Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Osobně bych po zkušenosti s titanem volil ocel. Měl jsem titanový Citizeny a strašně snadno se poškrábou. Jinak v pohodě, lehký, nevadí alergikům, ale ta odolnost není nic moc.

Odesláno

Mel jsem titanove oris tt1 a steinhart racetimer v titanu, zadnej problem. Mozna je to o neco nachylnejsi, ale kdyz si davas pozor ( jako u ostatnich drazsich kousku ), rozdil jsem nevidel.

Odesláno

Mám teď nově titanové Steinharty Ocean 500 a jsem mile překvapen, nepozoruju žádnou zvýšenou náchylnost na šrámy, po dvou měsících jsou pořád jak nové, a titan jako materiál mi naprosto vyhovuje, nejsou těžké, ale ani přehnaně lehké, prostě akorát. Matnost a šedá barva se nemusí líbit každému, mně ano, keramická luneta a safír dodávájí vysoký lesk, matný zbytek je v pozadí, paráda.

• po měsíci...
Odesláno

Já třeba mám rád, když hodinky cítím na ruce. Pokud jsou na kožce, tak mi nízká hmotnost nevadí. Ale jak je tam tah, tak mi lehké hodinky prostě vadí. Za mne z tohoto rozhodně ocel. Navíc je to podle mě hezčí.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Tak titanovy Breitling Avengery nebo Emergency na ruce rozhodne citit byly a to i na gume a matnej titan jim daval hustej "military" styl, takze o tom, co je "hezci" by se dalo polemizovat :-)

Odesláno

Není to úplně exaktní pro nebo proti, ale mě osobně jsou titanové hodinky na ruce nepříjemné. Někde jsem četl, že titanky mají nějakou spešl povrchovou úpravu která když se naruší, tak ta vrstva pod tím pak oxiduje a má lehce jinou barvu. Kvalitativně nejde o problém, ale viděl jsem fotky a vypadalo to hůř než běžně podrápané ocelky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...