kuncák7 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Honzo, uz to funguje, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Sám nevím, jak k tomu došlo - myslím ani jak jsem to domrvil, že to nefungovalo a ani jak jsem to rozhýbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Tak mě to nefunguje.Stále mi to píše,že musím odpovědět na každou otázku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 no hlavně v detailu je 28 lidí, ale počet odevzdaných hlasů pouze 10... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Tak mě to nefunguje.Stále mi to píše,že musím odpovědět na každou otázku...dtto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Ni mám takový pocit, že je to jedno - zajíc se dá považovat za vítěze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 31. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Ja zase vidim jenom dve otazky pro zajice (starou anketu nevidim), ale hlasovat nemuzu. Takze jo, je to jakesi domrvene... ale to nevadi... Aha, ted jsem si vsiml, ze jsem tam uvedenej jako ze jsem hlasoval. Nejak nevim kdy a jak... ale souhlas. Tomu rikam intuitivni vyfikundace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Hlasoval jsem ,,proti proudu" . Cca v 14h byl vidět (můj hůas). Nyní to je 10-nula. Pro příští hlasování žádám notáře. Ale nejvíc sem chtěl tlapku,tak je to vlastně jedno. Hrůza todleto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 (upraveno) Hlasoval jsem ,,proti proudu" . Cca v 14h byl vidět (můj hůas). Nyní to je 10-nula. Pro příští hlasování žádám notáře. Ale nejvíc sem chtěl tlapku,tak je to vlastně jedno. Hrůza todleto.To je jednoduchy, jina volba nez zajic neni pripustna a tudis funkcni :-). Tak vesele do hlasovani :-).Sorry Honzo, vim, ze si s tim mel spoustu starosti. Dobre jsi to zaridil :-). Upraveno 31. ledna 2017 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Jsem pro zajíce. Mobilem jsem to neodhlasoval. Hlásí to chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Tokové hlasování je na zaječí prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Chcu tlapku nebo chrono. Nechce to hlasovat, bo je to zajcochama zmanipulovane. Smrt zajcochům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Jediné, co můžu, je - že založím samostatné hlasovací vlákno, které po ukončení zamkneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Kašli na to, on to little_w určitě registruje a pak to rozhodne, zatím je zajíc jednoznačně ve vedení. Já jsem mimochodem taky pro zajíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Zajíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 zajice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 2. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Je to zajimavy... bylo to 10:0, v detailu jsem napocital pod tou "10." celkem 26 jmen... A ted to ukazuje 7:0. Tak to vypada, ze ty tri klikance na logo chronomagu akorat odebrali tri zajice... nebo co. Jinak si to neumim vysvetlit. Kazdopadne je hlasovani zmanipulovane, tudiz neplatne, tudiz vyhrava stejne zajic Ne, jako vazne, vypada to na celkem jednoznacne prevladajici nazor. Jinak vykresy jsou u Dmitrije. Upozornil me, ze "pruhled" na cifernik ma rozmer presne 26,6mm. Ja jsem to kreslil na 31.5mm, ale je to uplne fuk, protoze je to v krivkach, tak se to cele proste zmensi. Jen me to prekvapilo. A vsechno bude o kousicek mensi, nez jsem myslel. Kazdy z tech hlavnich indexu (na 3, 6 a 9) byl nakreslenej na rozmer 0.70 x 4.00mm. Po korekci (z 31.5 na 26.6mm) bude rozmer cca 0.59 x 3.38 mm. To je v cajku, kdyz se divam na Amfibie, co mam doma. Jen nevim, proc jsem pocital s rozmerem ciferniku 31.5mm. Tem internetum se neda verit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 (upraveno) Ale pokud má být po zmenšení ciferníku zachována minimální vzdálenost mezi výřezy v sendviči 0,4 mm, musí být čárky dvojitých indexů dál od sebe a tečka u vykřičníku (už takhle kvůli sendviči posunutá) ještě dál od čárky, ne? Já jen aby to pak nevypadalo blbě, hlavně teda ten vykřičník. Upraveno 2. února 2017 uživatelem PavelK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 2. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Delal jsem to nastesti s rezervou. I po zmenseni je mezera mezi vykricnikem a teckou 0.418mm a mezi dvojindexy 0.421mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Zajíc číslo 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se