Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 28. 6. 2016 v 21:20, odjinud napsal:

Něco ze státní správy.... jedno nejmenované ministerstvo.

Vedoucí (žena, cca 36 let) má dámské QaQ quartz na děsivě oloupaném řemínku. Pokaždý, když jsem u ní, přemejšlím, zda já to říct či nikoliv... :-)

Ředitelka (žena, cca 50 let) odboru má nějaký fashion Scream pro teenagery... :-)

Nejvíc chronomag je tak její sekretářka, (cca 55 let), co má pánské chrono Casio edifice, cca 42-44mm, na tahu a střídá to s nějakými dámskými fashion hodinkami.

...

No, abych úplně nepomlouval náš odbor resortních podniků, kolega má Tissot v automatu a druhý kolega střídá dvoje quartz Tissoty v chronu. Kolegyně co s ní sedím, má Wengery.

Musim tenhle trend potvrdit. Pred casem jsem ze sfery komercni presedlal sice nikoli do statni, ale "verejnopravni" sfery. Nejvetsi "chronomagorina" jsou zde baterkace Tissot, jeden pak kolega Wengery, druhy quartz Certiny. Nedavno se dokonce jeden z kolegu podivoval, ze mam jako otloukanky Rolex. Mel jsem tehdy na ruce...ehm... SKX009. Takze asi tak. Nastesti se podle hodinek kvalita zamestnavatele nemeri, ba naopak, pro me tu plati neprima umera:)

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno

Mno, ja teda v naší gigakorporaci asi nezjistitm, ani nemam sanci vedet, co noci za hodinky COO, CEO, CFO, nebo clenove boardu. Nevim zda je to tim, ze u molochu se 7 tisici zamestnanci je to asi nemozne monitorovat, anebo ja jsem az moc vzdalenej tem nahore, me jmeno si akorát mozna občas prectou na nejake zprave, takze o jejich hodinkách nevim nic...

Co se našeho oddeleni tyce, tak cca max 10 lidi ma nejakej vztah k hodinkam, najde se tissot automat, Citizen ecodrive, jeden kolega ma vic hodinek, Orient, 2 Seiko, jinak většinou v lepsim pripade same festiny, jinak ganty, mk a podobny fashion sracky. Jo, ale mam kolegyni, která ma hezky automaticky Orienty s pruhledem na strojek, dostala je od pritele, mistniho dlouholoteho člena. :D

Odesláno

obávám se, že to někdo objednal jako prezenty. komu to chcou dávat a co s tím kdo bude dělat nevím, nezajímá mě to a ani nechci pátrat, kdo je za takovou číčovinu zodpovědnej.

Odesláno

tohle tam bylo v katalogu reklamních předmětů odnepaměti. Ještě jsou tam swissmade quartzky. 

Jo a k pětadvacátýmu výročí si topmanagement nadělil limitku od Primu

post-13546-0-74035000-1469981437_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)
  V 31. 7. 2016 v 16:10, financ napsal:

tohle tam bylo v katalogu reklamních předmětů odnepaměti. Ještě jsou tam swissmade quartzky. 

attachicon.gifSP-CA-R1.jpg

Nějaké info by nebylo ?Rozměr,stroj..... Tož pěkné sú....

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

černé vypadají hodně povedeně, jsem zvědav v reálu

Odesláno

attachicon.gifSP-CA-R1.jpg

. Patriotismus je hezká věc, ale můj šálek kávy tahle značka není a nikdy nebyla. Prim je podle mě naprosto mimo realitu počínaje dyzajnem, útrobami konče:) Původní Orlíky jsou výjimka-dyzajnově povedený dobový plagiát:)

Odesláno
  V 1. 8. 2016 v 18:33, romulada napsal:

Původní Orlíky jsou výjimka-dyzajnově povedený dobový plagiát:)

Onehdá šly na eBay původní origo Omegy, předloha k Orlíkům. A šly méně, než za co chodí Orlíky. :D 

A Orlíky jsou fakt hezčí. :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...