Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poprosil jsem ho o upresneni casoveho ramce a at jeho dodavatele pokud mozno zavazne odsouhlasi, jestli ten sendvic skutecne takhle vyrobi, nez se to cele odstartuje ve vyrobe. Zaroven jsem mu ale rekl, ze kdyby cokoliv krachlo nebo to nevyslo ve vyrobe, tak ze presto pokracujeme, a to s planem B, tedy potiskem.

Si to přečti znovu

Dle mého, plán A sendvič, plán B potisk

Odesláno

Poprosil jsem ho o upresneni casoveho ramce a at jeho dodavatele pokud mozno zavazne odsouhlasi, jestli ten sendvic skutecne takhle vyrobi, nez se to cele odstartuje ve vyrobe. Zaroven jsem mu ale rekl, ze kdyby cokoliv krachlo nebo to nevyslo ve vyrobe, tak ze presto pokracujeme, a to s planem B, tedy potiskem.

Si to přečti znovu

Dle mého, plán A sendvič, plán B potisk

No, to jsi mi to fakt vysvětlil... já číst umím a že byly (jsou) ve hře dvě varianty vím, ptal jsem se na hlasování. ;)

Odesláno

Panove, zeptam se tady, protoze se to tyka tematu:

Je tady nekdo, kdo je schopen otevrit EPS soubor? Dmitrij mi napsal, ze vykresy potrebuje v krivkach (coz dostal), ale pouze ve formatu *.ai, *.eps nebo *.cdr (coz nedostal). To je novinka, predtim jsme se bavili pouze o krivkach. (Nebo pokud ma nekdo Corel, myslim, ze Corel by si snad mel s formatem SVG poradit, a slo by to ulozit jako CDR.) Nemam Adobe Illustrator ani Corel Draw, vykresy jsem delal v Inkscape a ulozil jako nejuniverzalnejsi vektorovy soubor - SVG. Ale chteji to tak, tak se ptam.

Takze soubory mam vyrobene pouze jako SVG, a sice jsem to nejakym online konvertorem transformoval do EPS, ale nejsem schopnej to zkontrolovat. Jestli ma nekdo moznost otevrit SVG i EPS, muzete se se mnou spojit? Potrebuji proste zkontrolovat ty puvodni SVG oproti zkonvertovanym EPS, nez to odeslu. Dekuji!
Odesláno (upraveno)

SVG je nejuniverzalnejsi format. Je to otevrenej format, narozdil od proprietarnich souboru Corelu a Adobe. Ciste subjektivne me desne stvou firmy, ktere si narokuji monopol na cokoliv. Sveho casu na to byli experti treba Sony... zajimave, ze se ty jejich systemy a formaty vlastne nikdy neujaly :)

Na vektorech v podstate nic neni, jsou to krivky - cara odsud potud, tlusta tak a tak... kruznice o rozmerech XY px nebo mm... proc to ty firmy neposkytuji zdrojove kody tech souboru, to dneska uz fakt nechapu, nedava to smysl.

Jinak diky za info, uz to resim. :)

P.S. A jo, Corel umi i SVG, melo by to jit pres "Import".

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno

Panove, zeptam se tady, protoze se to tyka tematu:

Je tady nekdo, kdo je schopen otevrit EPS soubor? Dmitrij mi napsal, ze vykresy potrebuje v krivkach (coz dostal), ale pouze ve formatu *.ai, *.eps nebo *.cdr (coz nedostal). To je novinka, predtim jsme se bavili pouze o krivkach. (Nebo pokud ma nekdo Corel, myslim, ze Corel by si snad mel s formatem SVG poradit, a slo by to ulozit jako CDR.) Nemam Adobe Illustrator ani Corel Draw, vykresy jsem delal v Inkscape a ulozil jako nejuniverzalnejsi vektorovy soubor - SVG. Ale chteji to tak, tak se ptam.

Takze soubory mam vyrobene pouze jako SVG, a sice jsem to nejakym online konvertorem transformoval do EPS, ale nejsem schopnej to zkontrolovat. Jestli ma nekdo moznost otevrit SVG i EPS, muzete se se mnou spojit? Potrebuji proste zkontrolovat ty puvodni SVG oproti zkonvertovanym EPS, nez to odeslu. Dekuji!

Inkscape umí ukládat do EPS, mnohokrát vyzkoušeno, tisíce spokojených grafiků.

Odesláno

Inkscape to neumi otevrit. Moc nechapu, co to ma za smysl? Ulozim soubor, ale uz ho neotevru :) To soudruzi z Inkscapu nedomysleli. Ale uz to je snad vyresene, diky!

Odesláno

Aha, blbě jsem to pochopil. Myslel jsem, že je to dělané v inkscape, uložené v svg ale oni to chtějí v eps (nebo ai nebo cdr). Tak hlavně, že už se to vyřešilo. 

Odesláno

Pánové, a když je teď práce přesunuta do "zákulisí", nechce se vám v mezidobí prodiskutovat tu korunku? Já jen, abychom potom ve finále zase neřešili, že bylo málo návrhů a nebyla možnost se k tomu vyjádřit, teď je na to prostor a čas. Tak sypejte návrhy a diskutujte. Jen připomenu, že jako nejpravděpodobnější a nejschůdnější se jeví provedení laserem, tomu by měl tedy odpovídat motiv.

Odesláno

Mě se celkem na korunku líbilo logo chronomagu, ale byly zde názory, že je příliš obyčejné. Ta vizualizace toho vyděšenýho zajíce byla vcelku povedená a nic bych proti ní neměl. Někdo v tom spatřoval bonus, že může zajíci zakroutit krkem

Odesláno

Inkscape to neumi otevrit. Moc nechapu, co to ma za smysl? Ulozim soubor, ale uz ho neotevru :) To soudruzi z Inkscapu nedomysleli. Ale uz to je snad vyresene, diky!

Asi licence na formaty jsou postavene na vlastnosti otevrit....cili kdyby Inkscape chtel umet i otevirat, uz by musel platit za licenci a nebyl by zadarmo..
Odesláno

Líbilo by se mi logo chronomagu, protože je to limitka pro jeho členy, tak aby to k tomu odkazovalo. Navíc na korunku, která je v axiálním pohledu vlastně kruh se to kulaté logo podle mě hodí. Nemuselo by se řešit, že je to nakřivo, když utáhneš závit.

Ale ani proti zajícovi nic nemám, prosazoval jsem, aby někde na hodinkách byl a tady je ta možnost. Zakroutit mu krkem je pěkný nápad.

Takže mně se líbí obě varianty a budu spokojen s oběma.

Odesláno

Ale Otík si nekoupil 6 lístků. Vašek na film poslal šest lidí, mezi nimiž byl Otík (šli všichni).

Pro Kolju koupil mistr Louka 5x do desátý řady. To jen pro přádek, jo? :D

Těch lístků bylo 6, tak tady v tom nedělej bordel jo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...