strong Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 zeby dalsie nove modely na obzore, prave teraz ked som kupil ? zdroj: https://old.reddit.com/r/Seiko/comments/fe19pq/2020_seiko_alpinists/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 (upraveno) Lumi citatelne celu noc, ale to uz u Seiko asi byva zvykom Upraveno 26. května 2020 uživatelem strong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Zeleny me nikdy nebraly, ale tyhle jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Vývoj Alpinistů, bez modelů 2020: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 V 4. 6. 2020 v 20:41, Ondra napsal: Zeleny me nikdy nebraly, ale tyhle jsou super Zrovna tyto jsem objednával v Helveti cca Týden zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Ahoj, pánové, tak jsem se také stal majitelem Seiko Alpinist a musím říct, že jsou super. Hrozně rád bych k nim pořídil kovový tah a potřeboval bych trochu pomoc :-). Narazil jsem na Watchgecko, UncleSeiko i Strapcode. Máte někdo zkušenosti se všemi? Případně, jaký z nich byste doporučili? Moc díky a ať to tiká! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 před 37 minutami, Martin.D napsal: Ahoj, pánové, tak jsem se také stal majitelem Seiko Alpinist a musím říct, že jsou super. Hrozně rád bych k nim pořídil kovový tah a potřeboval bych trochu pomoc :-). Narazil jsem na Watchgecko, UncleSeiko i Strapcode. Máte někdo zkušenosti se všemi? Případně, jaký z nich byste doporučili? Moc díky a ať to tiká! Měl jsem na alpinistech strapcode a paráda, seděl mi lépe (i vypadal lépe) než originál. Od watchgecko jsem měl jeden tah - reklamace, pár řemenů - kvalita nic moc. Uncle seiko nedokážu posoudit. Suma sumárum, vezmi strapcode, nebudeš litovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Věděl by někdo, za na SARB017 pasuje tah z SARB033? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 před 42 minutami, Liqid napsal: Věděl by někdo, za na SARB017 pasuje tah z SARB033? mám SARB035 i SARB017 a co si vzpomínám, tak nepasuje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 po delší době opět Seiko a rovnou návrat k těmto skvělým žabkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingelri Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Tak prý Alpinistů není nikdy dost. Ty SPB201 se už dají i předobjednat. https://www.hodinky-koscom.cz/seiko-prospex-land-alpinist-mountain-sunset-european-limited-edition-spb201j1-k0053569 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 před 15 minutami, Ingelri napsal: Tak prý Alpinistů není nikdy dost. Ty SPB201 se už dají i předobjednat. https://www.hodinky-koscom.cz/seiko-prospex-land-alpinist-mountain-sunset-european-limited-edition-spb201j1-k0053569 JJ,už se o tom někde psalo.Tuším na Seiko- novinky. Lze objednat i na: https://www.helveti.cz/seiko-alpinist-spb201j1-limited-edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Ještě před dvěma lety jsem to složitě dovážel z Japanu, dph, sraní, celnice,... druhý pak přes USA, strašná doba, akce s místním členem, jeho firmou a bydlištěm 200km ode mě. Teď přes to není kam plivnout, možná trochu škoda. :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 uz chybi jen vinova barva ciferniku asi se mi to prestava libit. cena taky nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 před 12 hodinami, 969 napsal: Ještě před dvěma lety jsem to složitě dovážel z Japanu, dph, sraní, celnice,... druhý pak přes USA, strašná doba, akce s místním členem, jeho firmou a bydlištěm 200km ode mě. Teď přes to není kam plivnout, možná trochu škoda. :-/ Stejně jako kdysi sarb033 a nebo některé jiné jdm kousky. Taky to chápu trochu s nostalgií:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Tak pokud nepůjde dolů kvalita, tak proč ne. Jen chápu, že když si člověk uvědomí kolik ho to stálo námahy je tenkrát sehnat a dneska by to udělal pár klikama na Helveti nebo Chronoshopu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Bylo moc fajn to shánění. Moje první mi přišly z Japonska Ty nové nejsou špatné, ale raději jsem se vrátil opět k Sarb017. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Teda ja som zachytil až koniec éry keď boli sarby len z Japonska ale malo to svoje čaro. Na chronomagu som dostal kontakt na Higuchiho, vymenil si s ním pár emailov a poslal peniaze paypalom za 033ky a čakal. Potom cca za 3 týždne sa ozvala pošta z colným vybavením a ja som prvý krát vyclieval a potom všetkým vysvetľoval že kurna tie hodinky sú JDM :-)edit mám aj sarb017 ale na tie som číhal v inzercii, na ďalšiu peripetiu s colnicou som nemal chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Já jsem po sarb017 jednu dobu taky koukal, ale nakonec jsem se k nim nikdy nerozhoupal a teď jak se člověk hodinkově vyvíjí myslím, že by to nemělo smysl. Jó, ale když jsem nedávno zakopnul o limitku Mountain Glacier, tak to ve mně hrklo. Ale pak jsem všiml prakticky jejich nedostupnosti a říkal jsem si, "no ještě že tak" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se