Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Doporučené příspěvky

Koukam zase zmena ve vysledcich hlasovani. 

K cene cifru: Meranom prodava ciferniky za 5.90 USD, takze jestli varianta sendvic je o 10 USD drazsi, tak se to da brat i tak, ze to stoji skoro 300% ceny normalniho ciferniku (15 namisto 5). Ja jenom ze tenhle pohled na vec snad vypada lip. Jinak, kdyz se podivam na 2 ze 3. ciferniku Amfibii, tak bych taky neveril, ze se to da poridit za bura (vyroba + potisk + zisk obchodnika). Ta treti jo... ale to uz je jina vec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plychta, z hlasování se dá odvodit, že šest se zdrželo, možná by to stejně nic nevyřešilo. Co teď? Navrhuji přidělit každému, kdo má v seznamu více kusů hodinek (bez ohledu na počet), jeden hlas, jedná se o tři účastníky, což je ideální stav.

Odkaz ke komentáři

A co to nechat uležet, začít v mezičase řešit dýnko, korunku atd. a třeba za měsíc hlasování zopakovat? Váhavci nebo ti, kterým je to jedno si to třeba promyslí a rozhodnou se pro jednu z variant. Když to skončilo plichtou, tak je blbý vyhlásit vítěze třeba o jeden hlas. 

Jenom nápad, třeba je to blbost.

Odkaz ke komentáři

O.K.

Já dávám hlas potisku. Nevím, jak ho dostat do ankety.

Super. Ucastnici s vice kusy jsou: Honza. manta, Trojan a ja. Takze predpokladam tenhle scenar: Trojan da pro zmenu hlas sendvici, aby byla sranda, a nechate to tim padem na me, abych rozhodl, jako treti ucastnik s vice kusy hodinek. No neni to parada? :) Vy mi to ulehcujete... 

Honzo, jako moderator nevidis, jestli Trojan uz dal ten prvni hlas?

Odkaz ke komentáři

Pár dní jsem tady nebyl a docela síla. Chlapi, jde "jen" o hodinky! :)  Z některých komentářů jsem šel skoro do kolen, třeba ty o GMT - teď, když už je téměř hotovo...

Já měl také výhrady na žluté objekty na cifru, preferoval bych všechno bílé, nebo sendvič z vyřezaným vykřičníkem a natištěným nápisem mi přijde také divný..., ale je třeba dělat kompromisy, abychom se vůbec někam dostali. A teď v hlasovaní plichta... Osobně beru i ty se sendvičem, ale každopádně musi vyhrát potisk! :lol2:

Můj pohled na věc je takový, že amphibie si nemají hrát na víc než jsou, tj. hodinky za pár babek. Navíc sedvič je nejen dražší, ale ještě limitován min. počtem kusů a kdo z vás si vezme těch cca. 150 cifrů navíc? Nebo bude muset každý účastník limitky dostat k hodinkam jeste jeden nahradní ciferník? Nebo je budeme prodávat na aukru? :eek: Mně to přijde jako zbytečná komplikace, která ty hodinky jakoby nevylepší, jen posune někam stranou...

Ale demokraticky zvolený výledek budu akceptovat, protože tyto hodinky opravdu chci, takže doufám, že jako účastníci limitky budeme mít rozum a nebudeme zbytečně a zhrzeně odstupovat ať už to dopadne jakkoli, aby to nedopadlo nakonec na "vyšumění", protože tím by se znehodnotila i spousta práce a úsilí angažujících se členů.

Odkaz ke komentáři

Předpokládám, že by se to s ciferníkama udělalo tak, jak psal Honza. Zaplatí se 200ks, ale skutečně se vyrobí jenom těch 50 nebo kolik nás nakonec bude. Stejnej systém, jako když šel Otík Rákosník do kina a musel si koupit 5 lístků, aby se hrálo. Nebo to byl Kolja? Teď nevím...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...