsíce. Přišly se zataženou korunkou a přesně nastavené, takže nevím, jestli je tam skladovali, jak měli Ok, díky za info. Jinak ta přesnost je i na moje zostřené požadavky úchvatná! Upraveno 6. února 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Ok, díky za info. Jinak ta přesnost je i na moje zostřené požadavky úchvatná!S tou přesností se dá fakt souhlasit - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Tak na nejaky cas do klubu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 taky mi to nedalo , za málo peněz mi to přijde jako zajímavý hodinky. Přesnosti moc nevěřím, uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Dovolil bych si jednu noční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Dovolil bych si jednu noční. IMG_8721b.JPGTa lumi nevypadá nejhůř, ovšem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Vypadá to celkem dobře,ta šestka (datum) to tam trochu kazí .Jak dlouho vůbec lumi vydrží svítit? Já to nezkoušel,ale žádná sláva to zřejmě nebude,že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Po nasvícení září jako na fotce, ale rychle chřadne. Vydrží až do rána, ale je to nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Vynechaná lumi na šestce je naopak dobrá. Spolu s korunkou mi to v noci pomáhá se zorientovat, když mám zalepený oči Ještě jsem něco nahrál k sobě a do NIGHTSHOTS. Chvilku mě zdrželo, že jsem mezitím klikl do prodejního vlákna a spontánně zase něco koupil. Ach jo, že já vůl tam lezu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Tak já je měl jen párkrát chvíli na ruce.Lumi vůbec neřeším,ale mám je v šufleti u PC ,tak na ně občas jen tak juknu.Dle https://time.is/cs/ jdou zhruba po 2 měsících 0,5s do plusu.Hmm,to by šlo,no ni . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Dle https://time.is/cs/ jdou zhruba po 2 měsících 0,5s do plusu.Hmm,to by šlo,no ni .Jistěže, paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 "Plynulé baterkáče" jdou stále na jedničku.Dnes naštelován letní čas a správné datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 "Plynulé baterkáče" jdou stále na jedničku.Dnes naštelován letní čas a správné datum. 20170326_094203.jpgdo další změny času bych očekával odchylku několika málo jednotek sekund do plusu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Já měl taky slušnou odchylku do 2s / dle time.is / od minulé změny času. Baterka drží, uvidím, jak to půjde dál ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Ahoj, nějakej tip kde je sehnat? Projel jsem dost eshopů a buď vyprodáno nebo nesmyslné ceny, děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se