Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Doporučené příspěvky

Sendvic cifr +1

Ja jsem taky pro cele hodinky. Pokud by bylo jen dynko, tak to pro me nema cenu. Jaroone, myslis, ze se lidi neshodnou na stejnem pouzdru? Na zacatku padly 710, tak jsem to bral jako fajn navrh a nikdo zatim neprotestoval.

Jak by to fungovalo v realu jen s tim setem. Dostanu cifr, dynko, korunku, koupim si jakekoliv amfibie a necham se to nekde prehodit? To mi prijde na limitku takove divne reseni.

Co bych radsi navrhl, tak vybrat treba dva tipy pouzder, pro chcipaky a pro malamuty, a kazdej se prida kam bude chtit. Aby mel kazdej jiny pouzdro mi prijde divny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abychom si rozuměli, já nejsem proti celým hodinkám. Jen mám strach, aby z toho ve výsledku nebyl až příliš velký kompromis, tak jak tomu bylo u poslední limitky a nakonec jsem neviděl jedinou skutečně nadšenou reakci od majitelů.

To bych byl raději, kdyby se tady lidi shodli na cifru, korunce, ručkách a dýnku a nechali si to osadit do pouzdra dle vlastního výběru. Ale možná, že by nám v tomto také dokázal Meranom vyjít vstříc...? Je potřeba zjistit možnosti. Co nám dokáže Meranom udělat a co ne a rozhodnutí bych odložil až po tomto kroku ;)

Odkaz ke komentáři

Prakticky vzato by pouzdro 710 nemělo nikoho urazit, stejně je ze všech nejlepší.

Pokud celé hodinky i s dýnkem, chci zrovna tu 710.

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Vlčí smečka:

little_w
simsa 1x
JaRooN - 2x
sect
Michelin
Hardslimer - 2x
Frostie - 1x
travex - 1x
vanuska - 1x
speedwalker - 1x
mysiak
Trojan - 2x
Xenomorfus -1x
Dokusan - 1x
EDYMI - 1x
AndyAaron - 1x
martar - min. 3ks
CHerokee-1x
Xprcz01 - 1x
Honza.manta 3-4x
farky 1x
Tikal 1x
uff 1x
corwin 1x
Sborez 1x
Don2008 1x
Mareka01 1x komplet hodinky

daur  1x komplet

Odkaz ke komentáři

Hodim do placu dalsi napad. Vlk na cifru bude fakt moc. Ja jsem pro subtilni naznak. Na dynku to bude celkem asny. Cifernik bych neprecpaval. Co neco takoveho:

dial-200m-sendvic.png

Je to ta limitka z Meranomu. Indexy jsou ten vykricnik z Nu pagadi. Tedy, rozdelil jsem to - carka z vykricniku na 12 - 3 - 6 - 9, tecka z vykricniku na ostatnich indexech. 200M je pismem z titulku,

Je to prazdne, tak by tam neco slo... ale o moc vic bych tam nedavam. Kdyby to slo udelat jako sendvic, bylo by to dost neprehlednutelne. Podotykam, ze ten vykricnik je dost zubatej, takze by to bylo fakt celkem unikatni reseni... ale nevim, jak moc je to proveditelne, vyrezat takhle nepravidelnej tvar.

nup-vykricnik.png

Odkaz ke komentáři

Celý den přemýšlím, jak zjednodušit postavu vlka, aby to bylo snesitelné pro cifr, a aby to přitom byl ještě vlk. Bez výsledku. Vlk prostě není ani Mickey Mouse, ani Snoopy, patří k němu každá vráska na hub? a každej chlup. Pokud se někomu povede vlka dostat na cifr tak, aby to bylo esteticky přijatelné a nositelné, bude mít můj nehynoucí obdiv. Jediné, co mě (právě v souvislosti se Snoopíkem) napadlo, je využít pro vlčí grafiku subcifr u GMT řady 150SE s inhouse kalibrem 2426.12.

post-30813-0-84991900-1481991812.png

Osobně si myslím, že méně je většinou více. Podívejte se třeba na Malé Prince od IWC... dýnko, nebo max. kouzelná pidipostavička na m?síční fázi. Proto se mi líbí nápad littleho_w na zapracování vykřičníku namísto indexu. Další velmi nenápadnou variantou by bylo nahrazení pidinápisu dole na cifru, namísto Sd?lano v Rossiji by tam mohlo být Nu pogodí 1967 - 2017. Decentní, a přesto pro limitku dostatečně odlišující řešení.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...