tommas4 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Využívám jednu z posledních příležitostí k uspořádání srazu zde v Jeseníkách.Jedná se o zimní sraz na víkend 6. až 8. ledna 2017.Individuálně možnost prodloužení (příjezd dříve nebo odjezd později, obojí je možné). hotel Červenohorské sedlo - Jeseníkywww.hotelchs.cz základní informace:víkend s chronomagory kde je vítána účast rodinných příslušníkůnápad na uspořádání zimního srazu pochází odsud z chrono kulinářského srazu,mrkněte zde, najedete tam fotky a další věci: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/98447-sraz-jesen%C3%ADky/ubytování s polopenzí, mám ještě dva poslední rodinné pokoje a pakmám klasické dvoulůžkové s možností přistýlkyprogram je večerní posezení a pokec s kolegy, k tomu bude připraveno občerstvenína zobání, aby jsme netrpěli takhle po večerech hlady že ano přes den se nabízí jednoznačně lyžování, jsme přímo u sjezdovek, lanovka, zasněžování,půjčovna lyžařského vybavení, servis, lyžařská škola a školkanebo běžky (včera jsem byl a paráda, trať upravená už teď)nebo výšlap zimní krajinou, ideálně na sněžnicích (půjčovna)info k lyžování zde: http://www.holidayinfo.cz/cs/locinfo/chs dá se samozřejmě poohlédnout po okolí, napadá mě třeba výlet do Koutů, tam lanovkou nahorua na běžkách k horní nádrži vodní elektrárny Dlouhé stráně atd. silnice ve směru od Šumperku je otevřená, je to tedy lépe dostupné než na podzim co to stojí? ceny jsou pro účastníky jiné než je náš ceník, je to 500,- / osoba / noc s polopenzí,děti 5 až 15 let platí 300,- / noc s polopenzíděti pod pět let neplatí nicv ceně je i lehké občerstvení na večer, asi to bude komornější než na podzim, nicméně bychse fakt hladu neobával ještě přidám pár svých neuměleckých fotek pro ilustraci jak to tu v zimě vypadá:Sedlo po setmění z vyhlídky nad sjezdovkamiŠvýcárna v ziměVřesová studánka v ziměno a naše propagační foto zatím potvrzení účastníci co již byli na podzimním srazu:další zájemci se prosím zapište, pošlu Vám pak informační SZ k platbě zálohyupozorňuji že jakmile dojdou pokoje tak budu muset počet účastníků stopnout, proto taky zálohyaby se dostalo na ty co opravdu chtějí jet, děkuji za pochopení, nafukovací ten barák není, no tommas4MaxelKostraJuraj11longLukyn63Radek124Roura74Honza.Manta
Tikal Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Tak bohužel to nedáme a to jsem se tak těšil. Užijte si to
rolas Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Jeseníky VOL. II tommas4MaxelKostraJuraj11longLukyn63Radek124Roura74Honza.MantaRolas + přítelkyně
Sborez Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Jeseníky VOL. II tommas4MaxelKostraJuraj11longLukyn63Radek124Roura74Honza.MantaRolas + přítelkyněSborez (rodinu prověřím - žena + 2 děti)
tommas4 Odesláno 7. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 tommas4MaxelKostraJuraj11longLukyn63Radek124Roura74Honza.MantaRolas + přítelkyněSborez (rodinu prověřím - žena + 2 děti)Sphinxx
lloffass Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Kurde, report z prvního kola mě úplně nadchnul... A tento termín už máme zacálované lyže :/
Melly Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 tommas4MaxelKostraJuraj11longLukyn63Radek124Roura74Honza.MantaRolas + přítelkyněSborez (rodinu prověřím - žena + 2 děti)SphinxxMelly
tommas4 Odesláno 8. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Uvidíme i nějaké zimní driftování nebo to ta Honda neumí?
Melly Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Tak je to předokolka... ale nějaký špás na sněhy by asi šel zvládnout :-)
tommas4 Odesláno 8. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Tak večer jak bude prázdný velký parkoviště
Honza.manta Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Publikováno Dnes, 08:57tommas4MaxelKostraJuraj11longLukyn63Radek124Roura74Honza.Manta + synRolas + přítelkyněSborez (rodinu prověřím - žena + 2 děti)SphinxxMelly
tommas4 Odesláno 8. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Aha, to mi nedocvaklo, pardon - ti co jsem psal já jedou prakticky všichni s rodinou/ kamarádem atd., psal jsem jen nicky.Jinak nás je dohromady cca 24 vč. rodin a dětí.
Bob Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2016 Hlavne nikdo neusnete (nahodna situace a cizi spac) :-)
tommas4 Odesláno 12. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 To je ale další krásný bob, Bobe! aktualizace: tommas4MaxelKostraJuraj11longLukyn63Radek124Roura74Honza.Manta + synRolas + přítelkyněSborez (rodinu prověřím - žena + 2 děti)SphinxxMellyTomCZ
guzmic Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 V 10. 12. 2016 v 0:42, Bob napsal: Hlavne nikdo neusnete (nahodna situace a cizi spac) :-) IMG_8799.JPGJá to nebyl...
tommas4 Odesláno 23. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) Nevím jestli na někoho z vás zrovna vychází tento pokoj na hotelu, ale výhled je aktuálně takový, to jsem si nemohl nechat ujít abych vám neukázal.Lyžuje se na cca 5km sjezdovek, teploty pod nulou, stopy na běžky v pohodě. Tak se těšíme, se všemi přihlášenými by jsme měli mít vše v procesu, pokud jsem na někoho zapomněl tak mi napište sz, pokud se chce někdo přidat tak mám ještě asi 5 nebo 6 obyč dvoulůžkových pokojů s přistýlkou co pro tuhle akci blokuju navíc. Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem tommas4
Lukyn77 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Máš tam na-hoře krásně Už se těšíme.
roura74 Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Tome jak to u vás vypadá s lyžařskou školou? Mám objednat děti radši s předstihem?
Honza.manta Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 AhojŘeším problém. Odešel mi motorek u ostřikovačů a obávám se, že mi to v servisu nestihnou do pátku opravit. A bez ostřikovačů bych těch 2 x 400km nerad absolvoval. Nevešel bych se k někomu z Prahy do auta - já plus syn?Díky aktualizace:tommas4MaxelKostraJuraj11longLukyn63Radek124Roura74Honza.Manta + synRolas + přítelkyněSborez (rodinu prověřím - žena + 2 děti)SphinxxMellyTomCZ
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se