zbuddy Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Tak jsem anketu o cifr odstranil - stejně je to ukončené a je to remíza, jak zde všichni vědí.Dávám hlas hlodavci - bude mi ctí mu kroutit krkem.Mně hlasovat nejde (W10,Chrome), vidím tam 2 hlasy pro korunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Taky mi to nejde - vyzvalo mě to k odstranění hlasu pro ciferník a potom stejně zkolabovalo.Nicméně po zralé úvaze bych volil zajíce č. 11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Aby se mi zobrazila možnost hlasovat o korunce, musel jsem odstranit svůj hlas, ale stejně se mi odhlasovat nepodařilo Jsem pro zajíce - laserová kontura jeho hlavy (jeden z posledních - poslední? - grafických návrhů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Taky mi to nejde - vyzvalo mě to k odstranění hlasu pro ciferník a potom stejně zkolabovalo.Nicméně po zralé úvaze bych volil zajíce č. 11.Uplne to same. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Zajíc je jasnej, hodí se i tématicky a je fajn, že takhle doplní vlka a navíc jako bonus, ještě ta možnost s ním motat. Líbí se mi varianta 11 s tím jeho supr vystrašeným výrazem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Ještě se teda nevyjádřili všichni, ale zatím všichni, kteří se vyjádřili jsou pro zajíca. Hotové, vyřízené. Borci, nastartujte laser.Co dál? Luneta? Já su pro pochromovanou mosaz s tečkama, mám na mysli tuhle. Ideálně se doplňuje s pouzdrem 710, o kterém, jak doufám, není pochyb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Uplne to same.Stejne jsem na tom i ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Korunka: zajíc číslo 11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 uz jsem pro nej hlasoval, tak jen pro poradek: zajic, c.11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corwin Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Také zajíc č. 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Ještě se teda nevyjádřili všichni, ale zatím všichni, kteří se vyjádřili jsou pro zajíca. Hotové, vyřízené. Borci, nastartujte laser.Co dál? Luneta? Já su pro pochromovanou mosaz s tečkama, mám na mysli tuhle. Ideálně se doplňuje s pouzdrem 710, o kterém, jak doufám, není pochyb. Lunetu jedině ocelovou od Meranoma, jak se k limitce sluší a patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Samozřejmě. Jenom jsem tě dráždil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 se shodnem-zajac č.11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Korunka: zajíc číslo 11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Mně hlasovat nejde (W10,Chrome), vidím tam 2 hlasy pro korunku. Nevím, já jsem v tomhle lama.Tak tam zůstaly viset nějak hlasy z ciferníku. Tak si každý musí odstranit hlas z ciferníku a potom hlasovat pro korunku. Ty hlasy sice nejsou vidět, ale nějak tam zůstaly viset a musí si jej každý odstranit, aby byl nový hlas přijat. Nebo jestli to někdo umíte, tak to opravte prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Hlas jsem odstranil, ale stejně to pak spadne. Je to prostě nějaký rozbitý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Hlas z hlasování o ciferníku odstraněn. Po hlasování o korunce, vyskočí chybová hláška, že musím hlasovat ve všech otázkách ankety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Rád bych na korunku taky zajíce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Jestli to teď nebude fungovat, tak už nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Mě to už funguje. Dal sem hlas zajíci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se