little_w Odesláno 31. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2018 (upraveno) Jo jo, pekne jsme ji poprosili, a pani Irina nam vyhovela. Edit: Robert byl rychlejsi Upraveno 31. března 2018 uživatelem little_w
farkyostrava Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 (upraveno) panove diky moc to je fakt parada co jste zpunktovali ! Upraveno 31. března 2018 uživatelem farkyostrava
Potvor Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Ale samozrejme se nejak prizpusobim a kazdopadne diky moc ??
saida Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 1 little_w2 little_w3 Kristian.nov 4 Z.Paul 5 Tikal 6 JR_2010 7 kuncák7 8 Ricous9 PavelK 10 vanuska 11 juraj11 12 Straspol 13 Honza.manta 14 Guzmic15 PavelSch16 TOMASS 17 corwin 18 Marcus 19 AndyAaron20 Xprcz01 21 Hardslimer 22 farkyostrava 23 Tittus 24 Don2008 25 Miroslavek 26 Honza.manta 27 EDYMI28 Libor_OV 29 vikinho30 Dokusan 31 speedwalker 32 Dizzy33 petr_cha 34 TCF 35 sashator 36 mysiak 37 Michal_R 38 bajos 39 Honza.manta40 uff 41 Ricchie 42 Michal_R 43 Saida 44 Tittus 45 Jorge 46 PaloZV 47 daur 48 Mareka01 49 kudrnac 50 Saida 51 Habadej 52 Bezous 53 mlsoun154 neumann55 Thor 56 lukas.7857 lampros 58 Dzos59 kadakii60 bobi 61 Honza.manta 62 Trojan63 zbuddy 64 stankoff 65 Shane00166 Vlasta66 67 Bembeg 68 CHerokee 69 sect 70 tombed 71 Fandy72 Pikec 73 Pikec 74 Mari 75 little_w76 Neus 77 nickolas 78 Daur 79 Robero79 80 gooseman 81 Radik 82 j.e.n.i.k.82 83 Sibir84 Andrew85 sect 86 Rodkopf87 aljoša 88 rudina 89 Potvor 90 Vaenefic 91 Jirka19 92 Vojta193 Honza.manta 94 ladmat95 Xenomorfus96 Tikal 97 Tikal 98 wizard-ov 99 Rudykopalsson 100 Robero79 náhradníci: 1. Vojta1 - kolega má taky zájem2. ricous - mám dvě děti3. little_w4. Lamiczka5. JR_20106 .saida
saida Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 (upraveno) Omlouvám se ,že jsem to tu zvojtil. Upraveno 1. dubna 2018 uživatelem saida
Tittus Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Já v úterý ještě nejsem v Praze, ale jinak potom Chodov kdykoli, nebo si dojedu klidně k Arkádám.
Tikal Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Díky za reportáž a za mě třeba ten Čerňák
JR_2010 Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 PROSÍM ČTĚTE POZORNĚ! Vážení přátelé,dostáváme se pomalu, ale jistě do různých fází výroby hodinek a jejich součástí, které si budou vyžadovat různé investice a vzhledem k počtu vyráběných kusů bude tedy, celkem logicky, nutná jistá investiční podpora ze strany nás všech (běžně nazývána zálohou), tak, aby členové realizačního týmu nemuseli například prodávat auta, nebo utrhávat dětem od úst. Detaily spojené s výběrem peněz se na fóru, pravděpodobně opět v samostatném vlákně, objeví co nevidět, tak buďte prosím ostražití a sledujte co se děje okolo. Protože ale ze svých peněženek, s laskavostí vám vlastní, vytáhnete nějakou tu stokorunu (v součtu to bude už na slušnou ojetinu nebo na pěknej mejdan) a za ní také budete určitě chtít ve finále něco dostat, řešili jsme (bohužel) i situaci, kdy by z nějakého důvodu nebylo možné vás tady zkontaktovat (zatím tedy nejdou jen SZ, ale jeden nikdy neví). Proto jsme usoudili, že bude jistější zajistit nějakou alternativní databázi, respektive komunikační zdroj (kanál se tomu také říká v odborných kruzích), kde budou na každého z nás dostupné kontaktní údaje, které konec konců budeme stejně jednoho krásného dne (a ne už moc vzdáleného) potřebovat, tak proč je z vás nevymámit hned. Za tím účelem byla proto založena databáze účastníků limitované edice zcela mimo fórum, do které své údaje vložíte vyplněním jednoduchého a zcela blbuvzdorného formuláře, který naleznete po kliknutí na aktivní odkaz KONTAKTNÍ FORMULÁŘ, umístěný níže pod tímto textem. Věřím, že zcela chápete důvody těchto kroků a své údaje vyplníte co možná nejdříve tak, aby bylo možno se, v případě potřeby, s každým z vás jednotlivě spojit. Děkuji za pozornost a těším se s vámi na výsledek našeho společného snažení. Odkaz: KONTAKTNÍ FORMULÁŘ
bobi Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 O.K.Nechci sýčkovat,ale už jsem si taky říkal,co bude kdyby ... , hmm - jeden nikdy neví
petr_cha Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 (upraveno) ahoj, přiznám se, že jsem chvíli nesledoval zápletku s knihou, ale asi to dobře dopadlo... takže asi je čas rovnou postoupit k dalšímu kroku :-) .. kontaktoval mě little_w s tím, že se blíží některé dílčí platby v rámci naší limitky, nechci moc prozrazovat, co všechno Honza chystá, to je kdyžtak jeho parketa, ale tímto dávám na vědomí, že jsem založil opět separátní vlákno na aktuální platbu USD zálohy ! rekapituluji, co se zatím odehrálo:- máme za sebou platbu 25 EUR za autorská práva- někteří si odskočili pro knihu- nyní jsme se po interní diskusi rozhodli pro výběr zálohy ve výši 80 USD- v budoucnu nás čeká doplatek cca 100-150 USD.. schválně píši větší rozptyl, finální cena není ještě zafixována, ani výsledná podoba celého setu... :-) Nechtěli jsme nyní vybírat ještě plnou cenu, z důvodu toho rozptylu finální ceny. Dále Vás ještě budou kluci informovat... měli bychom dát do kupy svoje kontaktní údaje, a to vzhledem k trochu nepřehledné situaci s chronomagem a především s nefunkčními SZ... stejně budou potřeba adresy pro finální rozesílání.. kluci na to mají hezký online formulář, vypadá to blbuvzdorně, takže pak toho prosím využijte! Kontakt na mne je uveden i ve vlastním vlákně k USD platbě.. takže nyní 80 USD !http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/116640-vostok-nu-pagadi-z%C3%A1loha-usd/ edit: a koukám než jsem to dosmolil, tak JR už napsal, to je dobře.... ale já mám zas hezčí čas zveřejnění :-) Upraveno 2. dubna 2018 uživatelem petr_cha
saida Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Pánové znovu díky. A ještě přidám dětinský dotaz. Máte představu aspoň kvartálně-kdy už.
kuncák7 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Tez diky. Zda je formular blbuvzdornej, to zjistite pouze v pripade, ze me kontaktni udaje mate (vyplnil jsem a snad odeslal) :-)).Diky za praci co s tim mate (a s mamlasama jako jsem ja).
JR_2010 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Tak tedy upřímně, "trochu blbuvzdornej", zapoměl jsi vyplnit město a PSČ, ale jinak jsi to napoprvé dal skoro skvěle
TOMASS Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Ja pracuju taky na Pankraci. Andy muzem se pak pls domvluvit indiv. Ze bych se pro knihu stavil? Dnes tak pozde se mi vubec nehodi. Diky moc. Roberte, dik za reportaz a fotky. Skoro jako kdybych tam byl Panove, ohledne predani v Praze, puvodne predbezne navrzena streda se mi komplikuje. Nabizim utery od 19 do 20h v Arkadach na Pankraci.Dalsi nahradni termin by mohl byt ctvrtek bud Chodov nebo treba Zlicin nebo Cerny Most, dle zajmu. Cas cca 18:30 - 20h.Mozna by bylo dobre, kdybyste sem napsali preference, at vas netahnu treba na Chodov, kdyz jste vsichni z Letnan
petr_cha Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Dam to i sem.. Male doplneni.. ti co uz vyplnili formular, tak vedi, ze vase kontakty jsou soukrome, navzajem je nevidite, slouze pouze pořadatelům teto limitky a po jejim skončení budou obřadně spaleny! :-) neni to pro nic jineho..
kuncák7 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Tak tedy upřímně, "trochu blbuvzdornej", zapoměl jsi vyplnit město a PSČ, ale jinak jsi to napoprvé dal skoro skvěle Aha, promin- Praha a psc 14200(jestli to pujde doplnit, prosim)..A vubec mi neva, kdyz se udaje nespali :-))Ted jsem v civilizaci, takze se jdu vrhnout na tu platbu (jeste ze se mantak optal driv, vim " snad" jak na to).
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Panove, at se to tu neztrati, potvrzuju prvni termin predavani knihy pro prazske cleny. Dnes, 3.4.2018 od 19h do 20h v prostorach Arkady Pankrac, budu nahore v prostorach food courtu. Prosim napiste sem aspon nekdo, jestli si pro knihu prijdete, at tam nesedim zbytecne. Pokud zde do 18:30 nikdo nenapise, tak termin predani zrusim. Ja pracuju taky na Pankraci. Andy muzem se pak pls domvluvit indiv. Ze bych se pro knihu stavil? Dnes tak pozde se mi vubec nehodi. Diky moc. Tomass a ostatni. Prosim napiste mi email na tsunami-zavinac-email-tecka-cezet. Individualni predani neni problem, pokud si pro knizku dorazite na Pankrac. Je treba se ale domluvit predem. Po emailu predam i na sebe cislo. Druhy termin predavani bude ctvrtek 5.4.2018 od 18h do 19h, pripadne individualni dohody. Misto predani zvolim alibisticky opet Arkady. Dival jsem se zde na ohlasy, jeden chce Chodov, druhy Zlicin, treti Cerny Most. Jelikoz zadne misto vyznamne neprevlada, zjednodusim situaci sobe. Arkady jsou jak na metru, tak se da v prostorach obchodaku zaparkovat. Diky za pozornost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se