Markynin Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Zajímalo by mě, jaké jsou výhody jednotlivých varinat, titan je lehčí ale není náchylnější na ťukance a šrámy, dají se nějak opravit (přeleštit)? díky za rady
Bushman Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Osobně bych po zkušenosti s titanem volil ocel. Měl jsem titanový Citizeny a strašně snadno se poškrábou. Jinak v pohodě, lehký, nevadí alergikům, ale ta odolnost není nic moc.
Gustaf Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Když to není lesklej titan, tak houbičkou na nádobí se dá dobře prelestit...
Bushman Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Tohle právě byly lěštěnky - lesklá luneta, podrápalo se to strašně snadno. Nic zásadního, ale vidět to bylo.
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Mel jsem titanove oris tt1 a steinhart racetimer v titanu, zadnej problem. Mozna je to o neco nachylnejsi, ale kdyz si davas pozor ( jako u ostatnich drazsich kousku ), rozdil jsem nevidel.
bohush Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Mám teď nově titanové Steinharty Ocean 500 a jsem mile překvapen, nepozoruju žádnou zvýšenou náchylnost na šrámy, po dvou měsících jsou pořád jak nové, a titan jako materiál mi naprosto vyhovuje, nejsou těžké, ale ani přehnaně lehké, prostě akorát. Matnost a šedá barva se nemusí líbit každému, mně ano, keramická luneta a safír dodávájí vysoký lesk, matný zbytek je v pozadí, paráda.
hreba Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Já třeba mám rád, když hodinky cítím na ruce. Pokud jsou na kožce, tak mi nízká hmotnost nevadí. Ale jak je tam tah, tak mi lehké hodinky prostě vadí. Za mne z tohoto rozhodně ocel. Navíc je to podle mě hezčí. Sent from my iPhone using Tapatalk
Frantik Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Tak titanovy Breitling Avengery nebo Emergency na ruce rozhodne citit byly a to i na gume a matnej titan jim daval hustej "military" styl, takze o tom, co je "hezci" by se dalo polemizovat :-)
AdaMoss Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Není to úplně exaktní pro nebo proti, ale mě osobně jsou titanové hodinky na ruce nepříjemné. Někde jsem četl, že titanky mají nějakou spešl povrchovou úpravu která když se naruší, tak ta vrstva pod tím pak oxiduje a má lehce jinou barvu. Kvalitativně nejde o problém, ale viděl jsem fotky a vypadalo to hůř než běžně podrápané ocelky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se