Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Doporučené příspěvky

Synci je někde fotka toho trika?

A dotaz na Jirku, ten pucovací hadřík mi nedá spát, chtěl bych z něj trenky, kde se to dá sehnat pls?

Budeš si asi myslet, že jsem debil, ale ten motiv jsem si normálně nakreslil v počítači a pak nechal vyrobit ty hadříky, tak fakt nevím, jestli někde existuje látka s tímto vzorem :goof:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tahle v mobilu to není úplně dobře vidět, na tom triku je kus ciferníku limitky? Myslel jsem, že to triko vypadá jinak.

tombed: takže k triku necháme udělat ještě plavky? :-)

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odkaz ke komentáři

Synci je někde fotka toho trika?

A dotaz na Jirku, ten pucovací hadřík mi nedá spát, chtěl bych z něj trenky, kde se to dá sehnat pls?

Ja ti prodam ten kus svyho hadříku, jeste nekoho ukecas a treba to spichnes.. :-)

Uz tomu chybi fakt jen ten seznam na trencle.. i kdyz problém by byl ten, že nikdo nepřizná skutecnou velikost.. samy xl.. :-))

Odkaz ke komentáři

Tak to mne nenapadlo. Popsal jsem peripetie, které jsou s tím spojeny (možná jsem nemusel). Komunita se mnou o ničem nejednala, včetně toho, že by na výstavě chtěla předávat hodinky paní Irině - to je dnes pro mne nová informace.

Dnes nová informace? No tak nevím, asi to tedy přikládám nějaké silné skleróze, protože jsme si o tom spolu psali 25. listopadu, nabízel jsem tlumočení při předávání hodinek, o kterém se tady na fóru mluví už dost dlouho. Napsal jsi mi, že to zvládneš sám.

post-21942-0-54431300-1544485745_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tady se to zvrhava koukam do ruznych smeru :)

triko je barvy Fuchsiova (syta ruzova dejme tomu), zadna fialova :D a vzniklo ve spec lim. edici 2 kusu pro autory jak pise Petr  :)

chcete tu samou fuchsiovou? nebo si udelame inverzni tyrkysovou? bylo by s napisem jen pockej na prsou... (ze bychom udelali podobne co maji kluci, jen bez loga na zadech) 

velikosti viz https://online-textil.cz/pdf-produkty/online-textil-rozmery-tricko-panske-classic-new-132.pdf

PS: kdo chce znat cenu piste SZ, nebudeme obdarovanym rikat cenu darku, ze...

realizaci bych videl na leden?

post-45656-0-66545200-1544514068_thumb.jpg

post-45656-0-60649100-1544514476_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ano, mělo by to být přesně naopak, z toho jsem i já vycházel. Myslím, že její pohled na věc je zkreslen tím, že když nemusela platit nic muzeu v ML, které je financováno městem, potažmo krajem, nemusí platit nic nikde.

Za odvoz obrazů z Marianek nic nechceme a věříme, že i ten zbytek se nám podaří dořešit.

Jinak pro ty, kdož to z nějakých důvodů nezaznamenali, tak otevření výstavy v Praze se plánuje 7. nebo 8. 1. 2019. Ještě bude zde upřesněno.

@Frostie, dnes rano me napadla jedna vec, kterou by chtelo jeste promyslet - pravoslavne Vanoce v Rusku se slavi az 6.-7. 1. , mozna ze jednim z duvodu, proc Irina dela ofuky muze byt tohle. Kdybys me nekam zval na vernisaz 24.-26.12., urcite bych ti to taky odmitl a zustal doma s rodinou...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...