Daftra Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 amatér,nevím co se do toho tak montuješ,ponorka to má vymyšlený dobře,řekl bych,že daleko líp,než co jsi teď vypotil.Čti:Výroba byla stanovena na 54 kusů a připomíná počet letounů Spitfire, se kterými jste při návratu do vlasti přistáli v Ruzyni 13. srpna 1945.
Daftra Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Je to správně česky,jednoznačně srozumitelný a co ty bys do toho cpal nějakou velikost výroby.Velikost je osobnosti,výroby ne.....se prober a vrať se zpátky do školy.
TOMASS Odesláno 1. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2017 brzdeme vasne! ladime tu jen dopis!Amatere diky za profi korekturu, je jasne ze korektor se nevyzna v terminech kolem hodinek, to musime pak uz doladit my.. ta vyroba a kusy je posledni co mi tam trochu taha usi at uz jedna nebo druha varianta,kdyby nekdo prisel s lepsim slovem nez kusy nebo hodinky co bychom dali za tu 54 tak to budeme mit dokonale:) Vážený pane generále, dovolujeme si Vámu příležitosti Vašich 94. narozeninvěnovat švýcarské hodinky Davosa Military RAF,které jsme nechali zhotovitk připomenutí 75. výročí založeníčeskoslovenských perutí v jednotkáchRoyal Air Force. Ciferník hodinek zdobí československárukávová nášivka a pilotní znak RAF,na víčku je vyryt znak 310. perutě,u níž jste operačně létal.Bylo vyrobeno jen 54 kusůpro připomenutí počtu letounů Spitfire, se kterými jste při návratu do vlasti13. srpna 1945 přistáli v Praze - Ruzyni. V hluboké úctě, s přáním pevného zdraví, milovníci hodinek sdruženina internetovém fóru Chronomags podporou Klubu vojenskéhistorie "Pětačtyřicítka" Brno Léta Páně 2017
TOMASS Odesláno 1. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2017 (upraveno) koukl jsem ted na ucet a nevidel jsem zatim platby od:Anela GulasVitoCorleone Xprcz01 roura74 Honza.manta Michal Petrán McLenin John_Lenon Daftra 969 - mlsoun1 -psal SZ ze posle pozdejiWrch jak to s Vami vypada chlapi? Diky. Upraveno 1. února 2017 uživatelem TOMASS
xprcz01 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 koukl jsem ted na ucet a nevidel jsem zatim platby od:Anela GulasVitoCorleone Xprcz01 roura74 Honza.manta Michal Petrán McLenin John_Lenon Daftra 969 - mlsoun1 -psal SZ ze posle pozdejiWrch jak to s Vami vypada chlapi? Diky.Ode mě to musíš mít, vždyť jsem to poslal jako jeden z prvních! Podívej se na to ještě jednou.
xprcz01 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 koukl jsem ted na ucet a nevidel jsem zatim platby od:Anela GulasVitoCorleone Xprcz01 roura74 Honza.manta Michal Petrán McLenin John_Lenon Daftra 969 - mlsoun1 -psal SZ ze posle pozdejiWrch jak to s Vami vypada chlapi? Diky.Z účtu odešlo 24.1., takže pravděpodobně den poté bys to tam měl mít.
morbo Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Jedno aktuální foto ze včerejška (nebyl jsem tam, jenom jsem si při čtení vzpomněl, že to tady chystáte).
969 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 koukl jsem ted na ucet a nevidel jsem zatim platby od:Anela GulasVitoCorleone Xprcz01 roura74 Honza.manta Michal Petrán McLenin John_Lenon Daftra 969 - mlsoun1 -psal SZ ze posle pozdejiWrch jak to s Vami vypada chlapi? Diky. Posílal jsem to 24/1, to zn. 25. max 26/1 to muselo být připsáno, ve zprávě pro příjemce je můj nick!
Honza.manta Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 koukl jsem ted na ucet a nevidel jsem zatim platby od:Anela GulasVitoCorleone Xprcz01 roura74 Honza.manta Michal Petrán McLenin John_Lenon Daftra 969 - mlsoun1 -psal SZ ze posle pozdejiWrch jak to s Vami vypada chlapi? Diky. Já jsem posílal 24.1.. takže už to tam dávno musíš mít.
Wrch Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 koukl jsem ted na ucet a nevidel jsem zatim platby od:Anela GulasVitoCorleone Xprcz01 roura74 Honza.manta Michal Petrán McLenin John_Lenon Daftra 969 - mlsoun1 -psal SZ ze posle pozdejiWrch jak to s Vami vypada chlapi? Diky. Já odesílal včera...
TOMASS Odesláno 1. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2017 velke sory panove, nejak jsem nerozlikl cely ceznam takze Ti prvni nebyli videt... a ted neco i nove dorazilo.. takze aktualizace nevidim: GulasVitoCorleone Michal Petrán Daftra mlsoun1 -psal SZ ze posle pozdeji
John_Lenon Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 už sem se lek a chtěl ti posílat výpis z účtu. 24.1. posláno.
TOMASS Odesláno 1. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2017 a co treba takto?V souladu s počtem letounů Spitfire, se kterými jste při návratu do vlasti13. srpna 1945 přistáli v Praze ? Ruzynibyl v rámci limitované edicestanoven i počet hodinek. nebo Inspirovali jsme se počtem letounů Spitfire, se kterými jste při návratu do vlasti13. srpna 1945 přistáli v Praze ? Ruzynia nechali vyrobit limitovanou edici 54 hodinek.
TOMASS Odesláno 1. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2017 nebo jeste do tretice, vic uz toho asi nevytvorim Inspirováni počtem letounů Spitfire se kterými jste při návratu do vlasti13. srpna 1945 přistáli v Praze ? Ruzynijsme nechali vyrobit 54 hodinek.
honzyk Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 (upraveno) Jako připomínka počtu letounů Spitfire se kterými jste, při návratu do vlasti 13. srpna 1945, přistáli v Praze ? Ruzyni, byla vyrobena limitovaná edice 54 kusů hodinek. Edit. nevím jestli je lepší 54 hodinek nebo 54 kusů hodinek Upraveno 1. února 2017 uživatelem honzyk
abraka111 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 (upraveno) ..limitovaná edice 54 kusů hodinek symbolizuje počet letounů Spitfire, se kterými jste......nebo tak neco...prosim nekamenujte me Upraveno 1. února 2017 uživatelem abraka111
Daftra Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Ponorka: už nic,už se na ty kudrdliny vy....r.On je letec a v letectví jsme zvyklí vyjadřovat se stručně a přesně.Myslím,že už toho bylo dosáhnuto,v poslední verzi.Ale jsi mě překvapil,že úcta může být i hluboká a žes taky připojil přání pevného zdraví.Kdybys ještě připsal-do dalších let-ruka by ti neupadla.Takle to vypadá jako pevné zdraví do zítra? nebo do pátku? nebo do května? Kačáky posílám teď.
969 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 (upraveno) Daftro, co Ty na to? Á než jsem to stihl odeslat... :-) Upraveno 1. února 2017 uživatelem 969
Daftra Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 969:na co?Ponorka,kačky jsem právě vyslal,jen se bojím,aby cestou nechytly tu ptačí chřipku a nepřišly úplně nekomu jinýmu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se