Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

1 little_w

2 little_w

3 Kristian.nov 

4 Z.Paul 

5 Tikal 

6 JR_2010 

7 kuncák7  

8 Ricous

9 PavelK 

10  vanuska 

11 juraj11 

12 Straspol 

13 Honza.manta 

14 Guzmic

15 PavelSch

16 TOMASS 

17 corwin 

18 Marcus 

19 AndyAaron

20 Xprcz01 

21 Hardslimer 

22 farkyostrava 

23 Tittus 

24 Don2008 

25 Miroslavek 

26 Honza.manta 

27 EDYMI

28 Libor_OV 

29 vikinho

30 Dokusan 

31 speedwalker 

32 Dizzy

33 petr_cha 

34 TCF 

35 sashator 

36 mysiak 

37 Michal_R 

38 bajos 

39 Honza.manta

40 uff 

41 Ricchie 

42 Michal_R 

43 Saida 

44 Tittus 

45 Jorge 

46 PaloZV 

47 daur 

48 Mareka01 

49 kudrnac 

50 Saida 

51 Habadej 

52 Bezous 

53 mlsoun1

54 neumann

55 Thor 

56 lukas.78

57 lampros 

58 Dzos

59 kadakii

60 bobi 

61 Honza.manta 

62 Trojan

63 zbuddy 

64 stankoff 

65 Shane001

66 Vlasta66 

67 Bembeg 

68 CHerokee 

69 sect 

70 tombed 

71 Fandy

72 Pikec 

73 Pikec 

74 Mari 

75 little_w

76 Neus 

77 nickolas 

78 Daur 

79 Robero79 

80 gooseman 

81 Radik 

82 j.e.n.i.k.82 

83 Sibir

84 Andrew

85 sect 

86 Rodkopf

87 aljoša 

88 rudina 

89 Potvor 

90 Vaenefic 

91 Jirka19 

92  Vojta1

93 Honza.manta 

94 ladmat

95  Xenomorfus

96 Tikal 

97 Tikal 

98 wizard-ov 

99 Rudykopalsson 

100 Robero79

náhradníci:

1. Vojta1 - kolega má taky zájem

2. ricous - mám dvě děti

3. little_w

4. Lamiczka

5. JR_2010

6 .saida

Odesláno

PROSÍM ČTĚTE POZORNĚ!

Vážení přátelé,

dostáváme se pomalu, ale jistě do různých fází výroby hodinek a jejich součástí, které si budou vyžadovat různé investice a vzhledem k počtu vyráběných kusů bude tedy, celkem logicky, nutná jistá investiční podpora ze strany nás všech (běžně nazývána zálohou), tak, aby členové realizačního týmu nemuseli například prodávat auta, nebo utrhávat dětem od úst. Detaily spojené s výběrem peněz se na fóru, pravděpodobně opět v samostatném vlákně, objeví co nevidět, tak buďte prosím ostražití a sledujte co se děje okolo.

Protože ale ze svých peněženek, s laskavostí vám vlastní, vytáhnete nějakou tu stokorunu (v součtu to bude už na slušnou ojetinu nebo na pěknej mejdan) a za ní také budete určitě chtít ve finále něco dostat, řešili jsme (bohužel) i situaci, kdy by z nějakého důvodu nebylo možné vás tady zkontaktovat (zatím tedy nejdou jen SZ, ale jeden nikdy neví). Proto jsme usoudili, že bude jistější zajistit nějakou alternativní databázi, respektive komunikační zdroj (kanál se tomu také říká v odborných kruzích), kde budou na každého z nás dostupné kontaktní údaje, které konec konců budeme stejně jednoho krásného dne (a ne už moc vzdáleného) potřebovat, tak proč je z vás nevymámit hned. Za tím účelem byla proto založena databáze účastníků limitované edice zcela mimo fórum, do které své údaje vložíte vyplněním jednoduchého a zcela blbuvzdorného formuláře, který naleznete po kliknutí na aktivní odkaz KONTAKTNÍ FORMULÁŘ, umístěný níže pod tímto textem. Věřím, že zcela chápete důvody těchto kroků a své údaje vyplníte co možná nejdříve tak, aby bylo možno se, v případě potřeby, s každým z vás jednotlivě spojit.

Děkuji za pozornost a těším se s vámi na výsledek našeho společného snažení.

Odkaz:       KONTAKTNÍ FORMULÁŘ

Odesláno (upraveno)

ahoj,

přiznám se, že jsem chvíli nesledoval zápletku s knihou, ale asi to dobře dopadlo... takže asi je čas rovnou postoupit k dalšímu kroku :-) .. kontaktoval mě little_w s tím, že se blíží některé dílčí platby v rámci naší limitky, nechci moc prozrazovat, co všechno Honza chystá, to je kdyžtak jeho parketa, ale tímto dávám na vědomí, že jsem založil opět separátní vlákno na aktuální platbu USD zálohy ! 

rekapituluji, co se zatím odehrálo:

- máme za sebou platbu 25 EUR za autorská práva

- někteří si odskočili pro knihu

- nyní jsme se po interní diskusi rozhodli pro výběr zálohy ve výši 80 USD

- v budoucnu nás čeká doplatek cca 100-150 USD.. schválně píši větší rozptyl, finální cena není ještě zafixována, ani výsledná podoba celého setu... :-)

Nechtěli jsme nyní vybírat ještě plnou cenu, z důvodu toho rozptylu finální ceny.

Dále Vás ještě budou kluci informovat...  měli bychom dát do kupy svoje kontaktní údaje, a to vzhledem k trochu nepřehledné situaci s chronomagem a především s nefunkčními SZ... stejně budou potřeba adresy pro finální rozesílání.. kluci na to mají hezký online formulář, vypadá to blbuvzdorně, takže pak toho prosím využijte! Kontakt na mne je uveden i ve vlastním vlákně k USD platbě..

takže nyní 80 USD !

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/116640-vostok-nu-pagadi-z%C3%A1loha-usd/

edit: a koukám než jsem to dosmolil, tak JR už napsal, to je dobře.... ale já mám zas hezčí čas zveřejnění :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Tez diky. Zda je formular blbuvzdornej, to zjistite pouze v pripade, ze me kontaktni udaje mate (vyplnil jsem a snad odeslal) :-)).

Diky za praci co s tim mate (a s mamlasama jako jsem ja).

Odesláno

Tak tedy upřímně, "trochu blbuvzdornej", zapoměl jsi vyplnit město a PSČ, ale jinak jsi to napoprvé dal skoro skvěle :clap:

Odesláno

Ja pracuju taky na Pankraci. Andy muzem se pak pls domvluvit indiv. Ze bych se pro knihu stavil? Dnes tak pozde se mi vubec nehodi. Diky moc.

Roberte, dik za reportaz a fotky. Skoro jako kdybych tam byl ;)

Panove, ohledne predani v Praze, puvodne predbezne navrzena streda se mi komplikuje. Nabizim utery od 19 do 20h v Arkadach na Pankraci.

Dalsi nahradni termin by mohl byt ctvrtek bud Chodov nebo treba Zlicin nebo Cerny Most, dle zajmu. Cas cca 18:30 - 20h.

Mozna by bylo dobre, kdybyste sem napsali preference, at vas netahnu treba na Chodov, kdyz jste vsichni z Letnan ;)

Odesláno

Dam to i sem..

Male doplneni.. ti co uz vyplnili formular, tak vedi, ze vase kontakty jsou soukrome, navzajem je nevidite, slouze pouze pořadatelům teto limitky a po jejim skončení budou obřadně spaleny! :-) neni to pro nic jineho..

Odesláno

Tak tedy upřímně, "trochu blbuvzdornej", zapoměl jsi vyplnit město a PSČ, ale jinak jsi to napoprvé dal skoro skvěle :clap:

Aha, promin- Praha a psc 14200(jestli to pujde doplnit, prosim)..

A vubec mi neva, kdyz se udaje nespali :-))

Ted jsem v civilizaci, takze se jdu vrhnout na tu platbu (jeste ze se mantak optal driv, vim " snad" jak na to).

Odesláno

Panove, at se to tu neztrati, potvrzuju prvni termin predavani knihy pro prazske cleny. Dnes, 3.4.2018 od 19h do 20h v prostorach Arkady Pankrac, budu nahore v prostorach food courtu. Prosim napiste sem aspon nekdo, jestli si pro knihu prijdete, at tam nesedim zbytecne. Pokud zde do 18:30 nikdo nenapise, tak termin predani zrusim.

Ja pracuju taky na Pankraci. Andy muzem se pak pls domvluvit indiv. Ze bych se pro knihu stavil? Dnes tak pozde se mi vubec nehodi. Diky moc.

Tomass a ostatni. Prosim napiste mi email na tsunami-zavinac-email-tecka-cezet. Individualni predani neni problem, pokud si pro knizku dorazite na Pankrac. Je treba se ale domluvit predem. Po emailu predam i na sebe cislo.

Druhy termin predavani bude ctvrtek 5.4.2018 od 18h do 19h, pripadne individualni dohody. Misto predani zvolim alibisticky opet Arkady. Dival jsem se zde na ohlasy, jeden chce Chodov, druhy Zlicin, treti Cerny Most. Jelikoz zadne misto vyznamne neprevlada, zjednodusim situaci sobe. Arkady jsou jak na metru, tak se da v prostorach obchodaku zaparkovat.

Diky za pozornost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...