JR_2010 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Tady je správný, proto Ti taky zřejmě nesedli například u mě čísla...Aha, tak pajdon, nojo, no, jak to má jeden uhlídat Prosím tedy ostatní o kontrolu číselného seznamu, ať tam není nějaká chyba a hlavně ať vám potom nedorazí jiný numero na hodinkách!
Robero79 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 jinak info ode me k rozesilani postou, jeste jsem dnes upgradoval baleni, aby dopis nesel prelomit, desky knihy jsou totiz mekke, tak snad den zpozdeni bude vynahrazen tim, ze knizky dorazi naprosto v poradku.Robert
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Panove, jeste budu otravovat s knihama. Nasledujici clenove necht se mi ozvou na email tsunami-zavinac-email-tecka-cezet.@Lamiczka - je potreba doresit platba.@palozv - to stejne, musime doresit platbu.@ricchie - potreba vyresit predani. poslal jsi castku i za postu, ale neposlal jsi nikam adresu.@vikinho - vyzvednuti knih pro brnaky.
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 (upraveno) Aha, tak pajdon, nojo, no, jak to má jeden uhlídat Prosím tedy ostatní o kontrolu číselného seznamu, ať tam není nějaká chyba a hlavně ať vám potom nedorazí jiný numero na hodinkách!Se neomlouvej a navíc to podělal stejně Saida To je nevýhoda toho, jak se vše řeší v jednom vláknu.. EDIT: A o tom mluvím, Andy tady fláká jeden příspěvek za druhým, místo aby normálně použil SZ a pak zapadne původní seznam Upraveno 3. dubna 2018 uživatelem vojta1
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 @Vojta1 - To vis, honim prispevky, at pak ty amfibky muzu mrsknout hned do prodeje
PavelK Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Pro knížku si přijdu do Arkád ve čtvrtek. Díky.
Tikal Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Jo Andy, ve čtvrtek budu vyzvedávat knížku i pro Little_W, aby si to měl s sebou.
JR_2010 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 No vidíš, ještě, že jsi mi to připoměl , já beru knížku pro Kuncáka, tak Andy prosím pro mě s sebou dva kusy. Díky
j.e.n.i.k.82 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Zásadní otázka - jak tě na Pankráci poznám? :-DBudeš mít rozložený stánek?
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Na te fotce, co sem postoval Robero79 v reportazi jsem ten chlapik uplne vlevo nahore Dnes mam na sobe bilou kosili, modro-sede sako a tmave kalhoty. Pravdepodobne budu mit na stole rozlozene obalky s knihama. Jeste muzu polozit na stul ingy
Honza.manta Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Tak se mi to nějak časově vymklo. Budu rád, když tam budu v sedm. Omlouvám se.
Honza.manta Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Já tu jsem taky od sedmi. Kde tě najdu?
j.e.n.i.k.82 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Andy, díky za předání a všem za pokec.. :-)
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Predal jsem prvnich pet knih a je to krasnej pocit Diky, ze jste se mnou pockali celou hodku a taky dik za pokec.
Honza.manta Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Tak se zadařilo. Takže velký dík Andymu za dodání a všem zúčastněným za bezva pokec.
JR_2010 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 (upraveno) Andy taky moc děkuji za Tvoji ochotu ohledně té knížky a jsem rád, že to byl navíc důvod k setkání, nejen s Tebou, ale i Honzou a Honzou K ostatním ještě dvě technické poznámky: 1) pan Rusakov měl včera narozeniny (95), trošku jsme tady na něj zapoměli, tak si dejte na jeho památku skleničku aspoň teď. 2) věřím, že takových případů bude minimum, ale poprosím, aby Ti, kdo by se z nějakého důvodu rozhodli postoupit své místo někomu jinému, respektovali pořadník náhradníků a neměnili si místa s někým mimo seznam, chápu, že v tom máte již nějaký ten peníz, ale to vám samozřejmě nástupce uhradí a obejít náhradníky není právě fér, byť byste postoupili svoje místo někomu, kdo je již v seznamu. Alternativou je samozřejmě dojet to do konce a potom si s tím už dělejte co chcete, ale garantuju vám, že nebudete mít sílu to pak prodat Upraveno 3. dubna 2018 uživatelem JR_2010
Robero79 Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 tak vsechny knihy s dodanim v CR Ceskou postou jsou podany, kdo by chtel poslat podaci listek, prosim napiste mi na email robero.ch zavinac hotmail.com na zasilkovnu na Slovensko jdu v poledne, prosim Tomase EDYMI, aby mi napsal na email, mam lehci zadrhel s tou zasilkovnou, musi tam min dobirka 3?, tak se musime vyrovnat...
Dizzy Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Chtel jsem se zeptat jak to bude s predanim v Brne, nekde jsme zahledl neco o dpoednich hodinach v patek 6.4, ale mozna jsem to spatne pochopil.Diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se