Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení přátelé, jelikož měním práci a asi budu zase muset chodit ve formálním ohozu, budu potřebovat hodinky, které se k němu hodí. Docela dlouho pokukuju po Amphibiích, ale je jich strašná fůra - myslíte, že se některý hodí k obleku / ke košili? 

A jestli můžu dělat problémy, ideálně bych pokukoval po modrým cifru, s černým jsem měl Seika a radši bych změnu... 

Odesláno

1. Žádné amfibie se k obleku/košili nehodí. Jsou to potapěčské hodinky, hodí se spíš k neoprénu.

2. Nos si, co chceš a co se ti líbí, nenech se svazovat tím, co ti kdo poradí. Jestli se ti to vejde pod rukáv, doporučil bych třeba tyto.

Odesláno

Hm, asi jsem trochu konzerva, když mi přijde divný nosit ke kvádru plasťáky a tak nějak mám pocit, že bych měl dát přednost něčemu kovovýmu s ručičkama:) 

A navíc je to taková záminka proč si je koupit, abych si to ospravedlnil sám před sebou... A zas tak moc potápěčsky nevypadaj - samozřejmě jak který. 

Ale díky za návrhy, ty modrý určitě zvážím a ty vintage nejspíš těžko seženu, ale začínám přemýšlet o meshi, zatím jsem ho na žádnejch hodinkách neměl a nevypadá vůbec špatně. 

Odesláno

Jo, meranom teď prohlížím, mesh tam mají za rozumný peníze. A na hodinky je poštovny 9$, to taky jde... Když to nechytěj celníci, z mywatcheshub mi to ovšem odchytli dvakrát ze dvou pokusů, tak se na to asi budu muset zase psychicky připravit:(

Odesláno

Hele, já jsem nadšený amfibista, ale pokud bych já sháněl nějaké mechanické oblekovky za pár kaček a přitom s příběhem, zvážil bych i starý primky, nejakej kousek v pěkným stavu, třeba traktory, brusely, eleganty a tak... Amfibky jsou spíš volnočasovky.

Odesláno

Primek pár mám, ale nevim, mě už přijdou jakože dost vintage, nosím je spíš jen tak doma pro radost... 

Odesláno

Rozpad hodnot, mesh, primky s příběhem, tady se to nějak rozjíždí. Myslím že je na čase zavolat travexe.

Jsem na sobě neměl oblek 10 let a zatím jen sbírám odvahu ho vybalit a zkusit, jak a jestli sedí.

Prý se ten materiál po delší době nějak sráží neboco. No dám vědět v létě 2017.

Odesláno

Zas taková hrůza to s tím sháněním nepřijde. V čase pod minutu jsem našel např. toto plus mesh za 12 rublů s obrázkem prezidenta Washingtona.

No jo, ale s čínským meshem to jaksi není ono. To bys musel vidět detaily toho náramku. Je snad z hliníku či co. Kdybys našel starý sovětský originální mesh, dal bych za něj i stokrát víc než 3rbl. 30kop. 

Odesláno

Jsem na sobě neměl oblek 10 let a zatím jen sbírám odvahu ho vybalit a zkusit, jak a jestli sedí.

Prý se ten materiál po delší době nějak sráží neboco. No dám vědět v létě 2017.

Tak mě se srazily jen kalhoty, košile a sako mají ještě rezervu, neboj se toho :lol2:

Odesláno

Já bych osobně k obleku taky volil spíš klasické oblekovky a sám hodně často nosím právě vintage primky po dědovi, protože se krásně vlezou pod manžetu, ale na druhou stranu když někdo má k obleku nějaké decentnější sportovní hodinky nebo potápky, tak se mi to taky nezdá jako nějaké faux pas. Myslím, že stejně je ve výsledku nejdůležitější, jestli ti samotnýmu udělá radost, když se podíváš na zápěstí :)

Odesláno

Já nosím košili do práce každej den, takže nosit celej tejden jen oblekovky mě přešlo. V podstatě obleču košili a pokud má volnější rukáv, nasunu tam klidně sportovní hodinky. Pokud se nevejdou, dám nějaké oblekovky :-)

Odesláno

Akorát bacha na to, že originální tah je prakticky nepoužitelnej - hodně nekvalitní a to se týká i spony na meshi, kterej jsem postoval výše. Takže budeš shánět něco jinýho. K těmto hodinkám se výborně hodí NATO strap (mrkni třeba na travexovy fotky), ale to se ti nevejde pod košili...

Odesláno (upraveno)

Tyjo a to na fotkách ten origo tah vypadá hezky... Neva, ke košili bych to stejně házel asi na kůži. Nato samo dokoupím taky, to je jasný :)

A ten ruskej mesh bych taky zkusil

Upraveno uživatelem murdoch
Odesláno

Akorát bacha na to, že originální tah je prakticky nepoužitelnej - hodně nekvalitní a to se týká i spony na meshi, kterej jsem postoval výše. Takže budeš shánět něco jinýho. K těmto hodinkám se výborně hodí NATO strap (mrkni třeba na travexovy fotky), ale to se ti nevejde pod košili...

V čem je ta spona na meshi se signací Vostok špatná? Mám je ve dvou šířkách a obě podle mě bez výhrad.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...