Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nekde jsem zaznamenal famu o tom, ze by Seiko melo zacit znovu SARB017 prodavat, tentokrat oficialne v Evrope. Nevite o tom nekdo? Google nic neprozradil.

Odesláno

Nekde jsem zaznamenal famu o tom, ze by Seiko melo zacit znovu SARB017 prodavat, tentokrat oficialne v Evrope. Nevite o tom nekdo? Google nic neprozradil.

• po 4 týdnech...
Odesláno
  V 10. 4. 2018 v 14:06, David Tichy napsal:

Alpinisty sem o vikedndu vzal na Malou Fatru. Zvladly na vybornou.

Pěkná fotka. Jak perlon snášel sníh?

Odesláno

Fotka je jen momentka ale dik.

Perlon to snesl dobre. Protoze jsem vul a origo naramek je uz prakticky nesehnatelnej me ted nic jinyho nezbyde nez na takovy extra mokry akce prezout z konika na perlon.

Odesláno
  V 10. 4. 2018 v 19:42, David Tichy napsal:

Tak ty sou ty ceny.. to abych snad radsi koupil druhy alpinisty v inzerci s naramkem a prodal bez...:-D

V jedné skupině na FB jsem sehnal úplně Strapcode Oyster přímo pro SARB017 (u výrobce dlouhodobě vyprodaný) za 85 EUR. Vypadá dobře, uvidím, až přijde...

Odesláno
  V 14. 4. 2018 v 11:35, Khefeer napsal:

Paradni remen, odkud je?

na ebay to býva pod značkou ZLIMSN, 20mm light brown leather watch strap, alebo tak nejak

je to čína, ale pomer kvalita/cena za mňa výborný

• po 4 týdnech...
Odesláno
  V 24. 1. 2018 v 9:25, Piplík napsal:

Alpinist na novém StrapCode Jubileé tahu vypadá báječně. Kombinace leštěných a broušených ploch, perfektně padnoucí koncovky a možnost zkrácení tahu díky šroubovacím osičkám je super. Trochu tužší "zámek" spony se snad časem ochodí. Za mě spokojenost. Alpinisti se tím posunuly ....

První ne moc kvalitní fotky )-:

Ahoj... Sakryš :-D , mně došlo z Amazonu něco krapet jinýho.., sic s extenzí tedy, ale bez "aplikace",  která by seděla na kulaté pouzdro hodinek... :-(((  nesedí to na Alpinisty... 

post-20787-0-05207200-1526418918_thumb.jpg

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...