Xenomorfus Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Bombaaaa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Parada, jen nejak poladim predani mimo hlavni vlnu (fakt nemuzu, coz me vzhledem k obsazeni srazu hodne mrzi). Ale do Vanoc je budu mit tez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corwin Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Super zpráva, díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Parada, jen nejak poladim predani mimo hlavni vlnu (fakt nemuzu, coz me vzhledem k obsazeni srazu hodne mrzi). Ale do Vanoc je budu mit tez. Můj případ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Nebojte se, hned po srazu vás začnu jednotlivě kontaktovat a co nejdříve se budu snažit dostat hodinky k vám. V Praze a okolí bych to nejraději zvládl hned v příštím týdnu, taky se toho chci zbavit, protože všech 100 kusů denně vláčím s sebou kam se hnu, nechci to nechávat doma a do trezoru to taky dát nemůžu, protože s tím každý den mám nějakou práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fandy Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Paradni zprava Na sraz buhuzel opravdu nemůžu, ale hodinky po Praze vyzvednu kdykoliv a kdekoliv Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Ja primo po srazu pojedu do Plzne, takze muzu hodinky odklonit tam, pokud je nekterej z vlku plzenak. Na Moravu jedu az druhy vikend v prosinci, takze pak bud nejaky jiny kuryr, nebo musi Morava vydrzet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Parada, jen nejak poladim predani mimo hlavni vlnu (fakt nemuzu, coz me vzhledem k obsazeni srazu hodne mrzi). Ale do Vanoc je budu mit tez. Klidně ti je vyzvednu a hodím ti je po neděli do práce, není problém... Stačí říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Jestli tedy mohu poprosit - Jaro, vem prosim c.7 na sraz, jedna dobra duse :-), mi je vyzvedne ( Tittusi diky moc ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Vánoce jsou tady, vánoce jsou tady, vlka si vychutnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Pánové je mi líto ,ale nedostavím se . Tímto se zároveň táži .zda tam nebude nějaký vstřícný východočech kterého bych zneužil k přiblížení.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Jestli tedy mohu poprosit - Jaro, vem prosim c.7 na sraz, jedna dobra duse :-), mi je vyzvedne ( Tittusi diky moc ). Vůbec nemáš za co. Stejně mívám cestu kolem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Vůbec nemáš za co. Stejně mívám cestu kolem.Diky, napisu to jeste do srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 @saida Priblizeni kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 @saida Priblizeni kam?Jsem z Pece. Ale Hradec by byl fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Jéjej Andy kdyby jsi přes ten Hradec opravdu nakonec někdy jel,tak já bych se zase přifařil .Koneckonců opět by jsi "tovar" mohl vyhodit na tom samém místě jako minule ,a to kdykoliv (v libovolnou dobu - čas). .(případně si písnem přes SZ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 @bobi - to bych mohl, ale mrzi me, ze me nechces videt a stale se mi vyhybas. Misto, abychom sli na pivo, tak jen nechavam veci na vratnici Chlapci, pokud vydrzite, muzu pro Hradecaky hodinky vyzvednout. Problem je, ze pres Hradec ted dlouho naplanovanou cestu nemam. Spis az nekdy v lednu. Takze pokud existuje rychlejsi reseni, necekejte na me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Minule jsem byl přeci mimo HK .Píšeš stále,vždyť to bylo jenom jednou ,kecko .Andy,nejde o žádné vyhýbání,spíš mám na mysli tu "časovou flexibiltu".V podstatě nejsi vázaný na čas a je úplně jedno jestli je poledne nebo půlnoc .Mně osobně leden neva,ale pokud by je nějaký dobrák přivezl náhodou dříve,tak se bránit samozřejmě nebudu.Beru to tak,že mám(e) vlastně ještě nějaké 2 dny na rozmyšlenou,že ?Andy,jinak v každém případě díky za ochotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Pánové,jen poprosím,nasel by se tu někdo kdo bude na předávání a měl by v sobotu,neděli cestu přes Přerov,Olomouc či někde poblíž Přerova a byl mi ochotný přiblížit ten můj kousek? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Vazeni kolegove, vzhledem k blizicimu se srazu (uz pozitri!) bych rad jeste prispel s informacni troskou do mlyna. Hodinky Vostok Amfibia jsou srdcem i telem proste Vostok, a k tomu patri i jev, zvany "rozviklana korunka", ktery muze prvoAmfibistum privodit temer infarkt. Vrele bych Vam vsem doporucoval si jeste pred srazem nebo pred terminem predani hodinek precist clanek, ktery mam v podpisu, "Analyza konstrukcni metodologie". Tady je nahled: Je to jednak nesmirne poucny clanek, ale za druhe se dozvite, jak a proc maji Amfibie korunku takhle resenou, a ze to neni vada, nybrz konstrukcni zamer. Tahle limitka byla pro me, a nejen pro me, naprosto unikatnim dvouletym projektem, a na konci stoji hodne povedene hodinky, myslim si. Byla by ale skoda nevedet a nedocenit i ostatni technicke vychytavky, ktere na Amfibiich jsou. Jsou to po mnoha strankach opravdu jedinecne hodinky, a tenhle strucny vytah by si mel precist asi kazdy, kdo Amfibie vlastni. Clanek jsem prelozil se svolenim puvodniho autora. Muzete si jej klidne stahnout, je k volnemu pouziti. Jak jsem uz rekl, vsem ucastnikum limitky to doporucuji jeste navic z toho duvodu, aby Vam radost z hodinek nezkazilo nejake prekvapeni, na ktere nebudete prekvapeni, jako treba ona "rozviklana korunka". Ja jsem vas varoval Tesim se na vsechny na srazu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se