Xenomorfus Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Odesláno 16. září 2019 (upraveno) Takže hodinky a tedy i guma z Ruska dorazila.Jako za ty prachy nechápu. Je to sice tvrdé jak ruský mužík po flašce vodky, ale jinak vypadá solidně.Dokonce má i výstupky na zachycení poutka. N fotce je to vidět.Rozměry jsou: - šířka 22mm v celém rozsahu- délka 80mm bez spony / 100mm včetně spony- 115mm včetně zkoseného konce Edit: oprava rozměrů Upraveno 16. září 2019 uživatelem Xenomorfus
martar Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Odesláno 16. září 2019 (upraveno) Moc díky za report! Tloušťka u stěžejek je cca 4mm? Myslíš, že skrz tunýlky prolezou seiko divers stežejky? Upraveno 16. září 2019 uživatelem martar
Xenomorfus Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Odesláno 16. září 2019 Tak jsem zkoušel dovnitř narvat Seiko bachraté stěžejky a povedlo se. Je to teda dost o síle a použil sem i trochu Konkoru, ale jde to. Po aplikaci se konec trochu nabubří Tloušťka řemene je 4mm u stěžejek a postupně se zužuje na 3mm.
martar Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 (upraveno) Objednám taky a to dostatečné množství, abych se tím už nemusel do konce života zabývat. Za rychlé měření a odpověď velký dík z Prahe! Upraveno 17. září 2019 uživatelem martar
Xenomorfus Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Za nic.Nasadil sem ji a je fakt dost tvrda. Muze to nekomu vadit. Ale vypada, ze drzi tvar. Muzu Ti dat jeste report za dva-tri dny.
martar Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Budu rád - s objednávkou počkám až po SEW.
Xenomorfus Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Odesláno 19. září 2019 Po dvou dnech noseni se guma tak nejak natvarovala podle ruky, uz o ni ani nevim. Leda pokud bys mel zapesti typ "lovečák", mohla by Ti hodinky trochu zvedat. Ale za mne dobry. Jak to bude s vydrzi, ukaze az cas.
Markynin Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Odesláno 23. října 2019 Pánové pouštím bílé, neměl. by někdo zajem?
martar Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2021 (upraveno) Jaro je tady Upraveno 20. dubna 2021 uživatelem martar Koukám, že je večer budu muset trochu vyčistit. Holt pracovní hodinky... voda, písek, bahno, kal, řasa...
martar Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Odesláno 13. června 2021 Se poseru. Před půl hodinou mi spadly v jednom z labských slepých ramen z ruky (buď odešla stežejka nebo guma, když jsem se snažil něco vydolovat zpod ponořených větví), už jsem prohledal snad celý dno a nic... ale je tu silná vrstva bahna a mírně zakaleno, takže se hledá blbě. Ještě to nevzdávám...
AndyAaron Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Odesláno 13. června 2021 Tvl nevzdavej! To by byla skoda.Drzim pesti!
martar Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Odesláno 13. června 2021 Nenašel. Xakru! Tyhle jsem si chtěl nechat do smrti smrťoucí. Odpoledne dám druhej pokus... vezmu podběrák s pevným hlinikovým rámem a proberu dno. To by mě nenapadlo, že budu devastovat biotop... ale ono stačí nějakejch 9 metrů čtverečních, tak snad ten hřích nebude tak velkej.
Pepino777 Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Odesláno 13. června 2021 (upraveno) Snad je najdeš, podběrák by mohl zabrat.... A já snad začnu nosit nato strapy, to už je několikátý případ co tu čtu, že někomu selhala stěžejka.... EDIT: Dají se tyhle hodinky ještě někde rozumě koupit? Nic moc nenacházím. Upraveno 13. června 2021 uživatelem Pepino777
martar Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Odesláno 13. června 2021 (upraveno) Ta-dá! Úplně odrezla stěžejka. Silný kvalitní Seiko stěžejky jsem (máznutý silikonovým olejem) do gumy původně sice narval, ale nelíbila se mi tenze, kterou v gumě v okolí dutinek vyvolaly. Tak jsem tam dal obyč noname tenký stěžejky s tím, že jsou namáhaný jen na střih a že není čeho se bát. No, nebyl to dobrý nápad, vzhledem k tomu, že jsou hodinky denně ve vodě. Takže poučení - QSM /Na kvalitních stěžejkách záleží/ Zároveň teda při představě, že by se mi to stalo nad hlubinou začínám uvažovat, jak moc je moudrý pořizovat divery za 100 - 250k... Díky kluci za podporu Upraveno 13. června 2021 uživatelem martar
Pepino777 Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Odesláno 13. června 2021 Gratulace chlape!! Jsou to fakt super hodinky a jsem rád, že je tu budu vídat dál.
AndyAaron Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Odesláno 13. června 2021 Konec dobry, vsechno dobre! Gratulace k ulovku
martar Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Odesláno 13. června 2021 (upraveno) Po tomhle je teda mám ještě radši, zažili jsme toho spolu už hodně, ale takhle jsem se o ně ještě nebál. Přitom hodinky relativně za pár šlupek. Edit: jsem si dopoledne vzpomněl na jednoho místního člena, kterej takhle před lety přišel o potápky v rakouským jezeře a po marnejch pokusech je najít dal na Chronomag mapku i přesnej popis místa, kdyby to chtěl někdo zkusit. Už jsem se psychicky připravoval na to samý Ufff! Upraveno 13. června 2021 uživatelem martar
AndyAaron Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Odesláno 13. června 2021 O prachy nejde. Je to o tech zazitcich, jak rikas.
Spongebob Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Odesláno 14. června 2021 tak to velká gratulace! Kamarád takhle před mýma očima pohřbil v rybníku taky hodiny.. "naštěstí jen" Viktorinox Swisarmy. Byly v černým PVD.. to je odepsalo k záhubě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se