Přejít na obsah

Jak to chodí u vás ve firmě?

safi

Doporučené příspěvky

Špagetky jsou samozřejmě Italové. :D

Jestli jsou jejich hodinky fíky nevím, páč hodinkám prdlačku rozumím a kdybych jim zíral na zápěstí ze 30cm, tak to nejspíš nepoznám.

Jen z jejich pozic ve společnosti a síle naší italské mateřeské firmy usuzuji/doufám, že to snad probůh budou originály.

U mého předchozího zaměstnavatele (taky špagetky :) ) hodinky nula. U investorů (z 95% špagetky) vídám RLX už dlouho.

Obecně jsou Taliani na RLX ujetý, ale nemám tucha, do jaké míry jedou ve fících.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tam, co dělám teď hodinky moc neletí, samé kvarcky, ale před časem jsem byl u snad nejstaršího zaměstnance na čumendu a on ke svojí pracovní aktivitě používal nádherné staré stopky Heuer, krása. Těmhle topkám moc nerozumím, ale kdyby to šlo, zkusím je příště nafotit.

Odkaz ke komentáři

CEO Baume & Mercier -Classima XL Chronograph

COO Nic

CFO Jeager LeCoultre - Vintage Memovox

CTO - Nějaký škaredý ošklivý digitálky

CEO mě jeden den ze srandy drbal, že se musí mrknout na plat, když mám dražší hodinky než on.

Bývalý kolega měl Archimede, ale to je místní pacoš a pak myslím, že ještě jeden kolega má Glycine...

Jo a bývalý CEO fejky Navitaimerů ještě že ho vyhodili, nedalo se na to koukat...

Upraveno uživatelem Kat251
Odkaz ke komentáři

V práci má kolega ajťák už docela "veteránský" casia, účetní si pořídil k vánocům nějaký CK a skladník má pořád nějaký od ťamanů, to se hecoval, že si k vánocům koupí konečně nějaký normální, takže zde ještě chronohorečka nepropukla a ani v mym okolí to není o moc lepší. Zatim jsem do hodinek uvrtal jen kamaráda, který ode mě koupit oblekovky elysee. Ještě, že aspon s tátou, kterej mě "nakazil", si můžu o hodinkách popovídat :)

Odkaz ke komentáři

Mě hodinky začaly brát v minulé práci KMV a.s., první pořádné mechaniky jsem si koupil 2008. Jeden šéf měl Moony, druhej Prim Fr. Kupka. Tenkrát jsem ještě nebyl schopnej docenit ty Moony, spíš sem okukoval Primky, dnes mám jasno po kterých bych sáhnul :). Do nynější práce jsem se přesunul z metropole, na západě Čech to je s hodinkama horší, neznám moc lídí, kteří na hodinky dají, v práci (bance) je to pole neorané.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

u nás v německé leasingovce to vypadá následovně

1. ředitel: dříve Skageny, teď nově Bruno Soehnle

2. ředitel: točí Suunto s Certina Chrono

3. šéf Risku: točí Certina DS 2 s IWC Spitfirama

4. finanční šéf: Tissot quartz s datumovkou (staří jistě přes 10 let)

5. kluci z obchodního oddělení až na jedno fandu s kombinací Rolex/Breitling/Rado ...maji max. Tissot či Certina

6. back office - většinou samý baby...když už má některá Swatch či Fossil..tak jsou king

Odkaz ke komentáři

Přijde mi, že v zahraničí se nosí dražší značky ve větší míře, spíš je to trochu jinou kulturou. V našich firmách mám pocit, že často lidé nosí raději nenápadné hodinky, aby zbytečně nepřitahovali pozornost. Jednak nemusí poslouchat, že je šéf zřejmě přeplácí a taky řada firem dbá na různé etické kodexy a třeba nákupčí s drahými hodinkami nemusí úplně vzbuzovat důvěru.

Odkaz ke komentáři

bomba reakce...kdyz si na to vzpomenu, tak se musim porad smat....i kolegum v praci se Tvoje poznamka libila

quote name='instant' timestamp='1361918319' post='901781']

Samicka od kinga je queen

Odkaz ke komentáři

Cestny reditel: Panerai

reditel: Panerai, B&R, diverky Cartier nebo Chanel (nemuzu najit na webu, ale fakt pekne hodinky)

rediteluv syn sales: Panerai

asi maji hromadnou nebo rodinnou slevu(co to kecam, je jim to jedno) a urcite si je nepujcujou mezi sebou

sales: Rolex, Nixon

reditel produkce: swatch

programator: B&R + Breitle Navi

zbytek firmy ICE WATCH a nebo fashion hodinky (krome me)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...