honza71 Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 Špagetky jsou samozřejmě Italové. Jestli jsou jejich hodinky fíky nevím, páč hodinkám prdlačku rozumím a kdybych jim zíral na zápěstí ze 30cm, tak to nejspíš nepoznám.Jen z jejich pozic ve společnosti a síle naší italské mateřeské firmy usuzuji/doufám, že to snad probůh budou originály.U mého předchozího zaměstnavatele (taky špagetky ) hodinky nula. U investorů (z 95% špagetky) vídám RLX už dlouho.Obecně jsou Taliani na RLX ujetý, ale nemám tucha, do jaké míry jedou ve fících. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 V 19. 1. 2013 v 6:34, Ohm-Aztec napsal: Ale tak styl má... co je to za chlapa? Gianni Agnelli. Najbohatsi muz talianskej historie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 Děkuju za info. Jméno znám, ale k fotce bych ho nepřiřadil... alespoň z profilu. Ať tak či onak, mně je teda i z té Tvé fotky sympatickej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 Tam, co dělám teď hodinky moc neletí, samé kvarcky, ale před časem jsem byl u snad nejstaršího zaměstnance na čumendu a on ke svojí pracovní aktivitě používal nádherné staré stopky Heuer, krása. Těmhle topkám moc nerozumím, ale kdyby to šlo, zkusím je příště nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 (upraveno) CEO Baume & Mercier -Classima XL ChronographCOO NicCFO Jeager LeCoultre - Vintage MemovoxCTO - Nějaký škaredý ošklivý digitálky CEO mě jeden den ze srandy drbal, že se musí mrknout na plat, když mám dražší hodinky než on. Bývalý kolega měl Archimede, ale to je místní pacoš a pak myslím, že ještě jeden kolega má Glycine... Jo a bývalý CEO fejky Navitaimerů ještě že ho vyhodili, nedalo se na to koukat... Upraveno 19. ledna 2013 uživatelem Kat251 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 V 19. 1. 2013 v 8:46, instant napsal: Gianni Agnelli. Najbohatsi muz talianskej historie.Hodinky takhle nosí pořád. Možná si tak šetří manžetu u košile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 V 20. 1. 2013 v 21:35, Olda napsal: Hodinky takhle nosí pořád. Možná si tak šetří manžetu u košile. Spíše nosil .. Už je 10 let po smrti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fishi Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 V práci má kolega ajťák už docela "veteránský" casia, účetní si pořídil k vánocům nějaký CK a skladník má pořád nějaký od ťamanů, to se hecoval, že si k vánocům koupí konečně nějaký normální, takže zde ještě chronohorečka nepropukla a ani v mym okolí to není o moc lepší. Zatim jsem do hodinek uvrtal jen kamaráda, který ode mě koupit oblekovky elysee. Ještě, že aspon s tátou, kterej mě "nakazil", si můžu o hodinkách popovídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Mě hodinky začaly brát v minulé práci KMV a.s., první pořádné mechaniky jsem si koupil 2008. Jeden šéf měl Moony, druhej Prim Fr. Kupka. Tenkrát jsem ještě nebyl schopnej docenit ty Moony, spíš sem okukoval Primky, dnes mám jasno po kterých bych sáhnul . Do nynější práce jsem se přesunul z metropole, na západě Čech to je s hodinkama horší, neznám moc lídí, kteří na hodinky dají, v práci (bance) je to pole neorané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Dneska meeting - marketing: Longines chrono quartz, supply chain: Omega PO 8500 (Francouz, asi od toho jejich Noela, jinak bych si už všiml, vídáme se často) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flyte Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Dnes CFO: Poljot TravellerKolega: nejake Ingersoll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej80 Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Tak u nas v kancelari 5 lidi a jedna kolegyne.... 1x Longines, 1x Alpina, 1x Poljot, 1x Fortis. Ostatni oddeleni jsou vetsinou holky (vystaci si s mobilem), kreativci a webari (ti si vystaci se systemovym casem).... Ale najdou se tam lide s Omegama a jedny Breitlingy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 u nas sefik uz skoro mesic nenosi nic jinyho nez seadwellery, pry jsou to fakt super hodinky a nesundava je ani pri zatloukani hrebiku a jine spinave praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 u nás v německé leasingovce to vypadá následovně 1. ředitel: dříve Skageny, teď nově Bruno Soehnle 2. ředitel: točí Suunto s Certina Chrono 3. šéf Risku: točí Certina DS 2 s IWC Spitfirama 4. finanční šéf: Tissot quartz s datumovkou (staří jistě přes 10 let) 5. kluci z obchodního oddělení až na jedno fandu s kombinací Rolex/Breitling/Rado ...maji max. Tissot či Certina 6. back office - většinou samý baby...když už má některá Swatch či Fossil..tak jsou king Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Samicka od kinga je queen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 V 26. 2. 2013 v 22:38, instant napsal: Samicka od kinga je queen OT: to mě fakt rozesmálo! Nebo kingoška? U nás nic: nějaký fashion (festiny, armani a ostatní podobné), jen jeden kolega nosí Primky a plánuje pilotky, jinak úplně mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Přijde mi, že v zahraničí se nosí dražší značky ve větší míře, spíš je to trochu jinou kulturou. V našich firmách mám pocit, že často lidé nosí raději nenápadné hodinky, aby zbytečně nepřitahovali pozornost. Jednak nemusí poslouchat, že je šéf zřejmě přeplácí a taky řada firem dbá na různé etické kodexy a třeba nákupčí s drahými hodinkami nemusí úplně vzbuzovat důvěru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 bomba reakce...kdyz si na to vzpomenu, tak se musim porad smat....i kolegum v praci se Tvoje poznamka libila quote name='instant' timestamp='1361918319' post='901781']Samicka od kinga je queen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flyte Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 A pokracujeme: sef obstaravania: TH calibre 16sef predaja: Omega Seamaster (bondovky) quartzproduktaci: Festina, Armanigeneral: pravdepodobne Rolex Daytona na jubilee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miracolo.cz Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Cestny reditel: Paneraireditel: Panerai, B&R, diverky Cartier nebo Chanel (nemuzu najit na webu, ale fakt pekne hodinky)rediteluv syn sales: Panerai asi maji hromadnou nebo rodinnou slevu(co to kecam, je jim to jedno) a urcite si je nepujcujou mezi sebou sales: Rolex, Nixonreditel produkce: swatchprogramator: B&R + Breitle Navi zbytek firmy ICE WATCH a nebo fashion hodinky (krome me) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se