mlsoun1 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Rovněž se přidávám k díkům organizátorům a to vlastně nejenom jim.Byl to zajímavý počin a jsem rád,že to klaplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dick_666 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 V 2. 3. 2017 v 18:34, Daftra napsal: Pro jakýho plukovníka budeme kupovat?plk. Liškutín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Jak mu to v Anglii předáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dick_666 Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 V 4. 3. 2017 v 20:36, zbuddy napsal: Jak mu to v Anglii předáte?...via London třeba nebo Ty nebo já nebo spolu?Dick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 (upraveno) No,teoreticky,mělo by to být něco hodnotnějšího,páč pan Liškutín toho ve válce nalítal daleko víc,než pan Boček.Ale určitě by ho potěšilo cokoliv,už jen proto,že si na něho někdo z mlaďochů vzpomněl.PS:divím se,že je u nás jen plukovník... Chlapi,ale pospěšme,čas kvapí. Upraveno 9. března 2017 uživatelem Daftra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 V 9. 3. 2017 v 18:07, Daftra napsal: No,teoreticky,mělo by to být něco hodnotnějšího,páč pan Liškutín toho ve válce nalítal daleko víc,než pan Boček.Ale určitě by ho potěšilo cokoliv,už jen proto,že si na něho někdo z mlaďochů vzpomněl.PS:divím se,že je u nás jen plukovník... Chlapi,ale pospěšme,čas kvapí. Rodkopf 1'000, do Anglie bych si zaletěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Výlet do Anglie zní jako fajn nápad, jenže... Pan podplukovník žije ve Farehamu. Je to sice nedaleko Southamptonu, kde je mezinárodní letiště, ale přímě lety z ČR tam nejsou. Je možnost letět např. s KLM s jedním přestupem a strávit na cestě 15 hodin.... Alternativou je London Gatwick a pak nějaký vlak. Není to sice nic neřešitelného, ale ve srovnání s akcí s panem gen. Bočkem by to bylo sakra komplikované. A to nemluvím o zorganizování samotného předání.Pokud byste se ale nakonec přeci jen rozhodli, mohli byste mu k věnování připsat tyhle verše od Kiplinga: ...Když něhu sneseš přílišnou i tvrdost, když svůj jsi, všem nechť druhem jsi se stal, když, sbratřen s davem, uchováš si hrdost a nezpyšníš, byť mluvil s tebou král, když řekneš: ?Svými vteřinami všemi mně, čase, jak bych závodník byl, služ!?, pak pán, pak vítěz na širé jsi zemi ? a co je víc: pak, synu můj, jsi muž!... prý jsou jeho oblíbené zdroj:http://brno.idnes.cz/pilot-raf-liskutin-se-dozil-97-let-raf-kralovske-letectvo-britanie-p91-/brno-zpravy.aspx?c=A160824_2268492_brno-zpravy_v Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 tak, pokud by se toho někdo zhostil, tak si na prodloužený víkend do Británie, klidně zalítnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Klidne s necim pomuzu, ale ac jsem asi nejbliz tak casove to proste nedavam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Možná v UK ještě žije Zbyšek Nečas aka John Pemberton. Zaboha nemůžu najít článek z nedávné doby, ve kterém jsem o něm četl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 No jako nejdřív mi to přišlo jako opakovanej vtip, ale upřímně řečeno kluci, ten Liškutín by si je taky zasloužil. Co sem si tak o tom borci zběžně četl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Tak si zkus přečíst i nějakou knížku,co napsal,třeba Bouřlivá oblaka nebo Až nad oblaků lem.Nádherný čtení pro letce,nuda pro hodináře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amatér Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Děkuji organizátorovi, jednak za nápad, a pak hlavně za dotažení do konce...a za trpělivost s našimi návrhy, nápady a diskuzemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Zdá se, že je nosí... http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11412378947-90-ct24/217411058130331/obsah/534333-pilot-raf-emil-bocek-navstivil-gymnazium Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 5. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 tak to je myslim uplne nejvic co jsme si mohli přát! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 no nene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Super. Hned mám lepší den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Super. Ja myslel ze bude nosit jen spitfira:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalin Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 škoda, že smajlík s tak širokým úsměvem, jaký bych teď potřeboval, prostě neexistuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se