zbuddy Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 K tomu vlkovi bych měl ještě udělat snímek zajíce. Ale někteří kolegové ho nemají rádi. Já ano, je o ruský Bugs Bunny a vlk ruský Vilda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Konečně zase tvůrčí a dobře ujeté oživení vod fóra. Jdu do toho. Vlčí smečka:little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimer - 2xFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalker - 1xmysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1xHonza.manta 3-4x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) Trojane, bedlivě střežit, aby se náhodou s něčím v budoucnu nekšeftovalo, a neřešit přitom autorská práva k předloze :D Pro mne za mne, ať si nakoupí dýnka i kšeftaři, pokud nám to zlevní výrobu... jinak teda za mě malůvka na cifru nee, je to hrozný. Nelíbí se mi to ani na space mission limitkách Moonů.. snesitelné je to snad jen na vojenských hodinkách. A co ta růžová košile s šik uzlíčkem, co vypadá jak mašle, bohajeho? Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Pokud dobře počítám, pohybujeme se kolem čísla 30! Na to, že ještě nic konkrétního nemáme, je to pecka Tady ještě bude sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Vlčí smečka: little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimer - 2xFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalker - 1xmysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1xHonza.manta 3-4xfarky 1x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Vlk asi zadny barvicky. Jen cernobile, nebo obrys/relief nebo jak se tomu rika. Ale rozhodne to je povedena taskarice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Vlčí smečka:little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimer - 2xFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalker - 1xmysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1xHonza.manta 3-4xfarky 1x Tikal 1x Sice ještě nevím, kam se to posune, ale myšlenka se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Vlčí smečka: little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimer - 2xFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalker - 1xmysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1xHonza.manta 3-4xfarky 1x Tikal 1xuff 1x Pokud dopadne vlk a napis nu pogodi v azbuce (jednoduchy font), tak neodolam. Paradni myslenka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Trojane, bedlivě střežit, aby se náhodou s něčím v budoucnu nekšeftovalo, a neřešit přitom autorská práva k předloze :D Pro mne za mne, ať si nakoupí dýnka i kšeftaři, pokud nám to zlevní výrobu... jinak teda za mě malůvka na cifru nee, je to hrozný. Nelíbí se mi to ani na space mission limitkách Moonů.. snesitelné je to snad jen na vojenských hodinkách. A co ta růžová košile s šik uzlíčkem, co vypadá jak mašle, bohajeho?To vis, typickej Cech. Premyslim v mantinelech sve profese, tohle tedy necham jinym kolegum k reseni. Cena vyroby dynek bude tvorena castecne obrabecim programem (tedy naplanovanim jak ma dane operace stroj udelat) a castecne strojohodinami samotneho obrabeni.Do mnozstvi dynek se rozlozi pouze cena programu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 17. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Panove, s tim cifrem fakt opatrne. Zacina to byt nebezpecne cirkusove. Je to ulet, je to legrace, ale prece jen by to snad mohla / mela byt decentni upominkova edice na pocest serialu, ktery oslovoval celou jednu (az dve) generace Trojan to vyjadril presne. Komplexni obrys, malej prostor. Musime vymyslet alternativu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Pokud se nikdo neujme grafiky, tak v pondělí, až budu v kanclu, zkusím v Corelu vytvořit nějaký návrh cifru. Až budeme mít někdy hotovo, nebude problém najít mezi zákazníky někoho, kdo by nám to (dýnko) udělal, pokud by byl problém to objednat přímo v Meranomu. Kolegové by mi to následně v Kovoprogu nebo PEPSu zdarma připravili do NC kódu, takže by se platilo jen čistě obrábění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corwin Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Vlčí smečka:little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimer - 2xFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalker - 1xmysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1xHonza.manta 3-4xfarky 1x Tikal 1xuff 1xcorwin 1x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 17. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Jaroone, nespechej. Taky jsem mel cukani si to hned nechat zkusmo udelat, ale mame dost casu. Dynko mam udelane v krivkach, takze tam problem neni. A cifr je dost ve vduchu, nemyslis? S tim vlkem to je neproveditelne, nebo proveditelne, ale bude to nekoukatelne. Chce to zjednodusit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 (upraveno) Já nespěchám. To byl pohled do daleké budoucnosti Cifr zkusím v pondělí něco vymyslet. Mám rád neřešitelné problémy Upraveno 17. prosince 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Pořád věřím, že tam jednoduchou siluetu vhodně nacpeme, sladíme s indexy a nebude to vypadat kolotočářsky. Beru to tak, že potisk cifru k Amfibiím prostě patří, jen to musíme udržet v rozumných mantinelech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 17. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 (upraveno) Mozna. Sice pochybuju, ale uvidime. Premyslel jsem treba o variante stylizovaneho indexu na 12 - treba ve tvaru "!" z Nu pagadi!, nebo vykricniku bez te tecky... Zkusim to zpracovat. Mozna blbost, ale pripada mi to nenapadnejsi a originalnejsi. Edit: jako v sendvici, myslim. To by byla ta spravna bomba. Upraveno 17. prosince 2016 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Vlčí smečka:little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimer - 2xFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalker - 1xmysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1xHonza.manta 3-4xfarky 1x Tikal 1xuff 1xcorwin 1xSborez 1x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Vlčí smečka: little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimer - 2xFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalker - 1xmysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1xHonza.manta 3-4xfarky 1x Tikal 1xuff 1xcorwin 1xSborez 1xDon2008 1x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Mozna. Sice pochybuju, ale uvidime. Premyslel jsem treba o variante stylizovaneho indexu na 12 - treba ve tvaru "!" z Nu pagadi!, nebo vykricniku bez te tecky... Zkusim to zpracovat. Mozna blbost, ale pripada mi to nenapadnejsi a originalnejsi. Edit: jako v sendvici, myslim. To by byla ta spravna bomba.Jsem rad, ze tu mam sendvicoveho kolegu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Vlčí smečka: little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimer - 2xFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalker - 1xmysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1xHonza.manta 3-4xfarky 1x Tikal 1xuff 1xcorwin 1xSborez 1xDon2008 1xMareka01 1x komplet hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se